BuzzerBeater Forums

Eesti - III.12 > Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Set priority
Show messages by
From: aiverson

This Post:
00
107434.241 in reply to 107434.240
Date: 3/16/2011 2:36:30 PM
Overall Posts Rated:
11
Võiksid ju kinkida mulle võidu. :P Ei aga tegelt jah, loodan, et see aasta ei libastu play-offides nagu juhtus eelmine aasta. Karikas oli ka mulle üllatus, kuid see aasta ei võtnud algust ka nii kergelt. Eelmine aasta lõikasin näppu ja kaotasin kohe alguses mingile IV. liiga satsile. Krt tahaks tglt ikka II liigasse saada küll, suht kaua juba siin liigas istund. :D Mitte, et mul teie vastu midagi oleks, aga jahm... :D

From: Jäpe

This Post:
00
107434.242 in reply to 107434.241
Date: 3/21/2011 3:13:32 AM
Overall Posts Rated:
99
No kui hästi punnitad, küll siis saad ka. Ma olen enda meestele juba viimased kaotused andestanud,kuna jõuti karikas 16 parema hulka ja ehk joppab ning play offi ka kuidagi jõuab. Ma olen pisikesi plaane teinud juba järgmiseks hooajaks ja katsun selle hooaja kuidagi vaikselt ära saata. Aga edu sulle II liigasse saamiseks ja kes teab, mis järgmine hooaeg saama hakkab, sest see hooaeg sai mul karika mängudega praktiliselt läbi, mehed tühjad nagu sidrunid. !!!Tauri kindlasti tahax mul juba järgmisel mängul selja prügiseks teha....

From: TauriPG

This Post:
00
107434.243 in reply to 107434.242
Date: 3/21/2011 9:22:03 AM
Overall Posts Rated:
3838
Oi ja kuidas veel!! Kuna esimene meie vaheline mäng oligi see, kuhu ma kaotama tulin. Panin vahetusmehed põhisse, et algviisik natukene puhata saaks, võtsin rahulikult ja läksin karikas täie panga peale välja ja tasus end ära. Võitsin 150 asetusega tiimi võõral väljakul. Kuigi jah, ilmselgelt TEMA ei panustanud karikale, sest vaevalt ma muidu 45p-ga võitnud oleks. See selleks. Sinuga Jäpe on seekord sellised lood, et sündmuste kokkulangemise tõttu üritan su põhi KM vigastust enda kasuks põõrata. Nimelt müüsin maha paar pensionäri ja kogutud raha+müügitulu eest LOODAN enne me kohtumist korraliku KM soetada, kes jääks mu meeskonda pikemaks ajaks. Vb peaks sellist asja saladuses hoidma aga kuna ma tegelikult algeliselt ei tahtnud seda üldse nö sinu ebaõnne pärast teha vaid ikka põhjusel, et mehed jõuaks väljakul joosta ka.. Vaatame, mis saab ja pealegi, sinu kasuks räägib veel see, et sul ongi järgi vaid 1 raske mäng enne playoffe. Või noh, kas just raske aga huvitav kindlasti ;) Saad enne play-offe entut tõsta meie tabelipoole viimastega mürades ;) Seega pigem oled just sina see, kes väga suurt eelist omab, ka kogemust.. Aga huvitav on, tuleb tunnistada!

This Post:
00
107434.244 in reply to 107434.243
Date: 3/22/2011 4:04:48 AM
Overall Posts Rated:
99
No näha on jah, et soetasid omale ühe. Pole paha..2.11 pikk, 26a vana...rebib lauda, annab mõne söödu, isegi punte viskab, kui hea päev on. Ütleks, et selline keskpärane vana,,,siin liigas saad sellise vanaga hakkama, aga kui ülespoole sihi võtad, siis ehk...tuleb teda motiveerida...
Ma arvan ka, et sa püüad mu nõrka kohta ära kasutada...No...elame näeme!!!Mul mõni mees veel ikka jäänud, kes KM kohal tegutseda võiks, aga ....ega ma väga kiidelda saa....Karikaga lasin meeste vormid vussi....Kuid tühja sest, liiga mängud lõpevad alles järgmisel kuul, sinnamaani aega mehi veel motiveerida.Ütlen ausalt, et ei planeeri see hooaeg suurt miskit, teen oma mängud ära ja mõtted ning mängija müük-ost juba plaanitud järgmise aasta plaanidega arvestades.Katsun oma treenitaval HR. Martsepal see hooaeg veel skille upitada, et treenida vana normaalseks ja kes võiks mind edaspidises buzzeri hooaegades tublisti aidata.Nii et,,,rebige sõbrad rebige, ma lasen lõtva.
Ah jaa Tauri,,,sulle nagu ikka sõbramees sõbrale,,,,katsun ikka täna korralikult vastu astuda, ei saa ju lõdva randmega enda selle aasta suurimat konkurenti alahinnata...Edu ja võrk põlema!!!

