Φίλε μου,
Πρώτα απ' όλα άσε μας ελεύθερους να εκφράζουμε την άποψή μας. Αν δεν σου αρέσει, μην συμμετέχεις. Έκανα ορισμένες παρατηρήσεις με σκοπό να δούμε μια πιο σφαιρική άποψη των γεγονότων και να δούμε άν υπάρχει γενικότερο πρόβλημα αξιοπιστίας. Δεν με ενδιαφέρει ποιός ευνοήθηκε, γιατί και τέτοια. Θέλω όμως να ξέρω ότι παίζω με ίσους όρους, με χρήστες που θα κάνουμε παρέα και ότι δεν (ξανα)μπήκα στο παιχνίδι για να συνεχίζεται μια καταθλιπτική κατάσταση ευνοιοκρατίας. Αν εσένα σου αρέσει αυτό που έγινε και ενοχλείσαι με το να κάνουμε αναφορές σε αυτό, μπορείς να κάτσεις στην θέση σου και απλά να ακούς τις απόψεις των άλλων.
Υ.Γ. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο Kaja θα επανέλθει. Και προτείνω στον gm (όλο προτάσεις είμαι σήμερα προπαραμονή Χριστουγέννων μου βγήκε η έμπνευση :)) να πει στους κατασκευαστές του παιχνιδιού το εξής. Σε κάθε χώρα να υπάρχει ένας "ειδικός χρήστης", που θα μπορεί να έχει ορισμένο αριθμό ομάδων σας φάρμες -το πολύ 3- για τις ανάγκες των Εθνικών ομάδων και μόνο. Αν προσπαθήσει να ευνοηθεί, να αποκλείεται ΔΙΑ ΒΙΟΥ από το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κατανοήσω τη λογική να μην υπάρχουν επίσημα φάρμες, αλλά να κάνουμε φάρμες ανεπίσημα, ωθώντας τους χρήστες στην παρανομία. Μέχρι 3 ομάδες για φάρμα -λές και μιλάμε για ζώα- και μπαν στο κεφάλι, αν ο "ειδικός χρήστης" κάνει προσπάθεια για να ευνοηθεί.