Eve Dadimo, i na tebe da ti se izvinam ako sum te navredil so ova, jas iljada pati prethodno sum kazal deka sum ti premnogu blagodaren za toa sto si go napravil, si mi pomagal i povekje od toa sto treba da se pomaga za eden tug tim, no koga si mislel deka sum napravil pogresen cekor so kupuvanjeto na toj sumnjiv transfer, si mozel da me posovetuvas deka sum napravil pogresen transfer, a deka togas si me potsetil za toa deka sum sumnjiv bas za toj transfer kako sto kazuvas ti sega, ne toa ne e taka, ti ne mi go posoci igracot na koj sto si mislel deka sum napravil pogresen transfer, ti ne mi go posoci igracot tuku mi samo kaza deka da se pazam sto prodavam i sto kupuvam, a jas kako togas nov menadjer znaci sum mislel deka spored mene site transferi bile po realna cena, a toa deka si me posocil bas za toj nekoj si igrac, ne e taka, ti me predupredi posle prodavanjeto na detevo, a za toa sto si mi pomagal toa ne sum go zaboravil i nema da go zaboravam, sum ti blagodaren, a deka bas vaka reagiram za tebe, mozebi si imam pricina sto znam nesto i sum doznal od nekogo, i toa, za izguben slucaj, znaci i jas da ti kazam na tebe deka si izguben slucaj, glupav ili uste kako li ne da te napomenam i ti taka ke reagiras, a za toa sto si mi cestital na forumot za selektor i deka si bil ti najvekje zasluzen, toa ne znam, mozebi si i ako si ti blagodaram, a za drugovo kako sto kazav.