V niecom s tebou aj suhlasim aj nie. Ked som zacal hrat, riadil som sa tym, co som sa naucil v reale na baskete. Rozhodol som sa pre trening Centrov a Power Forwardov a myslim, ze to nebolo najhorsie rozhodnutie. Doskoky idu pri vyske nad 2.05m a potenciale Hviezda celkom rychlo hore, cca 2 krat za 3 treningy ( 1x 1.5 treningu pri dobrom veku a potenciale ). A doskoky su pri trades velmi dobrym lakadlom. Ked manager uvidi, ze hrac ma paradne doskoky a ostatne skills aspon nejako dobre, je ochotny zaplatit dobru cenu.Videl som, ze Centri so svetovym doskokom, a ostatnymi na vynikajucich/vynimocnych ( strelba, obrana, blokovanie ) sa predavaju vo veku 21-23 aj nad 1.5M, ti so sekundarkami, tj skills menej potrebnych pre centrov sa predavaju aj drahsie, povedzme kondicka, TH, samost. akcie, prihravky obzvlast.
A teraz k tej teme, doskoky su podstatnou castou hry a myslim si, ze su celkom klucove. Ked mas dobre naplanovany utok a obranu proti superovi tak su ti doskoky dost platne. Povedzme, ze team s paradnou vonkajsou obranou kupi C a PF oboch s doskokmi brilantny. Hra zapas proti teamu s paradnymi strelcami, ale pri dobrej obrane pada menej kosov a viacej sa odraza von. Kto iny ti pri zone 3-2 bude brat odrazene lopty nez len ti tvoji podkosovi? Videl som statistiky z inych lig, ze doskoky dokazu vyhrat zapas, sice to nemusi byt jasne naznacene v teamovej pozapasovej statistike.
Je to len moj nazor, mozem sa mylit to nehovorim... ale aj v reale som hraval centra, viem co to je mat dobry doskok :D
Last edited by Bubo17 at 2/13/2009 11:34:41 AM