BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > 3 za 3

3 za 3

Set priority
Show messages by
This Post:
00
37388.24 in reply to 37388.23
Date: 6/29/2008 12:02:13 PM
Overall Posts Rated:
178178
Znajuci da ce, na zalost, biti ovakav ili vrlo slican epilog inicijative naseg kolege samo da potvrdim da sam takodje raspolozen za sve vrste dogovora po aktuelnom pitanju uz garanciju da cu se dogovorenog pridrzavati i uz nadu da ce to raditi i druga strana, sto je do sada bio slucaj.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
From: Ozzy

This Post:
00
37388.25 in reply to 37388.18
Date: 6/29/2008 2:06:47 PM
Overall Posts Rated:
2424
Poenta svega je da se igra sto vise priblizi realnom svetu. Da li je realno da neko odigra TIE, izgubi sa 20 zalike i da mu entuzijazam skoci. Ili da li je reaklo suprotno. Da Matori odigra CT, dobije utakmicu, a da mu se igraci skenjaju posle toga!? Nema veze s mozgom.

Pa pazi ovu igru su pravili "isti ljudi" koji su pravili i Hattrick, tj. vecina stvari je uzeta iz HT-a. Tamo taj sistem entuzijazma (tj. team spirit) postoji veoma uspesno i mislim da je to jedino resenje da neki slabi timovi nesto urade protiv jakih (zato bi se i Bili obradovao da nema entuzijazma jer bi svaku sezonu zavrsavao sa skorom 18-4, tj. gubio bi samo od jacih timova, a slabiji ne bi imali teoretske sanse da ga dobiju).

Izbacivanje entuzijazma je nedopustivo! Izbacivanje iz prikazivanja sa izvestaja entuzijazma je nedopustivo! Jedino sto bi bilo moguce je da ne stoji prikaz da li je protivnicki tim igrao vise ili slabije od tebe...ali to opet nije resenje tvog "problema".

Da li je realno da neko odigra TIE, izgubi sa 20 zalike i da mu entuzijazam skoci. Ili da li je reaklo suprotno. Da Matori odigra CT, dobije utakmicu, a da mu se igraci skenjaju posle toga!? Nema veze s mozgom.

A sto se tice toga naravno da ima "veze sa mozgom". Samo nemoj da te zbunjuje to kako je prevedeno ----> "entuzijazam".
Evo ti primer iz realnog zivota ------> KK Partizan Igokea, cele sezone igra izvan svojih mogucnosti u Euroligi. Pred kraj takmicenja po grupama u Pioniru odigrava 2-3 vanserijska meca (to bi u BB bio CT). Znaci pobedjuje PAO i kvalifikuje se u eliminacijonu fazu (ali je tu sjebao ent.)
E zato kada je trebao da igra protiv Taukeramike (koja je realno mnogo slabija od jednog PAO) partizanovi igraci jednostavno nisu mogli vise da pruze onakve partije jer su bili i psihicki i moralno istroseni...
Ne znam da li razumes, ali ako si nesto trenirao onda mozda znas. Kada dodje finale nekog takmicenja, ili kada je neka mnogo bitna utakmica...sve se podredi tome, stvori se ogroman pritisak i jednostavno ako se redjaju jedna za drugom utakmice pod pritiskom, doci ce do zasicenja i puknuces :)
To sto si ti naveo kao primer, to nije entuzijazam, nego je to raspolozenje igraca. I to se povecava posle utakmice i pobede :P

From: prosiri

To: Ozzy
This Post:
00
37388.26 in reply to 37388.25
Date: 6/29/2008 3:21:33 PM
Overall Posts Rated:
11
HT je super igrica i ja je jako volim (sto se vidi iz rezultata koje postiziem :)) i uopste mi nije jasno koje su dobre strane prikazivanja pristupa utakmici u reportu. TOga kao sto znas u HT nema i ja nikad u zivotu nisam dobio mail sa ponudom da igram PIC.
Neznam, evo reci mi ti cemu zapravo sluzi to prikazivanje u reportu?

