BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U-21 XIII

U-21 XIII (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
149781.239 in reply to 149781.223
Date: 7/12/2010 6:22:18 PM
Overall Posts Rated:
122122
kotoore, nakon sve ove gungule zameram ti samo dve-tri stvari
1. Sam si odlucio da se kandidujes na prethodnim izborima, izobecavao dosta toga i onda odlucio da vise nemas vremena, Sta god da je razlog, to je neozbiljan postupak. Ne prema tebi naravno, imas ti svoje razloge ali prema nama je neozbiljno (bez obzira da li smo glasali za tebe ili ne)
2. Ok je da ti imas misljenje da je iskustvo mizeran faktor u ovoj igrici ali reprezentacija NIJE tvoja i potpuno je nebitno da li iskustvo ima manji ili veci uticaj. Nek ima i promil uticaja pa ce da prevagne na neciju stranu zbog toga
3. U predizbornoj kampanji si ti "pljuvao" bivse i tadasnje selektore zbog losih rezultata tako da sad nemas pravo da se bunis ako te drugi pljuju zbog gresaka. Ustvari imas pravo ali onda gubis svaku ljudsku osobinu ...

Situacija je kakva takva je, unazad ne umemo jos da idemo tako da nema druge do kraja sezone nego napred. A sad ces morati da ne citas postove na forumu ili da se raspravljas ali tako je to. Mozda je jedno "izvinite" moglo dosta toga da ublazi ali svi smo mi razliciti pa ne mislimo svi isto ...
Bori se za sto bolji plasman reprezentacije do kraja sezone, u tome te podrzavam 100% (cak sam se prihvatio pomaganja oko treninga ovih mladih bekova)

Fair play!!!
This Post:
00
149781.240 in reply to 149781.230
Date: 7/12/2010 6:23:48 PM
Overall Posts Rated:
122122
ne verujem koliko su uspeli da te iznerviraju ali, realno, jedino ti i imas pravo da se nerviras ovde. Jes da bih ja malo drugacije pricao ali si u pravu 100%

Fair play!!!
This Post:
00
149781.241 in reply to 149781.235
Date: 7/12/2010 6:26:41 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Pa to sam i rekao malo iznad u postu. Ovo je SRBIJA i ovde je jedini nacin OTIMANJE, nista vise.
(http://www.youtube.com/watch?v=uK8grCFSuyM)
Vidis kako su dobro protekli ovi izbori za selektora? Pa tako su mnogi buduci selektori spremni da saradjuju sa Flaviusom, Popajem itd. Cak su ih ovi i zvali da se ukljuce u rad kako bi bili upuceni i kako ne bi pravili ovakve pocetnicke greske? Ne znam sto su svi protiv strucnog staba kad su ljudi lepo rekli da svako moze da iznosi svoja misljenja i svi da budu deo tog strucnog staba. Sta je tu tako lose? Mislim, kad pogledas, nista nije promenjeno. Sve je ostalo isto sem, kao sto sam vec napisao, stvari koja nas je jutros zajebala, a do toga ne bi doslo da novi strucni stab nije poceo od nule, a to su mogli da sprece samo ljudi iz prethodne garniture.

No guts, no glory!
This Post:
00
149781.242 in reply to 149781.235
Date: 7/12/2010 6:28:01 PM
Overall Posts Rated:
122122
Ne mora to da bude Strucni Stab, ali strucni stab da, sto znaci da ne moras da uzimas celu garnituru, ali uzmi njih nekoliko, napravi svoj strucni stab sa tim ljudima koji su dovoljno upuceni i razvili su sistem koji imaju zemlje koje vladaju BB svetom

Mislis da je to moguce?! Ili si sa njima ili protiv njih. Kod nas nema nista zajednicki. Ja sam predlozio da svi napravimo saradnju zarad repke, ali sam zbog toga ispao budala, bio ispljuvan i popio brisanje postova bez ikakvog razloga. Otvorio oci malo i pogledaj gde zivis!!!
Moguce je doktore. Samo nije bilo zainteresovanih da predloze to a ovi iz SSa sigurno nece sami to da predlazu onome ko je pobedio na izborima

