Pe CMN90 nu il cunosc si nu vreau sa fie cu suparare ceea ce voi spune, dar am cules cateva informatii despre el si fosta lui echipa, cat si despre mandatele avute in cadrul U21. Nu contesc experienta lui, contest doar dorinta si determinarea in cadrul echipei de tineret. Daca aruncam o privire pe forum prin sezoanele 40-41, observam cum dorea sa fie concediat din cadrul echipei din varii motive. Determinare si suflet pt U21 = 0. Consider ca nu avem nevoie de asa ceva.
Salutari, daca tot animam forumul, imi permit sa-l anim si eu. putin. Exact paragraful de mai sus este de nedemn pentru cineva cu pretentii de antrenor U21, si reprezentant al comunitatii.
Am mare respect pentru Otis si Jokeru, insa ei sunt usor subiectivi la adresa ta, si te sustin dat fiind ca ati(am) colaborat toti in ultimii ani. Intr-o alta comunitate, cu un asemenea mesaj, erau sanse sa zbori direct din alegeri. Nu asa vrem sa ne cladim comunitatea noastra. Sa lasam atacurile astea pentru politicii nostri, se descurca ei de minune, si haide sa lasam forumul nostru curat.
Era normal ca CMN90 sa reactioneze cum a facut-o, daca te adresai asa mie, probabil iti raspundeam mult mai rau. Cu toate ca e aproape irelevant, imi permit sa zic ca si eu am stat 8 mandate la U21, si stiu prea bine despre ce e vorba acolo. Dar asta nu justifica atacuri gratuite.
Daca e sa fiu foarte sincer, ambele candidaturi sunt foarte subtiri in momentul de fata.
Last edited by Tudor31(Coach Romania U21) at 8/27/2023 1:52:48 AM