Daha taktik falan vermedim, aklımın bir köşesi kupada. Rakibin 50 bin üstü maaşlı dört oyuncusu var. Biri sakat ama maça kadar iyileşme ihtimali var. Zorlasam mı diye düşünüyorum. Diğer taraftan salı günü galip gelip ligde mağlubiyeti olan takım bırakmamayı denemek de cazip geliyor. Karar veremedim daha :)
İyi olan kazansın dediğin gibi...
Takımlar form tutmaya başlamışken ilk 5 hafta sonunda güçler de ortaya çıkmaya başladı. Dünkü maçlar sonrası geride kalan beş maçın en iyileri şöyle:
Sezon 38 : Performanslar (ile http://www.buzzer-manager.com)Sezonun en iyi kollektif performansıSayı : 546 : Cevik Adamlar
Ribaunt : 265 : SiirtJetpa
Asist : 137 : Bayraklı
Top çalma : 43 : DarkNight38
Blok : 32 : Real_Barbunya
Sezonun en iyi kişisel performanslarıSayı : 52 : A. Tretyak (Fenerbahce Ulker B.K.)
Ribaunt : 26 : B. Zubić (Ankaranın Bıdıkları)
Asist : 12 : T. Sugihara (SiirtJetpa), T. Šaknys (Bayraklı)
Top çalma : 6 : C. Meneses (DarkNight38), A. Paccassoni (SiirtJetpa)
Blok : 6 : R. Goldman (Bikeushafaka), A. Slana (Filtre Kahve)
Sezonun en iyi 5'iOyun Kurucu : M. Cömert (Waco Erasers) (16.4 Sayı, 1.8 Ribaunt, 4 Asist, 1 Top çalma, 0.2 Blok) : Verimlilik : 18.4
Şutör Gard : A. Tretyak (Fenerbahce Ulker B.K.) (37 Sayı, 5 Ribaunt, 0.4 Asist, 0.8 Top çalma, 0.2 Blok) : Verimlilik : 24.8
Kısa Forvet : E. Taskin (Ankaranın Bıdıkları) (26 Sayı, 10.2 Ribaunt, 2.4 Asist, 1.2 Top çalma, 0.2 Blok) : Verimlilik : 24.6
Uzun Forvet : F. Giudici (darkerteam) (29.7 Sayı, 17.3 Ribaunt, 1.3 Asist, 1.3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 38.3
Pivot : B. Zubić (Ankaranın Bıdıkları) (13.3 Sayı, 14 Ribaunt, 4.3 Asist, 1 Top çalma, 1.3 Blok) : Verimlilik : 29.3
Sezonun EDO'suF. Giudici (darkerteam) (29.7 Sayı, 17.3 Ribaunt, 1.3 Asist, 1.3 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : 38.3
Sezonun en kötü performansıF. Sladoje (Los Turcos Allegros) (1 Sayı, 5 Ribaunt, 2 Asist, 0 Top çalma, 0 Blok) : Verimlilik : -16
Tüm istatistiklerSezon boyunca eldivenleriyle oynayan adam : K. Mäekala (Waco Erasers) : 17 Top kaybı
Sezon boyunca hakemlerin kafayı taktığı oyuncu : S. El-Akil (Efsaneler) : 23 Faul
Sezonun demir adamı : K. Mäekala (Waco Erasers), Z. Diriker (Waco Erasers) : 232 Dakika
Sezonun şutörü : L. Callaway (Efsaneler) : 19 Üç sayı
Sezonun en iyisi : F. Giudici (darkerteam) : Not : 17.0
Sezonun en kötüsü : E. Özasik (SiirtJetpa) : Not : 2.0