Δεν νομίζω πως ο Lebron εχει μεγαλύτερο οπλοστάσιο από τον Kobe....
Το mid-range σουτ τους δεν συγκρίνετε με τίποτα...Για χειρισμό δεν θα αναφέρω καν....έχουν εξισου καλό drive με προβάδισμα στον kobe λογω της φοβερης αντίληψης που έχει να βρίσκει τους ξεμαρκαριστους συμπαίκτες....Παρατήρησε απλά πως και οι 2 αντιμετωπίζουν τις καλύτερες αμυνες, ομως ο kobe ειναι αυτος που κάνει την μεγαλύτερη ζημιά καθώς έχει και την πάσα!!!!Ο Lebron θελει πολύ δουλειά ακομα για να φτάσει την ικανοτητα του Kobe στις πάσες....Αρα ο Kobe έχει +1 στο οπλοστάσιό του!!!
Hook-shot o Lebron??Δεν νομίζω.....
Fade-away??Αρκετα λίγοτερο και πιο άστοχο σε σχέση με τον Kobe....
Αλοιμονο αν δεν μπορουσε να ποσταρει ο Lebron!!!Αλλά το ποσταρισμα του Kobe ειναι εξισου καλό....
Μην ξεχνάς πως φέτος ο Kobe παιζει με σπασμένο δάχτυλο στο δεξί του χέρι!!!
:)
ΥΓ1:Καλό ο Lebron και ίσως γίνει ο σουπερσταρ της εποχής του όπως ηταν ο Jordan(αν και εγω πάντα προτιμουσα τον Magic) και οπως ειναι ο Kobe....Αλλά ακομα έχει πολλά που πρέπει να κάνει για να μπει σε αυτην την ελιτ παικτών!!!Βέβαια σωματικά είναι απίστευτα προικισμένος αλλά θέλει πολύ δουλειά.....
ΥΓ2:Σιγουρα χρειάζεται και τυχη για το buzzerbeater.....Αλλα κάτι που επαναλαμβάνεται παύει να είναι τύχη....Σκέψου πόσα σουτ κάνει κάθε μέρα....Επίσης παίζει πάντα και η προσωπικότητα του παίκτη σε τέτοια σουτ (όπως έλεγε και ο ΜΕΓΑΛΟΣ clutch-shooter Jerry West "δεν μπορώ να φανταστώ να αστοχω στα τελευταία δευτερόλεπτα.Τοτε είναι ακόμα πιο φυσιολογικό να μπαίνει η μπάλα στο καλάθι")!!!!Τετοια ειναι και η νοοτροπία που πιστεύω πως έχει ο Kobe!!!\
ΥΓ3:Μπορούμε να γράφουμε συνέχεια για την "κοντρα" των 2 παικτών, αλλά ειναι λάθος να θεοποιούμε ένα παίκτη χωρίς να έχει πάρει ούτε ένα τίτλο ακόμα, ενώ ο άλλος να έχει πάρει την περσινή σχεδόν μόνος.....
ΥΓ4:
http://www.youtube.com/watch?v=RyKgaeAoa-gΥΓ5:Δεν έχει άλλο ΥΓ....
Last edited by Lygas at 5/26/2010 4:13:41 AM