BuzzerBeater Forums

Poland - III.10 > sezon 9 - pogadanki

sezon 9 - pogadanki

Set priority
Show messages by
From: jckpl

This Post:
00
95894.239 in reply to 95894.232
Date: 8/23/2009 6:48:08 PM
Star Starachowice
III.9
Overall Posts Rated:
5555
Dlatego nie pisze w imieniu calej konferencji ,a tylko swoim.
Moze i kogos tam zmiazdzyliscie ,ale napewno nie moja ekipe.

a to co niby miało być?- podszyłeś się wyraźnie pod całą waszą konfę:

W finale ligii nasza konfa udowodni wam ze ilosc nie zawsze przechodzi w jakosc:)
Moj bilans z wasza konfa nie jest taki zly.... 7-1

sam już nie wiesz co piszesz, heheh

Message deleted
From: adam23100

This Post:
00
95894.241 in reply to 95894.240
Date: 8/24/2009 1:32:14 PM
Overall Posts Rated:
00
Ja myślę,że fina play-offł będzie taki: Star Starachowice - KS Bielikowo

From: zaymon

This Post:
00
95894.242 in reply to 95894.11
Date: 8/24/2009 2:13:51 PM
Overall Posts Rated:
22
jedno mogę powiedziec na pewno.... mam 9 numer w drafcie ;)

Message deleted
From: jckpl

This Post:
00
95894.244 in reply to 95894.243
Date: 8/24/2009 4:46:11 PM
Star Starachowice
III.9
Overall Posts Rated:
5555

Z sasiedniej konferencji najbardziej obawiam sie jednak nie Stara ,a Stefanow...
Zawsze jak gram przeciwko tej druzynie lekam sie strasznie o wynik i licze z porazka.
Zreszta nie liczac ostatniej sobotniej porazki ,ktora byla tak naprawde na wlasne zyczenie,to wlasnie druzyna Zigiego sprawila mi manto.
a Star?
nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek przegral z ta ekipa.

Masz rację bój się i lękaj Stefana, przecież już raz cię złoił i to pięknie u siebie i to na Picu;-))
masz rację ze Starem wszystko wygrałeś,
tylko że 2 razy u siebie,
i rzeczywiście raz na wyjeździe 3 sezony temu ledwo,ledwo po dogrywce,

A ja jakoś nie przypominam sobie, żeby jakieś tam Bielikowo grało w Finale Ligi??
poprawcie mnie jak się mylę,
ale raczej nie - Bielikowo nigdy nie grało w Finale,
no nic, trzymajcie za niego kciuki,
może wreszcie w 4 sezonie z rzędu mu się jakoś uda wejść do finału;-()))

Last edited by jckpl at 8/24/2009 4:48:07 PM

Message deleted
From: zaymon

This Post:
00
95894.246 in reply to 95894.245
Date: 8/25/2009 3:27:49 AM
Overall Posts Rated:
22
oj panowie nie ma się co tak napinac, to ponoc urodzie szkodzi;) wszyscy mamy niezle zespoły inaczej by nas nie było w najlepszej z 3 lig:) a kto ma najlepszy to się okaże, takie gadanie wam entuzjazmu nie nabije nawet się nie łudźcie

This Post:
00
95894.247 in reply to 95894.246
Date: 8/25/2009 6:03:57 AM
Overall Posts Rated:
11
Ja przyznam ,że pare tygodni temu byłem większym optymistą , a w chwili obecnej nie czuje się na tyle mocny by walczyć z Aimarem czy nawet ze Starem na wyjeżdzie ,który wzmocnił się przed play-off.Przewiduję właśnie tą pare w finale i może wtedy panowie udowodnią sobie kto jest lepszy.Choć mam nadzieję ,że się mylę i ktoś inny zagra o awans ;) bowiem różnica między wszystkimi ekipami nie jest jakaś ogromna.Mnie dziś czeka ,bardzo trudny mecz z Tepesiakami i na tym próbuje się skupić jesli uda mi się przejść ekipę Graboara będe bardzo zadowolony i wtedy pomyślę o kolejnym rywalu.Z Tepesiakami nie tak dawno wygrałem na wyjezdzie i teoretycznie powinienem być optymistą aczkolwiek dziś to inny mecz i również wynik może okazać się inny.
Już za kilka godzin poznamy pary półfinałowe . Wszystkim życzę powodzenia.

Last edited by ZigiMaster at 8/25/2009 6:04:20 AM

This Post:
00
95894.248 in reply to 95894.247
Date: 8/25/2009 6:22:27 AM
Overall Posts Rated:
6161
Tak myślę że nawet jakbym stanął na głowie to i tak raczej nie mam szans na wygraną z twoją ekipą, może za jakieś 2 sezony mógłbym pomarzyć o zwycięstwie także chyba nie masz co się przejmować moimi chłopakami. Dla mnie już sukcesem w tym sezonie jest awans do play-off bo bałem się jak zobaczyłem skład ligi że czeka mnie w najlepszym razie walka o baraże.
Ja też wszystkim życzę jak najwyższej skutecznosci w rzutach każdemu i niech wygra najlepszy

From: theon

This Post:
00
95894.249 in reply to 95894.244
Date: 8/25/2009 9:56:50 AM
Overall Posts Rated:
00
Witajcie,
jak zwykle zaglądnąłem na forum i masz rację KS nigdy nie grał w finale ligi chociaż miał najlepszy bilans po sezonie zasadniczym (chyba raz z tego co pamiętam) i zawsze kończył na mnie ;D
Na pewno będę oglądał Wasze zmagania z zaciekawieniem. Musze Wam powiedzieć jednak, że jeśli ktokolwiek nie awansuje i trafi tak pechowo jak ja to ma marne szanse.
Aimar poza jednym mutantem, który poradziłby sobie w dowolnym zespole II ligi i tym niemcem z polskim nazwiskiem nie masz już praktycznie nic. Każdy zespół zagra z Tobą motion lub R'n'G a w obronie 2-3 i u siebie może coś wygrasz a na wyjeździe to po prostu nie masz szans. Niestety obwód wraz z SF na poziomie pensji 12k to mizeria straszna.
Aby pograć wyżej trzeba mieć ok 2 graczy z wyższą pensją 30-50k i resztę pierwszej piątki ponad 20k. Rezerwy MUSZĄ być wartościowe a co za tym idzie z pensjami ponad 10k minimum.

Nie pisze tego aby cokolwiek umniejszać ale sam tego doświadczyłem na własnej skórze a jako, że chcę dla Was jak najlepiej to dlatego uprzedzam. Sam po awansie myslałem, że coś zwojuję a do PO to już spokojnie się dostanę ale niestety trafiłem nie do tej konfy co trzeba ;)
Siłę zespołu widać dopiero jak grasz w lidze Push the ball i każdy swego a efekt tego taki, że wygrywasz i masz wysokie statystyki. Jeśli grasz tylko i wyłącznie z pod kosza lub obwodu to jesteś banalny do rozszyfrowania a to już śmierdzi porażką.
Popatrzcie na zespoły w mojej konfie. Na ich składy i jakimi taktykami grają. W waszej lidze grałem obwodem i to wystarczyło - tutaj może się utrzymam.
pozdrawiam
theon

ps jeszcze raz nie chcę nikogo deprecjonować więc proszę się nie denerwować ;
D

Advertisement