BuzzerBeater Forums

BB Israel > הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

הומור, שטויות. עולם הסתלבט !!!

Set priority
Show messages by
From: Zvi

This Post:
00
259440.239 in reply to 259440.238
Date: 5/29/2015 8:03:10 AM
Elitzur Bney Ha'Yeshivot
III.7
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Lulu & Cookie
מה שקורה זה שכולם רוצים חמישייה של סמול פורוורדים(כמעט), אז המחיר של שחקנים מגוונים עולה.

מה הייתי עושה במקומכם(וכבר עושה)? מתחיל לאמן שחקנים מגוונים, אחד לקבוצה ואחד למכור ולעשות קופה, רובכם לא קבוצת ליגת העל שלא יכולה להרשות לעצמה לאמן.

דרך אגב, שיטת המיסים החדשה שמעודדת קבוצות להחזיק שחקנים אצלן מקטינה את השוק של אמצע העונה עוד יותר משהיה קטן בעבר. יכול להיות שזה יתאזן חזרה בתחילת עונה הבאה.

Last edited by Zvi at 5/29/2015 8:07:20 AM

From: Tzachi
This Post:
00
259440.240 in reply to 259440.1
Date: 6/17/2015 5:12:21 PM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
ביזיון. מקווה שעד מחר בבוקר גודס מתפטר.

This Post:
00
259440.241 in reply to 259440.240
Date: 6/17/2015 5:47:10 PM
Overall Posts Rated:
1818
גם אני, אבל התגובה שלו ממש לא נשמעת כך.
קבוצה גרועה, והכי כואב שאין נשמה חוץ מאוחיון שבאמת נלחם.
לכל השחקנים לא אכפת.
צריך להביא יותר ישראלים, אין ברירה ולא מתאזרחים כמו טיוס או כהן.
צריך להביא את יבזורי, כדיר ועוד ישראלי אולי כמו שמחון .
צריך לפחות 5 ישראלים אמיתיים ואיכותיים בסגל, בכל העמדות.

מכל הזרים שיש צריך להשאיר רק את רנדל, סמית, ואולי אולי את פארגו.
כל השאר, הביתה!!!!

This Post:
22
259440.242 in reply to 259440.241
Date: 6/17/2015 5:54:25 PM
Overall Posts Rated:
168168

צריך להביא יותר ישראלים, אין ברירה ולא מתאזרחים כמו טיוס או כהן.
צריך להביא את יבזורי, כדיר ועוד ישראלי אולי כמו שמחון .
צריך לפחות 5 ישראלים אמיתיים ואיכותיים בסגל, בכל

שוב אוהדי מכבי מקבלים בראש ומיד מתחילים לקנות את מי שניצח אותם.
מקווה מאוד בשביל כדיר שלא יעשה את הטעות עוד פעם.
אני מקווה גם בשביל שמחון ויבזורי שלא יעשו את זה.

יהיה גמר מעניין השנה.

This Post:
11
259440.243 in reply to 259440.240
Date: 6/18/2015 1:10:50 AM
Overall Posts Rated:
105105
למה אתה חושב שהבעייה במאמן?
לא נראה לך שיש כאן בעייה של סגל?
כלומר לא ממש נראה שההבדל בתקציבים מופיע בהבדל בין הסגלים של הקבוצות (ולא רק אילת).
כל עונה אני מרגיש שמנסים לקצץ עוד בהוצאות וגם כך אני בטוח שהבעלים מרוויחים המון כסף מהקבוצה ולא להפך.
כל עונה, כשיש קשיים שומעים האשמות מרומזות מההנהלה כלפי כל בעל תפקיד אחר, אבל הבעייה נמצאת במקום יחיד - בעלי הקבוצה.
כשהקבוצות שוות ערך, זה לא מפתיע שהקבוצה מפסידה. אפילו לא מפתיע כשזה קורה בסידרה.

מה שאותי מדהים לראות זה שמכבי נראית ברמה הגבוהה ביותר של היורוליג.