Ovako, ti mozes meni jednom ponutiti da igramo TIE. Ja cu prihvatiti, naravno ispaliti te i ti me vise neces sa tim maltretirati. Ali ce zato bili i ostatak ekipe veoma rado da prihvate takav nacin igre i to znaci da cete vi do kraja svog zivota sve medjusobne utakmice u ligaskom delu prvenstva igrati TIE. Ako mi to opravdas validnim i logicnim argumentima zacutacu zauvek!

From: no Frks

This Post:
00
37388.27 in reply to 37388.26
Date: 6/29/2008 3:46:06 PM
Overall Posts Rated:
88
Jeste. Prosiri je stara varalica. Nista mu ne nudite.
Ja sam mu na pocetku sezone ponudio TIE-TIE i on me ispalio. Slobodno idite na report i videcete da sam ja posteno odigrao TIE a on ispalio i cepio Normal.

This Post:
00
37388.28 in reply to 37388.27
Date: 6/29/2008 4:22:36 PM
Overall Posts Rated:
178178
Dali je moguce da svaki put kada dodjem na forum, neki od "bisera" mora da me spomene po bilo kom - obicno nepovoljnom osnovu i to bez ikakvog pokrica.
Poslednji put vam kazem (a oni na koje se ovo odnosi ce se prepoznati, videcete): Sami ste zasluzni za nacin na koji vam se obracam ma kakav on bio! Smatrajte se obavestenim!

Ajmo redom:
@ Prosiri: Sta hoces ti od mene? Da kupis neke jeftine poene na moj racun prosipajuci nam ovde jeftinu filozofiju? Rekao si sta si imao, ja sam uradio isto i smatrao sam da smo se razumeli! Video si kakav je moj stav u slucaju bilo kakvog epiloga po pitanju problema entuzijazma! Vidim da me i dalje prozivas? Sta jos hoces? Da ti ja dam neku konkretnu podrsku u tvom "krstaskom pohodu"? Ako to nije u pitanju, skini mi se sa one stvari jer i ja tebe ne prozivam po bilo kom osnovu a iz glave bih mogao da nabrojim 3-4 ozbiljnija "prekrsaja" od onih za koje ti mene prozivas!

@Ozi:
Ti si toliko bolestan i neizleciv slucaj da vise ni u jednom postu ne mozes a da me ne pomenes! Da li ti to uvidjas?
Na jos jednom primeru sam dokazao koliko si ili poremecen ili glup:
Da te podsetim, radi se o kampanji za selektora koju si vodio u ime Junniora sa ciljem da on postane selektor! Jos uvek nam nisi odgovorio sa kojim si to motivom radio? Da li ti je mrznja prema meni vaznija od reprezentacije? Ili bi je kroz Junniora ucinio tvojom privatnom - suprotno od onoga sto ja radim sada?
Ja ti sve ovo pisem iz najbolje namere, nadajuci se da ces sagledati svoje psiholosko stanje i da ces korigovati svoje ponasanje koje kod ozbiljnih ljudi izaziva pomesane emocije.

Sledeci?

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
37388.29 in reply to 37388.28
Date: 6/29/2008 4:28:57 PM
Overall Posts Rated:
5757
Sledeci?

ja ja ja ja ja ja ja
:)

From: Ozzy

This Post:
00
37388.30 in reply to 37388.28
Date: 6/29/2008 5:02:07 PM
Overall Posts Rated:
2424
@ prosiri:

Pazi...mnogo si naivan. Rekao bih ti nesto da se toliko ne nerviras, ali necu jer bih tim postupkom otkrio moje takticke zamisli neprijateljima kojih ima mnogo :)

Dali je moguce da svaki put kada dodjem...

@Ozi:
Ti si toliko bolestan i neizleciv slucaj da vise ni u jednom postu ne mozes a da me ne pomenes! Da li ti to uvidjas?
Na jos jednom primeru sam dokazao koliko si ili poremecen ili glup:
Da te podsetim, radi se o kampanji za selektora koju si vodio u ime Junniora sa ciljem da on postane selektor! Jos uvek nam nisi odgovorio sa kojim si to motivom radio? Da li ti je mrznja prema meni vaznija od reprezentacije? Ili bi je kroz Junniora ucinio tvojom privatnom - suprotno od onoga sto ja radim sada?
Ja ti sve ovo pisem iz najbolje namere, nadajuci se da ces sagledati svoje psiholosko stanje i da ces korigovati svoje ponasanje koje kod ozbiljnih ljudi izaziva pomesane emocije.

