Pozdrav zajednico!
Kao što je kolega Vaske već rekao ostvarili smo pobedu nad reprezentacijom Azerbejdžana
(41334). Nije bilo toliko tesno koliko sam ja očekivao i raduje me što nisam bio u pravu, ali velike zasluge za to ima i njihov startni krilni centar koji je vrlo brzo napravio 6 ličnih. Pobedili bismo i sa njim na terenu, ali sa manjom razlikom.
Mi smo igrali sa taktikom "pritisni loptu" kako bi naš kvalitet došao što više do izražaja. Šut iz igre nam je bio skoro polovičan i postigli smo 99 poena naspram protivničkih 75. Oni su imali takođe 88 šuteva iz igre, ali i lošiju realizaciju. Oni su igrali sa taktikom "igr pod košem" koju smo Vaske i ja predvideli, ali ja iz nekog razloga nisam gađao fokus, ali svakako ne bi mnogo značilo.
Najbolji u našem timu bio je Goran "Growler" Ristić. :D Postigao je 22 poena. Kod Azerbejdžanaca je najbolji bio Sefiksanov ili kako već. On je postigao 17 poena i uhvatio 12 skokova.
Trebalo bi napomenuti da u ovom prvom meču nismo mogli računati na određene igrače zbog loše forme. Ovim putem bih još jednom sve menadžere zamolio da paze na minute i održavaju dobru formu svojim reprezentativcima.