This Post:
00
259440.244 in reply to 259440.241
Date: 6/18/2015 2:30:14 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
לפי התגובה שלו העונה הזו בכלל הייתה הישג. אנחנו פשוט לא הצלחנו להבין את גודל ההישג.. והעובדה שהצלחנו לנצח את אילת בחוץ.. וואו.. על זה בכלל מגיע לו כפיים. ראיון נוראי שלו אחרי המשחק. האיש לא מסוגל להגיד, טעיתי, נכשלתי, נפלתי. אין הבדל בין ישראלים למתאזרחים. אין שום סיבה להפלות מתאזרחים לרעה. טיוס ישראלי נהדר (עם אפס מחויבות לקבוצה), אבל סנטר ישראלי ברמה שלו פשוט לא קיים. אז צריך לעקם פרצוף, להתבאס, ולמרות הכל אסור לתת לו לעבור קבוצה. אוחיון הוא לא מכביסט, ולא שחקן נשמה, אלא פשוט שחקן שכל מה שיש לו זה המחויבות שלו, המלחמה שלו. הוא לא מכביסט, ולא שחקן נשמה. למרות זאת, שוב מדובר ברכז הישראלי הטוב ביותר. אז צריך להשאיר אותו. פניני ולנדסברג שני שחקנים נהדרים, אין סיבה שלא יישארו. כלומר יש כבר 4 ישראליים איכותיים בקבוצה + גייק כהן + לאומי + אלטיט שיכולים לבוא כאופציות. מי עוד? יבזורי קלע חביב, אבל, חד גוני מדי, ואני די בטוח שאם יגיע למכבי, יראה בעיקר ספסל. אני לא רואה מה יש לכדיר לעשות במכבי, בוודאי לא לשמחון. דאוסן יכל להיות אופציה, אבל חתם על חוזה בראשון לציון ולא נראה שהוא מתכנן לעזוב שם העונה.

השאלה הבאמת מעניינת היא פארגו, אין לי מושג עד כמה הוא אשם בסגנון המשחק שלו העונה, וכמה גודס. לא מכניסים כדורים פנימה לגבוהים כי גודס לא רוצה? כי גודס לא בונה תרגילים? או כי פשוט פארגו לא יודע לעשות את זה היום? אני באמת לא יודע מה התשובה. אני לא אבכה אם הוא יעזוב.

רוצ'סטי כנראה קרוב מאוד למכבי, ואם הוא באמת חתם/יחתום, אני לא בטוח שלצוות אותו ליד פארגו זה רעיון טוב. הוא שחקן התקפה נהדר. אבל יש לו 2 בעיות עיקריות: הראשונה היא שהוא קודם כל סקורר ורק אח"כ רכז, מה שאומר שאם רוצים להצליח חיביים להביא לידו עוד גארד שיכול לרכז. והבעיה השנייה, והקריטית יותר היא שהוא שחקן הגנה בינוני במקרה הטוב. היתרון הגדול שלו? שחקן יציב יחסית התקפית, ולא תראה כמו אצל פארגו הרבה ימים שהוא ממש מחרב את המשחק.

מבין הזרים, אם ג'ו אלכסנדר יכול לקבל תעודת זהות כחולה, אני מאוד אשמח שיישאר, אם לא, אין בשביל מה. היינס כמובן חייב לעוף הביתה. אני לא אתנגד להשאיר את לינדרהט כשחקן נוסף ברוטציה. הוא כמעט לא משפיע מבחינת שכר על התקציב, ויכול לתרום קצת. רנדל וסמית כמובן צריכים להישאר. פארגו בסימן שאלה. תלוי באיזה גארד יבוא לפה. אני לא בטוח שאני לא אשמח לראות פה את סופו עוד עונה. אבל זה רק אם מתחלף מאמן, ופארגו עף. אם אחד משניהם נשאר פה אין סיבה להמשיך עם סופו. הוא ימשיך לא לקבל כדורים. גם אם סופו נשאר פה, אי אפשר לסמוך עליו לבדו, צריך טיוס, וצריך עוד שחקן 4-5 שישלים אותו בימים רעים, וייתן לרנדל מנוחה. מישהו אמר הנדריקס?

