Nisam ja rekao da si ti prvi reagirao,nego si ti jedini reagirao, i jedini si se ti našao uvrjeđen i iznenađen .....
niko osim tebe nije vidio to provociranje, jer da sam provocirao neko bi drugi već reagirao...........
ja sam ok , sa dosta ljudi iz BB-Srbije ...ali vidim da ti nisi baš omiljen....ali normalno sa takvim riječnikom i vokabularom nije ni čudno....
i jedini si ti ovdje koji provocira , ne samo mene nego i pola BB-Srbije.........s time što si GM- pa imaš moć da druge kad ti se suprostave , banuješ ili čak izbacuješ iz igre .....jer ti si močan, ti si VELIKI GM.....i jedino ti imaš pravo a svi drugi moraju slušati tvoje gluposti....
A nemoj se ni slućajno uspoređivati sa našim GM-om jer mu nisi ni do nožnih prstiju, on se nikad ne bi tako nisko spustio kao ti...
i ne bi nikad ,čim neko iz druge države napiše na našem forumu odmah ga počeo vrijeđati ...i to sve sa "namjerom" da sprijeći rasplamsavanje provokacija koje jedino ti vidiš..........jedino ti, a ne prvi ti............
Evo, da se i ja nasalim na tvoj nacin - kako ste prosli u cetvrtfinalu Dejvis kupa?
A što se toga tiče svaka čast Đokoviću , strašan igrać i nismo imali šanse, mogu samo čestitati na pobijedi.....
evo tak,ti se odgovara , a ak misliš da je provokacija kaj ste nas zasluženo pobijedili, neznam kaj bi ti rekao....ma nemam rijeći
Last edited by marijoh (NTscout) at 7/14/2010 9:23:49 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!