Często mam dobre zamiary
Nie, nie masz dobrych zamiarów. Od kiedy przegrałeś pierwsze wybory 3 sezony temu to porypała ci się psychika (albo po prostu wyszło, że jesteś malutkim człowieczkiem). po pierwsze nie mogłeś się pogodzić w porażką i ubzdurałeś sobie, że jestem największym zagrożeniem polskiej reprezentacji. i wymyśliłeś sobie szkalować mnie na każdym kroku.
ba, nawet gdy pierwszy raz objawiłem swoją moc na forum, to nie miałeś nic przeciwko szpiegowaniu rywali:
(131964.94) A możesz sprawdzać skille graczy z innych krajów?:D
\
mentalność kalego. szpiegować rywali to okey ;-)
innym razem, gdy zrobiłem listy draftu, też kulturalnie sobie gadaliśmy.
wszystko się zmieniło po przegranych wyborach. potraktowałeś mnie jako zagrożenie. a ponieważ nie miałeś sam nic do zaproponowania, to postanowiłeś robić syf na forum. i sprawiało ci to przyjemność, do czego sam się przyznałeś
(169159.25) Co chciałem wywojować już chyba wywojowałem:D Z resztą to się jeszcze okaże...przy okazji okupiłem to kilkoma mniej lub bardziej bolesnymi interwencjami GM-ów;-) i w tym momencie uważam sprawę za zamkniętą. Więcej już wywojować w tej sprawie się nie da. Zdarzyło mi się dla tej sprawy złamać kilkukrotnie regulamin forum, ale robiłem to w zgodzie z własnym sumieniem i w szczerym przekonaniu, że wyjdzie to dla dobra ogółu. Taki już jestem.
niestety w swoim zaślepieniu nie widzisz, że to ty jesteś szkodnikiem i szkodzisz ogółowi. ale po prostu głupio ci się wycofać z raz przyjętej strategii i brniesz w nią dalej.
od początku kadencji czyhasz tylko na porażki, ale te nas, dzięki Jasnej Strony Mocy omijają. do tego serwujesz bełkot, bo wiedzę taktyczną masz marną ;-) naskakujesz na nasze ustawienie a my wygrywamy kolejne mecze ;-)
a w finale MŚ, jak będzie trzeba, to Hasan zagra na PG ;-)
Ostrzegałem też przed atmosferą i nieczystymi gierkami jakie wprowadzisz do kadry.
to ty wprowadzasz syf na forum. założyłeś sobie tezę i ją realizujesz. biegasz za mną jak ten rozwydrzony troll i atakujesz. co czego sam się przed chwilą przyznałeś. wprowadziłeś chamstwo i wulgarność do bb:
http://kozlik4noofense.clod5.com/ja za tobą nigdzie nie biegam. jakbyś został selekcjonerem to różnica byłaby tylko jedna, że jako selekcjoner sam byś siebie nie atakował ;-) a kadra by była zamkniętą zabawką dla kilku userów.
Last edited by B.B.King at 4/16/2011 6:24:56 AM