Okej, nie będę się kłócił z Twoim podejściem. Twoja sprawa. Pamiętaj, że masz bardzo silną broń przeciw BB-kom. Przestań im płacić. Więcej, w ogóle skończ grę i nie generuj im ruchu na stronie, to może przy okazji mniej na reklamach zarobią.
Owszem, płacę za pakiet dodatków, które mogę zapomnieć, jeżeli główny program nie działa!!
O których dodatkach konkretnie zapominasz? Bo mam wrażenie, że wszystko, za co płacisz, działa. Zresztą nie odpowiadaj, nieważne. BTW "główny program" też całkiem nieźle się sprawuje, a jedynie pewna jego część się trochę opóźniła.
Poza tym, nie wiem czy się orientujesz, ale to nie jest gra na której wydawcy tacą finansowo. Ona przynosi zyski, poza reklamą (jestem zmuszony ją akceptowć) między innymi z moich wpłat, które nie mają nic wspólnego ze wspieraniem czegokolwiek...jakkolwiek "oni" to nazwą!!
Oczywiście, że sobie zdaję z tego sprawę. Ale co z tego? Dają mi coś za darmo, więc niech sobie na tym zarabiają. A jak mi się zachce, to może nawet zacznę ich wspierać (a nie płacić za usługę - bo szczerze mówiąc to supporter to niezły shit, nic ciekawego w nim nie ma).
A wszystkim życząc odrobiny dystansu i luzu, żegnam się z tym wątkiem. Powodzenia w meczach itepe.