Last edited by Tzachi at 6/18/2015 2:51:20 AM

This Post:
00
259440.245 in reply to 259440.243
Date: 6/18/2015 2:48:18 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
האם ההנהלה אשמה בסגל ששיחק אצלנו העונה? חד משמעית כן, האם ההנהלה אשמה בכך שמדי עונה התקציב מתכווץ? כן. אם ההנהלה אשמה בכך שמרקיז היינס עדיין במכבי? חד משמעית כן. אבל ההנהלה לא אשמה בכך שגודס שם את הכדור המכריע, במשחק של להיות או לחדול, בידיים של אותו מרקיז היינס שלא היה צריך להיות פה.

ולמרות כל זה, למרות הסגל החלש יחסית שהיה פה, גיא גודס קיבל סגל טוב יותר ממה שיש לכל קבוצה ישראלית אחרת בליגה, האשם היחידי בכך שמכבי הפסידה לאילת בסדרה! (לא פיינל פור, לא משחק בודד, סדרה!) הוא גיא גודס, האשם הגדול ביותר בתבוסות שחטפנו לאורך העונה הוא גודס, האשם הגדול ביותר בכך שעפנו עפה בסוויפ בהצלבה מול פנר' שלא ראתה פיינל פור, וחטפה פעמיים על הראש בפיינל פור, ואח"כ הודחה בטורקיה עוד לפני הגמר הוא גודס. נראינו העונה ביזיון, צריך להודות בזה, ולמרות איך שנראינו לאורך כל העונה, לרגע לא דמיינתי שזה מה שיקרה אתמול. הייתי משוכנע שיהיה דו ספרתי, ברצינות גמורה. הימרתי על זה אפילו מול חברים שלי. לא חלמתי בכלל על תסריט של הדחה, ההימור היה האם ננצח בדו, או לא נצליח לנצח בדו ואילת יגררו אותנו למשחק צמוד יחסית. פאדיחה, לרגע לא חשבתי שיש צ'אנס אחר. שאנחנו נפסיד בסדרה? אין מצב. לא ראיתי את זה בא.

הכלים שהיו לו גדולים וחזקים בהרבה מהכלים שהיו לשיבק ביד. אני לא מעריך את שיבק כמאמן ענק. ולמרות זאת, עם סגל שחקנים חלש בהרבה, הוא ניצח את מכבי וגודס. אז כן, האשם הגדול ביותר בהדחה בסדרה! (פאקינג סדרה, עד עכשיו אני לא קולט את זה) מול אילת הוא גודס. אם גודס חשב שהכלים שנתנו לו לא מספיקים בשביל לקחת אליפות בארץ, ושיש קשיים גדולים וסגל מצומצם, שיתכבד ויתפטר. המטרה במכבי היא ברורה, אליפות וגביע כל עונה, הצלבה+ באירופה. אם הוא חושב שקשה לו, שהתנאים שיש לו לא מספיקים בשביל להצליח במשימות האלו, אין שום בעיה, שייקח אחריות ויתפטר. מתחילת העונה גודס מחפש תירוצים, אחרי כל הפסד מתרץ ומסביר למה ההפסד לא כישלון, ושזה לא כ"כ נורא. הוא פשוט לא מאמן לקבוצה גדולה.

חוץ מזה, לא הייתה שיטה בהתקפה העונה, בתחילת העונה השיטה הייתה לתת את הכדור לסמית ושיעשה עם זה משהו, בהמשך לעשות אותו דבר עם פארגו. מכבי לא הכניסה כדורים לגבוהים, סופו לא קיבל כדורים בלואו פוסט, כמו שהוא צריך כמעט בכלל, לאורך העונה כולה. האשם הגדול ביותר באיך שנראינו העונה, הוא גיא גודס. אין לי ספק בזה. לצערי, אני לא בטוח שבעלי הקבוצה יפילו את האחריות על גודס, אני רואה סיכויים לא רעים בכלל שהם יחליטו להמשיך איתו. מאוד מקווה שלא. מאוד מפחד שכן.

