Για αρχή σε ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να γράψεις τις απόψεις σου!
Ελπίζω να ακολουθήσουν το παράδειγμα σου και άλλα παιδιά:)
.ειναι μεγαλο ρισκο ομως..κατα τη γνωμη μου καλο θα ηταν να παιρνει μια ομαδα τετοιες επιλογες ΜΟΝΟ αν εχει λιγες πιθανοτητες να κερδισει το ματς...δεν εχει νοημα να ρισκαρεις ετσι με μια ισοδυναμη ομαδα...
Στο σημείο αυτό να πω την αλήθεια διαφωνώ:)
Γενικά στο παιχνίδι υπάρχουν συστήματα που είναι παρεξηγημένα (π.χ L.P ή Princeton). Τα συστήματα αυτά παίζονται κατά κανόνα λιγότερο συχνά σε υψηλό επίπεδο από άλλα.
Η γνώμη μου είναι ότι τα συστήματα αυτά δεν είναι λιγότερο ικανά! Απλά είναι πιο δύσκολο να κατανοηθούν σωστά και με πληρότητα, είναι πιο πολύπλοκα δηλαδή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί managers να μην τα αξιοποιούν πλήρως και με το τρόπο αυτό να έχει κωλήσει η ´ρετσινιά´ στα συστήματα.
Ας πούμε τα αργού ρυθμού συστήματα ήταν για πολύ καιρό απαξιωμένα γιατί πολύ απλά η κοινότητα δεν είχε εκτιμήσει στον βαθμό που έπρεπε την εξαρτυσή τους από την ´κυκλοφορία´.
Το Patient τώρα σίγουρα δεν έχει την απλότητα του RnG για παράδειγμα. Πολύ πιο εύκολα στήνει κανείς ένα αξιοπρεπές RnG (που βασίζεται επιθετικά σε λιγότερα skill) παρά ένα Patient (που θέλει την ´ειδική´ του προετειμασία σε παίχτες).
Αλλά κάθε σύστημα, άρα και το Patient , έχει χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά και μπορεί κανείς να ´πατήσει´ πάνω τους με επιτυχεία.
α) Το Patient είναι το μοναδικό σύστημα που μπορεί, εάν στηθεί σωστά, να δώσει τόσες πολλές επιθέσεις στον παίχτη που επιθυμούμε (και συχνά με flip από την θέση που επιθυμούμε).
β) Είναι το μοναδικό σύστημα που δοκιμάζει τόσο έντονα και τις δύο άμυνες ενός αμυντικού.
γ) Μπορεί εύκολα να αποτελέσει σχέδιο Β για ομάδες που επιτίθενται εσωτερικά έχωντας στην περιφέρεια δύο καθαρά P.G (το ένα P.G βαρύ αμυντικά).
δ) Το Patient είναι ίσως το καλύτερο σύστημα για να αναδειχθούν πολύ ποιοτικά εξωτερικά 4άρια
ε) To Patient έχει τεράστιες δυνατότητες να σημαδεύει παίχτη για φάουλ.
δ) Είναι μισθολογικά οικονομικό σύστημα ειδικά εάν η ομάδα δεν έχει στόχο άμεσα το top επίπεδο της κατηγορίας της.
.....και είναι και άλλα απλά λίγο πιο σύνθετα.
Βέβαια και θα το γράψω με bold είναι ένα
απαιτητικό σύστημα που απαιτεί
πολύ εμπειρία από τον manager του και
έχει και τα κουσουράκια του και αυτό:)
αυτο το λεω γιατι πολλοι νεοι χρηστες ισως διαβαζοντας αυτα που γραφονται εδω αμεσως επιλεξουν την υπομονετικη μονο και μονο για να δουν ενα παιχτη τους να σκοραρει πολλους ποντους...
Πράγματι έχεις σε αυτό απόλυτο δίκιο! Σε ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση,....οπότε ας το τονίσω και εγώ από την μεριά μου.
Το Patient δεν είναι καλό ή κακό σύστημα απλά διαφορετικό. Η τάση του να οδηγεί παίχτες σου σε πολύ υψηλά σκοραρίσματα καθόλου δεν συνεπάγεται απαραίτητα και την επιτυχία της ομάδας μας.Last edited by GM-sarithin at 10/14/2011 11:22:55 PM
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές