CRVENA KONFERENCIJA:
KK Južina-BC Lux Lakers-Južina ima prednost što je Lux Lakers bot.Kolmakovas,najbolji igrač južine bi se morao danas razigrati jer južini neće biti lako.Iako su Lux Lakersi bot osato im je All-star igrač-A.Restiel koji bi mogao odlučiti utakmicu,ali ipak prednost Južini.
Sibenicum-Masters-Masters je u prošlom kolu iznenadio borik.Sibenicum je bot već odavno,nema igrača preko 10 k plaće,pa će ovo masters dobiti uz laganicu.
BC Bobcat-Shoe Salesman-Derbi crvene polovice.Kada pogledaš Bobcatov roster vidiš da nemaju niti jednog igrača preko 10k plaće dok Salaemani imaju igrače od 20k plaće.Kako onda da Bobcati tako dobro igraju?Pitanje je to koje sve muči.Mislim da će ovu utakmicu odlučiti stav i domaći teren.Mala prednost…Salesmanima.
Borik-BC Zagreb-borik već dugo nije izgubi,ali to se dogodilo prošlo kolo.Izgubi je od mastersa86-74.Usprkos porazu mislim da će ovu utakmicu pobijediti.Borikov roster nije ništa posebno,ali od ostalih se izdvaja Levševicius.Zagreb je po rosteru sličan boriku,ali jedna je razlika,a to je već puno puta spominjana borikova obrana.I baš zbog te obrane mislim da će borik ovu utakmicu dobiti.
Očekujem od svakog TUĆ za ovo
Last edited by did pid kid at 3/19/2011 10:13:54 AM