Οχι οντως δεν εχει αξια στους παικτες καθολου. Κανεις μια 13αδα και καθε φορα εχεις 10 βασικους και 3 αλλαγες. Μοιαζει πιο απλοποιημενο απο αυτο που παιζεις εσυ.
Ρε,μου φαίνεται περίεργο!'Εχω παίξει πάρα πολλά μάνατζερ και ποδοσφαιρικά!Η λογική του συγκεκριμένου budget και της αξίας υπάρχει σε όλα!Π.χ σε αυτό,λογικά όλοι θα παίρνετε τους καλύτερους παίχτες αφου δεν υπάρχει περιορισμός!Λεμπρον,Αντετοκουνμπο,Χάρντεν,Κάρρυ κτλ.
Σε αυτό που παίζω στην Euroleague, δεν υπάρχει μόνο μπάτζετ και τιμές,αλλά οι τιμές είναι μεταβαλλόμενες ανά αγωνιστική!Λειτουργεί κάπως σαν χρηματιστήριο και η τιμή του παίχτη μεταβάλλεται με βάση ένα μαθηματικό τύπο ανάλογα με τι ranking έκανε τις τελευταίες 5 αγωνιστικές!Ξεκινάς με 10 μύρια και έχεις στόχο όχι μόνο την βαθμολογία,αλλά και μακροπρόθεσμα την αύξηση της αξίας της ομάδας,έτσι ώστε στο τέλος να μπορείς να πάρεις όποιον θέλεις!
Εμένα μου αρέσει για αυτό τον λόγο!Ότι είναι πολύπλοκο και έτσι μπορείς να ξεχωρίσεις αν ασχοληθείς!Το παίζουν πάρα πολλοί,φαντάσου έχει σχεδόν 100.000 ομάδες από όλη την Ευρώπη!Βλέπεις την Ευρωλίγκα με άλλο μάτι αν παίξεις!!Το λέει και ο Κοτίδης!!! :)