Mélyen tisztelt newsea,
elnézést kérek késői válaszomért de így az érettségi torkában sajnos minden erőm még a tanulásra összpontosítom így nem tudtam fent lenni sajnos annyit amennyit szerettem volna.
Válaszolva kérdésedre igen van amin változtatnék még hozzá ez a ilyen meg olyan jól csináljuk és 4 szezon óta 50.-ek vagyunk ez nagyon feltud bosszantani hogy a Hitler politikát használják és azt mondják a népnek amit hallani kíván de ez mögött nincs semmi, minden csak ígéret semmi más, én ezen változtatnék veletek a stábommal akiket majd választok szeretnék annyit foglalkozni a válogatottal amennyit tudok. Mindenkiből kihozni a maximumot és a taktikát a játékosok képességeihez mérni valamint a játékosokkal szemben vagy mellettük én azon a véleményen lennék hogy akár ha valaki a 19 éves játékosból is egy jó játékost kiképez lehet hogy előbb válogatnám be mint mondjuk azt aki 18 éves korától foglalkozik a játékosával és gyengébb mint mondjuk a 19 éves.
A Stábomról annyit hogy nem tudom majd kiderülne utána gondolkodnék a stábon de olyanokat részesítenék előnyben akik tapasztaltak mint például az első osztályban lévő csapatok menedzsereit.
Én azon változtatnék hogy sokkal de sokkal többet foglalkoztatnám a játékosokat mondjuk ha lehetőség van rá akkor megfelelő rehabilitáció mellett képeztetném ki őket mint például hogy csak bajnokikon játszanának kupában nem, mert ha ott is játszik akkor ugye a 3-szorosára nő annak az esélye hogy a játékos lesérül én erre is oda figyelnék többek között, a másik amire figyelnék az az hogy ki milyen szerepben játszik csapatában ha egy irányító a csapatában DH-t játszik és dob 30 pontot de IR poszton csak 10 pontot és ad 4 gólpasszt akkor nem biztos hogy IR lenne de játszana a válogatottban.
És még egyszer elmondom nekem az nem tetszett hogy a válogatottaink sikertelenek!!!
Üdv. Keller Ákos :)
remélem mindenre választ adtam :)