Fair play!!!
This Post:
00
149781.243 in reply to 149781.239
Date: 7/12/2010 6:31:38 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
1. Sam si odlucio da se kandidujes na prethodnim izborima, izobecavao dosta toga i onda odlucio da vise nemas vremena, Sta god da je razlog, to je neozbiljan postupak. Ne prema tebi naravno, imas ti svoje razloge ali prema nama je neozbiljno (bez obzira da li smo glasali za tebe ili ne)
2. Ok je da ti imas misljenje da je iskustvo mizeran faktor u ovoj igrici ali reprezentacija NIJE tvoja i potpuno je nebitno da li iskustvo ima manji ili veci uticaj. Nek ima i promil uticaja pa ce da prevagne na neciju stranu zbog toga
3. U predizbornoj kampanji si ti "pljuvao" bivse i tadasnje selektore zbog losih rezultata tako da sad nemas pravo da se bunis ako te drugi pljuju zbog gresaka. Ustvari imas pravo ali onda gubis svaku ljudsku osobinu ...

Situacija je kakva takva je, unazad ne umemo jos da idemo tako da nema druge do kraja sezone nego napred. A sad ces morati da ne citas postove na forumu ili da se raspravljas ali tako je to. Mozda je jedno "izvinite" moglo dosta toga da ublazi ali svi smo mi razliciti pa ne mislimo svi isto ...
Bori se za sto bolji plasman reprezentacije do kraja sezone, u tome te podrzavam 100% (cak sam se prihvatio pomaganja oko treninga ovih mladih bekova)

Lepo receno, mnogo mi je neozbiljno i drcno zvucalo ono: "Ne mogu vise da se staram o klincima...". Mislim da smo zasluzili malo vise informacija, sta, kako, ko ce da preuzme, da li ce da preuzme itd. Ono je bilo vise kao, smorio sam se, jbg. Snadjite se... Kao da si se olaksao na sve sto je uradjeno i sto se radi...

No guts, no glory!
This Post:
00
149781.244 in reply to 149781.238
Date: 7/12/2010 6:32:01 PM
Overall Posts Rated:
5757
Nisam ja napustio repku. Ja sam rekao da jedino ukoliko Jarley bude selektor ostajem da direktno pomazem, jer me je samo on zaduzio toliko i da samo prema njemu osecam duznost da mu pomognem ukolio to bude trazio. Jarley je tako nesto i pisao, cak i ja, medjutim, lakse je bilo glasati protiv onog koga podrzavaju vg i gm, nego malo ukljuciti mozak i razmisliti.
A druga stvar je, sto smatram da niko ne bi trebao da bude selktor u vise mandata, jer kad tad ce doci do ovoga sto i koturu, nedostatak vremena. Upravo tako je u strucnom stabu i dolazilo do predloga ko da bude kandidat za selektora. Eliminisemo one koji su prezauzeti i onda pada dogovor izmedju onih sto ostanu.
A za ovo da moze da se napravi zajednika saradnja oko repke ti ne verujem nista. ja sam milion puta cimao ljude na forumu, niko nije pokazao dovoljno interesovanja, pa samim tim i nemaju pojma kako se radilo u strucnom stabu. Svima su vrata bila otvorena, samo je trbalo da se zainteresuje, prvo da vidi kako se radi a posle da prica kako takav sistem ne valja i ne funkcionise.

This Post:
00
149781.245 in reply to 149781.238
Date: 7/12/2010 6:32:17 PM
Overall Posts Rated:
122122
Jedina razlika izmedju tebe i Kotura je sto je on napustio repku na pola mandata ,a ti na kraju. Da ti nisi digao ruke, ne bi ni bilo ove frke. Tako da si ti indirektno krivac za trenutnu situaciju. Da si izasao na izbore prosle godine, odneo bi pobedu poput Asirka. Tako da bi ti bilo bolje da cutis...
Dr, mnogo tu komplikovanijih razloga ima samo da znas. Flavijus je nekandidovanjem pomogao mnogo vise nego sto mislis. Ja sam ubedjen u to! I Flavijusu samo mozete da zamerite to sto je (tek sada) poceo sa ostrijim postovima. Za sve ostalo - kamo srece da je u nasoj BB srbiji vise takvih!

Fair play!!!
This Post:
00
149781.246 in reply to 149781.241
Date: 7/12/2010 6:34:19 PM
Overall Posts Rated:
872872
Ne znam sto su svi protiv strucnog staba kad su ljudi lepo rekli da svako moze da iznosi svoja misljenja i svi da budu deo tog strucnog staba

Mozes ti da izneses svoje misljenje, ali ako se ne podudara sa njihovim, coporativno ce da te ispljuju i izvredjaju na forumu. Takvo je moje iskustvo. I ja ovo sto pricam je bez poente, nikome nece ni doci do mozga... Ja sam digao ruke od svih vas...

