asa cum spunea otis in mesajul
(269221.25), nu ne mai putem plange ca suntem mai slabi ca cei din conferinta albastra, dar totusi cred ca a ramas moda sa trantesti meciurile cu conferinta adversa. dupa cum am spus la inceputul sezonului s-ar putea dovedi fatal pentru cei care se bat acum la retrogradare. Oricum cred ca peste 2-3, maxim 4 sezoane conferinta albastra ori va trebui sa scoata bani seriosi sa isi intinereasca lotul, ori vor veni useri care au jucatori completi sa imbunatateasca media de varsta, sau vor ajunge valoric sub noi (greu de crezut aceasta varianta).
Cert este ca la noi Brigada si Smar2 sunt obligati sa mai intinereasca astfel din sezonul urmator ar putea sa pice la retrogradare. Eu estimez ca echipa mea actuala ar merge cam 3-4 sezoane sa fac performanta (dupa ce am terminat cu antrenamentul), si dupa aceste sezoane trebuie sa iau o decizie.
Ori iau alti jucatori si continui cu performanta, dar investitia cred ca se va duce lejer in 10 milioane (jucatorii mei sunt compacti ca varsta), ori o iau de la zero cu jucatori romani in jurul carora sa contruiesc echipa si eventual sa-i duc si la nationala.
Momentan sunt tentat sa continui cu varianta a doua, antrenand practic toata istoria mea din buzzer, orice altceva decat forma (nu am antrenat forma decat atunci cand am jucat finala din II in RBBA, doar 1-2 saptamani de forma), desi dupa 3-4 sezoane de antrenament de forma s-ar putea sa-mi schimb aceasta parere. Un alt motiv pentru varianta a doua ar fi banii, nu stiu daca voi dispune de banii acestia, si nici nu prea reusesc sa strang ceva. Eu am cam aceesi bani de cand am promovat minus extrema de 5.2 milioane.