From: Ori

This Post:
00
259440.246 in reply to 259440.245
Date: 6/18/2015 3:53:25 AM
Hapoel Katamon
II.4
Overall Posts Rated:
7676
Second Team:
Jerusalem Farmers
תכלס התבאסתי, אם הגמר היה בתל אביב הייתי יכול להשיג כרטיסים בקלות, בירושלים זה בעיה..
בכל מקרה אפשר למכבי היו 2 בעיות עיקריות העונה,
מאמן - גודס פשוט לא טוב, בכל מקום שהוא אימן היו לו קבוצות סופר מוכשרות שהשיגו פחות ממה שציפו מהם
אם יש משהו שמשותף לכל אותן קבוצות (ירושלים, ראשון ותל אביב) זה הגנה לא קיימת והגעה לשיא באמצע העונה עם נפילה חדה בסופה. אם זה היה מקרה חד פעמי אז מילא, אבל זה קורה לו כל פעם.
הנהלה - רוב האשמה עליהם, פניני נפצע? תביאו מחליף
היינס גרוע (הרכש הכי כושל שלהם מאז נואל פליקס)? תביאו מחליף!
תראו מה היה בירושליפ, קיצ'ן נפצע לכמה חודשים, אפילו לא גמר את העונה כמו פניני והביאו לו מחליף
ג'ונס היה בינוני רוב העונה, בטוח יותר טוב מהיינס, והביאו לו מחליף, גם המחליף לא סיפק את הסחורה? נחליף גם אותו
בהצלחה לירושלים, תהיה סדרה חמה.
נב. לא נראה לכם שכדאי לפתוח ת'רד נפרד לענייני כדורסל? יהיה יותר נחמד לדבר על זה כל העונה

From: Tzachi

To: Ori
This Post:
00
259440.247 in reply to 259440.246
Date: 6/18/2015 5:44:18 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
יהיה נחמד לפתוח תרד כדורסל (נדמה לי שכדאי לכלול גם כדורגל, אבל זו שאלה נפרדת..), השאלה אם תהיה מספיק פעילות שמצדיקה תרד כזה.. אני מפעם לפעם כותב פה, בתרד הזה.. ולרוב אין יותר מדי תגובות.. אבל נראה לי שכדאי לנסות.

This Post:
00
259440.248 in reply to 259440.245
Date: 6/18/2015 6:39:56 AM
TF Opena
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
TF National Farm
מסכים.
עם פצועים או בלי פצועים, מכבי קבוצה הרבה יותר טובה מאילת והיא חייבת לנצח אותה.
ומכבי יכלה לנצח אותם.
מכבי ניצחו את שני המשחקים הראשונים בסדרה ללא סמית' ולנדסברג ועדיין אף אחד לא זוכר את זה.
זאת אחת הקבוצות הכי גרועות של מכבי אי פעם.
הביאו זרים לא איכותיים (למכבי אכפת מדבר אחד: אכפתיות. במקרה הזה גם את זה אין), החתימו את גודס כמאמן וגודס הוא לא האיש שצריך לאמן את מכבי במיוחד בעונתו הראשונה ובמיוחד בקבוצה כזאת לא איכותית, בלי עומק ובלי מסירות.
זאת לא אשמתו הבלעדית של גודס.
צירוף המקרים האלה, של החתמת גודס כמאמן ראשי והבאת סגל עם זרים חלשים פרט לפארגו וסמית', הביא לאחת העונות הכי גרועות בתולדות מכבי.
אני מאוד מקווה שבעונה הבא באמת יעשו שינוי דרסטי בקבוצה כי אי אפשר להמשיך ככה. פשוט אי אפשר. הקבוצה שמייצגת את המדינה שלנו (אולי לאחר העונה הזאת היא לא תהיה היחידה) באירופה, נראית גרוע מתמיד.

Last edited by Miro231 (Trainer of Andy Zadok, 2x World Champion) at 6/18/2015 6:40:52 AM

This Post:
00
259440.249 in reply to 259440.248
Date: 6/18/2015 7:41:34 AM
Maccabi Sharp Tel Aviv!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
512512
הסגל העונה לא הרבה יותר זול, ולא הרבה יותר חלש מהסגלים שהיו לנו בעונות קודמות, ההבדל העיקרי בין העונה לעונות קודמות זה בצוות האימון.

Advertisement