This Post:
00
149781.247 in reply to 149781.246
Date: 7/12/2010 6:41:03 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280

Cuti bre vise!! Nemoj da si jedini normalan ovde!! nemoj da me teras da te okumim!! :D

Evo javljam se i ja povodom cele ove frke!
jesi zasluzio pljuvanje Koture. To kao tvoj pomocnik ti kazem! Kriv si i krivicu moras da prihvatis!!
Znas li koliko imam sna od trenutka kad sam izabran na funkciju?? Ja mogu napamet da izracunam...

Na sve to: Radim, vidjam se sa devojkom, gledao sam svaku utakmicu na SP 2010! Peko rostilj, druzio se...Skautovao ne znam koliko igraca, pisao po exel dokumentima, kontaktiram menadzere. rasporedjujem poslove..sta god oces!!! :D

Lepo prihvati sve ovo kao tvoj poraz na BB-u, pa idemo dalje. Trudi se da ispostujes celu BB Srbiju i ostvaris sto bolji plasman. Sve ostalo je ok.

Evo zbog mene lepo spustite svi j*b*nu loptu i nastavimo sa radom!!!

Mi smo Srbi i najaci smo kad se udruzimo protiv celog sveta!!!! Ajde i sad svi zajedno da vodimo BB rat za najbolju Repku sveta!!!!

Svi mi gresimo...samo sto su oni pravi koji pojedu svoja go*na!!!

Verujem u sve vas,
Sire

Last edited by Sire at 7/12/2010 6:41:29 PM

This Post:
00
149781.248 in reply to 149781.246
Date: 7/12/2010 6:44:54 PM
Overall Posts Rated:
5757
Ne znam sto su svi protiv strucnog staba kad su ljudi lepo rekli da svako moze da iznosi svoja misljenja i svi da budu deo tog strucnog staba

Mozes ti da izneses svoje misljenje, ali ako se ne podudara sa njihovim, coporativno ce da te ispljuju i izvredjaju na forumu. Takvo je moje iskustvo. I ja ovo sto pricam je bez poente, nikome nece ni doci do mozga... Ja sam digao ruke od svih vas...

Nije bez poente. jel si ti nekad dobio vredjanje od mene. jel si nekad postavio neko pitanje koje te interesovalo u vezi rada strucnog staba. mnoge stvari ne mogu da se dobiju i iznesu na forumu kada je repka u pitanju, vec mora preko bb-a. a ja se nesto ne secam da si bio toliko zainteresovan za repku pre par sezona

Pazi, ne mozes ti da iznosis svoje misljenje a da pri tom ne znas ni kako funkcionise reprezentacija, ni strucni stab. Ajde, da shvatim, da mozda do tih stvari nisi mogao da dodjes, ali ti brate nisi ni probao, vec odmah hoces da iznosis svoje misljenje i hoces da ti se ono postuje i ceni, a pri tom to sto pises u 80% slucajeva nema veze s vezom.

This Post:
00
149781.249 in reply to 149781.229
Date: 7/12/2010 6:46:50 PM
Overall Posts Rated:
7676
a ovo za entuzijazam jesam kriv, ali sam već rekao da nemam vremena za repku i mislio sam da mi je jarley dao tačnu informaciju. nijedan igrač nije bio izbačen iz repke tog dana dok nisam dobio odgovor. ali smešno je što niko nije spomenuo njegovu krivicu, nego mene pljujete.

Pre mog odgovora si imao Golubovo kopiranje datuma reseta entuzijazma iz obaveštenja BB-ovaca, pa sam vođen razgovorom sa Sirkom u subotu u kome mi je potvrdio da je reset u nedelju u 18h po Boston vremenu i mahinalnim pogledom na taj Golubov post rekao da je u ponoć. Za to se izvinjavam.

Ali, ti si na milion načina mogao ovo da izbegneš! Kao što vidiš,Sirko se nije zajebao, a mislio je da je reset kad i ti!

Ne drži se svih 18 igrača u repki u tu subotu pred reset entuzijazma, nego 10 koji će ti igrati u prvoj tekmi, pa onda ni nemaš razloga da nekog izbacuješ. Pošto smo zaključili da je reset već bio obavljen u trenutku kada si ti postavio pitanje na forumu, ne vidim zašto si ga uopšte i postavljao kada si samo jednim klikom na nameštanje postave mogao da proveriš naš entuzijazam?

Advertisement