Nici eu nu sunt de acord cu tine sub nici o forma, sa nu o iei in nume de rau, dezbatem doar
. Si nu am nevoie de 10-15 manageri. Imi trebuie 7-8 oameni sa antreneze constant, si nu ii avem. Am mai zis-o de 100 de ori. Antrenand e foarte simplu sa iti faci o echipa puternica, si sa faci bani. Jucatorii de 20-21 de ani antrenati corespunzator sunt poate cei mai valorosi de pe piata de transfer.
Cu nationala mica iti spun cum e, deorece sunt implicat de peste 10 sezoane. Rezistenta nu are aproape nici o legatura, un minim de 2-3 e suficient, e nevoie de skill-uri. Atata timp cat sunt minim 2 jucatori pe o pozitie, line-up-ul se paote seta astfel incat cand un jucator e obosit sa fie inlocuit, etc. Rezistenta e prea putin importanta, liberele la fel.
JS e foarte important. Iti pot arata jucatori care au toate skillurile mai mult de 12 si JS sub 10 si sunt aproape inutili.
Faptul ca RBBA sunt neimplicati e uluitor, iti spun sincer. Nu mai exista tara cu asa numar de useri cu situatia de la noi. Cei din RBBA, cu exceptia lui Remus, sa fie complet neimplicati in nimic ce inseamna nationale. Ei sunt elita noastra, ei au cea mai mare experienta, si ar trebui sa ajute.
Ma supara ca jucatorii tineri romani nu sunt antrenati, si cand sunt antrenati, sunt antrenati prost.
Iti pot descrie exemplul curent. Acum la nationala mica, avem un singur pivot relativ bine antrenat, si acela are potential 5, iar Diaconescu iar pot zice ca sta binisor, el are potential 6. Avem pivoti cu 15 IS, si 7 RB... avem pvoti cu 15 ID, si 7 RB. Si nu... nu e vorba de acelasi jucator. E neverosimil. Sezonul acesta puteam avea echipa buna, daca aveam 2 pivoti buni, dar nu am avut, si am luat-o in barba pe interior de la toate echipele.
Eu, Remus, Philippe, MCMXC, si altii care mai sunt prin staff avem o gramada de cunostinte legat de cum ar trebui antrenati jucatori, si incercam sa ajutam foarte mult. Adevarul e ca suntem prea putin ascultati. Intr-adevar, e vorba de un joc
sigur, nu zic nu. Insa de ce sa nu il jucam cum se cuvine?
@captain tsubasa
Pe ce te bazezi cand spui ca JS costa mai putin decat JR sau PA
Se bazeaza pe experienta:) e lucru stiut ca JR, SB, si PA sunt foarte scumpe. Sigur, vorbim denivele inalte. Dar poti vedea si posturile developerilor care zic ca vor icnerca sa redreseze acest lucru pe viitor, e un lucru stiut.
Antrenarea secundarelor unui jucator presupune pierderea meciului respectiv, mai ales in RBBA. Daca ajungi sa retrogradezi va trebui sa vinzi jucatorii cu salarii mari. Deci unde este motivatia de a antrena un jucator la maxim?
Din pacate, asta este atitudinea gresita, si imi pare rau sa o spun. Secundarele fac diferenta. Degeaba ai un pivot cu 300k salar daca isi bate mingea in picior. Oricine poate face un pivot cu primare la maxim in 3-4 sezoane, chiar nu e mare lucru. Care e motivatia atunci, sa ai un jucator cu potential mai mare de 8?
RBBA, si castigarea RBBA presupune pregatire indelungata. si antrenament. In ultimele 9 sezoane, 8 titluri s-au dus la o singura echipa. Crezi ca e intamplator? Uita-te cati jucatori de nationala i-au trecut pe sub mana la ilysian si genul de strategie care a abordat-o el. Sunt multe lucruri de discutat si de corectat insa trebuie sa existe si receptivitate.