לא יודע אם לצחוק או לבכות מהתגובה שלך. באמת שלא.
לגבי ליביו-כשתראה את השומר שלו תבין למה הוא היה כמו שהוא היה. אם הוא היה נותן הצגה הייתי מתלונן גם על זה. אני בכוונה הצבתי את זקמי עליו, יש לי את היכולות של 2 השחקנים האלה, וכשהצבתי את זקמי עליו זה היה ברור שזה מה שיקרה. הוא לא אמור לשחק יותר טוב נגדו. חד וחלק. ואנחנו עוד מדברים פה על הפרש כזה קטן שאתה לא מבין בכלל, זה לא רבע מההפרש שיש בין הקליעה של פבלס להגנה של הודג', וב"שיא" ההפתעה-גם אני שמרתי איזורית, אני קצת שובר את התאוריה שלך?
אגב-הוא ניצח בריב' למרות יתרון של זקמי שם-מה תגיד על זה?
לגבי פבלס-לשחקנים עם 11 הגנה, גם באיזורית של 3 בחוץ-הוא עשה בית ספר, הוא אוכל כאלה לארוחת בוקר.
ועזוב, הגעת 39 פעמים לקו, זה מספר שלא היה ליריבה שלי אף פעם-אבל נגיד. יאללה.
הודג' זה שחקן של 60 אחוז בליגה עם 13-16 מהקו היום. הסבר?
ואל תגיד לי נסיון\כושר, פבלס יותר מנוסה, פבלס עם כושר עדיף (יש לי את היכולות של הודג' גם.. אתה הראית לי אותו לפני שבועיים).
אתה בחצי השני הגעת לקו יותר מכל קבוצה שראיתי בכל זמני בבאזר.
רבע שלישי-ניצחת 25-16. סיימנו עם אותו מספר סלי שדה.
רבע רביעי-ניצחת 28-19. שוב-אותו מספר סלי שדה. אתה לא שיחקת יותר טוב וניצחת כמעט ב20 הפרש את החצי השני.
אבל רגע.. איפה העונשין שלי? שכחת ממנו טיפה. אולי כי הוא לא בולט מבחינת מספר ספרות כמו אצלך. 6-9 מסכן.
יענו-ניצחת 24 הפרש בקו, ואתה עוד אומר לי "יצאת בזול".
גאטן קולע 10 בראן אנד גאן כהקליעה שלו גבוהה ב4-5 רמות מההגנה של היריב שלו (אני מכיר גם את ארקונז..אשכרה היחידים שאני לא מכיר אצלך זה החדש ומרטי).
לסיכום-גם אם תתנו לי 10 משחקים, אני לא משנה שום טקטיקה ושום דבר.
מה שהיה פה מבחינתי זה בזיון. אני מרגיש שמכרו אותי. אני מוריד את צמרת ליגת העל בשביל השטויות האלה בסוף.