Prvo "dali" se pise odvojeno!
Druga stvar, mozes da me vredjas koliko hoces ali se ja na to ne primam jer sam za razliku od tebe jos daleko od klimaksa ;)
A sto se tice kampanje hehe...rekao sam ti da ces odgovor dobiti jednog lepog dana, kada mi se budes obratio uz postovanje i bez omalozavanja. A do tada razbijaj glavu razmisljajuci kako je Junnior bio tako blizu tebe i sta je zapravo bio moj motiv!

From: no Frks
This Post:
00
37388.31 in reply to 37388.30
Date: 6/29/2008 5:24:15 PM
Overall Posts Rated:
88
DRAMA !

vama je ljudi ovde vreme da upisete jednu banju na jedno 7-10 dana.

This Post:
00
37388.32 in reply to 37388.28
Date: 6/29/2008 5:33:02 PM
Overall Posts Rated:
11
@ Prosiri: Sta hoces ti od mene? Da kupis neke jeftine poene na moj racun prosipajuci nam ovde jeftinu filozofiju? Rekao si sta si imao, ja sam uradio isto i smatrao sam da smo se razumeli! Video si kakav je moj stav u slucaju bilo kakvog epiloga po pitanju problema entuzijazma! Vidim da me i dalje prozivas? Sta jos hoces? Da ti ja dam neku konkretnu podrsku u tvom "krstaskom pohodu"? Ako to nije u pitanju, skini mi se sa one stvari jer i ja tebe ne prozivam po bilo kom osnovu a
iz glave bih mogao da nabrojim 3-4 ozbiljnija "prekrsaja" od onih za koje ti mene prozivas!

1. Bili, nemoj da se ljutis. Kontam da smo imali lepu konverzaciju. Ja sam u poslednjem postu spomenuo samo suvu istinu. Ako ne mozes da podneses da se o tebi prica istina, sta ces onda raditi kad neko pocne da izmislja stvari o tebi?? Ako ti smetaju sopstveni postupci, probaj da ih neupraznjavas!

2. Ako si se jednom s nekim dogovorio da odigras uzajamni TIE i taj te nije ispalio, koji bi bio razlog da to ne uradis i svaki sledeci put? Ako ces to raditi svaki put, onda cemo stvarno otvoriti topik, posto to sve vise nije tajna, pa mozemo stvarno da se na njemu svi dogovaramo i uzivamo u neizvesnosti koju nam igrica donosi.

3.
iz glave bih mogao da nabrojim 3-4 ozbiljnija "prekrsaja" od onih za koje ti mene prozivas!

Dajem ti blagoslov da ih sve objavis i obecavam ti da neces zavrsiti na mojoj onoj stvari. I'm all ears?!

4.
Prosiri: Sta hoces ti od mene? Da kupis neke jeftine poene na moj racun prosipajuci nam ovde jeftinu filozofiju?

kako se kupuju ti poeni i za cega oni sluze?

To: Ozzy
This Post:
00
37388.33 in reply to 37388.30
Date: 6/29/2008 5:39:47 PM
Overall Posts Rated:
11

Pazi...mnogo si naivan. Rekao bih ti nesto da se toliko ne nerviras, ali necu jer bih tim postupkom otkrio moje takticke zamisli neprijateljima kojih ima mnogo :)

Reci mi preko PM-a, obecavam da necu iznositi u javnost.

Jos uvek cekam da mi odgovoris na post!
(37388.26)

This Post:
00
37388.34 in reply to 37388.31
Date: 6/29/2008 5:48:12 PM
Overall Posts Rated:
11
vama je ljudi ovde vreme da upisete jednu banju na jedno 7-10 dana.

ha, ha! :)))))

Ja prakticno zivim u banji ali mi ona izgleda ne pomaze kad je nepravda u pitanju! Pravi sam Robin Ud u hulahopkama! :))

Advertisement