Jos 3 posta nedostaju do fenomenalnih 250. U odnosu na proslu sezonu, ova je na tom polju dosta zanimljivija. Pre svega, zahvalio bih se Nikoli na podrsci tokom cele sezone. Deo zasluga za ovaj veliki uspeh ide njemu. Cesto je bilo konsultacija oko taktike (pogotovo u vaznim utakmicama), konsultacija oko treninga. Samo cu vam reci-cuvajte se njega sledece sezone. Ove sezone nam je pokazao kako sa jeftinim timom napraviti sjajne rezultate, sada mu preostaje "laksi deo", da se potvrdi kao menadzer sa dosta kvalitetnijim timom. Dalje bih se zahvalio Gorstaku, koji me upozorio da ne srljam u drugoj utakmici finala. Lep gest od njega, iako mu je realno vise odgovaralo da ja ostanem, zbog slabijeg rostera od Liverpula. Zbog njega cu napisati da sam igrao normal u drugom mecu, kao i Sale. Dakle, poslusao sam ga, da ne bude zabune.
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Sledeci na spisku je Sale, veliki rival iz finala. Zasmetali su mi njegovi komentari sinoc, ali sve je to bilo u zaru borbe, a frustracije su izazvane neocekivanim porazom. Ne bih zeleo da to pokvari nas dobar odnos tokom citave sezone. U krajnjoj liniji, mislim da je i on shvatio da je jedini krivac za svoj poraz.
Luzeri prozivljavaju najlepse trenutke u klupskoj istoriji, stiglo se i do istorijskog rejtinga u drzavi (32). Sada sa nestrpljenjem ocekujem klince, jer zbog ogromnih ulaganja tokom cele sezone ($0/nedeljno) ocekujem sjajne klince vrhunskih potencijala.
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Usudjujem se da kazem da ce dogodine biti jaca crvena konferencija. Revan i Gorstak su vec sada jaki, od Rebelsa mnogo vise ocekujem, plus drugoligas koji ce stici ovde..Dakle, cak 4 nova tima dolazi ovde, mislim da ce biti totalno ludo. Kod plavih nece biti vecih promena, samo jedan novajlija iz cetvrte. Liverpul je trenutno ubedljivo iznad ostalih, verujem da ce tako i ostati.