This Post:
00
107434.245 in reply to 107434.244
Date: 3/22/2011 8:02:52 AM
Overall Posts Rated:
3838
Sellega ongi asi selline, et mul oligi vaja kiiret kohatäidet. Ja kuna ma iga mäng kaotasin laua võhemalt 10ga, siis nüüd on mul see mure usutavasti murtud. Punkte viskab siis, kui mängida vastava rünnakuga. Soliidne vend sellesse liigasse aga no ütlen ausalt, ega mul üle paari mehe kõrgemas hakkama ei saakski. Mul ikka plaan veel mõneks hooajaks siia konutama jääda :)

This Post:
00
107434.246 in reply to 107434.245
Date: 3/22/2011 4:04:21 PM
Overall Posts Rated:
99
No lauapallide taha ei saa sa nüüd kohe mitte pugeda, said neid ikka rohkem, kui minu kamraadid.Ei uskunud , et agressiivsega peale lendad.Mõtlesin veel enne mängu algust , et ah võtan rahulikult, kuid miski sundis mind ikkagi ümber mõtlema.Panin normali, aga sa..krt...kohe täiega selga...Ära ole nüüd nii meeleheitel.See võit ei olex sind päästnud,kuid jah... nüüd katsu kuidagi entu tagasi upitada.Nagu aru sain läxid täis pangale.
Ega sest ole midagi, natuke remondid, küll saad play-offi ka.See hea õppetund, et olexid nüüd rahulikult võtnud, saanux järgmisele vastasele tunduvalt rohkem peavalu valmistada.Igal juhul sa jätkad üllatamist ning mine tea ehk kohtume ikka play-offis..ja siis jälle minu juures.edu ja higistamist edaspidiseks.
Mis puutub su värskelt soetatud KM, siis need näidud tänase mänguga ei peegelda tema täielikku olemust. See vana suudab enamat ning ehk avalduvad tema täielikud võimed juba sinu järgmistes mängudes.

From: aiverson

This Post:
00
107434.247 in reply to 107434.246
Date: 3/22/2011 5:08:07 PM
Overall Posts Rated:
11
Nisanäpud on teinud korraliku hooaja. Kohe tulla ja play-off konkurentsi jõuda on hea tulemus. Ise nüüd võtan vähe teisit viimast kolme mängu, proovin ja katsetan, vaatan, mis saama hakkab. Oma poole esikoht peaks suht kindel olema hetkel.

This Post:
00
107434.248 in reply to 107434.246
Date: 3/22/2011 6:18:56 PM
Overall Posts Rated:
3838
Ega ei olegi kuhugi taha pugeda. Ilmselgelt pole minu sats nii hea kui sinu oma. Mul oli küll põhi VT mängust puudu aga selle taha ei saa ka pugeda, kuna sinu KM oli samuti mängust väljas. Mis puutub mu uude KM-i, siis sellega oli omamoodi jama. Kuna ma töötan baarmenina ja mul polnud eriti aega siin BB-s passida ja otsida, siis ma otsustasin enne tööle minekut kellegi ära soetada (kindluse mõttes). Ja siis mul oligi praktiliselt ainult 1 võimalus. Sama kreeklane, kelle vorm on arvestatav. Sellise vormi pealt ei saa midagi kindlat loota ja sp otsustasingi ma lõpuks mitte tulla korvialuse taktikaga su vastu. Ah, mis siin ikka pikalt spekuleerida, vähemalt on teada, et sinu ja minu vahe on 5p. Samas huvitav, mis oleks jäänud seis kui oleks koduväljak olnud? See selleks..
Nüüd olen kahevahel.. Kas võtta kõik järgnevad rahulikult ja panna RSK vastu täis pank (suutsin hooaja alguses kodus agressiivsega lisaajal 2p-ga võidu koju tuua, kuigi võistkond on sellest ajast väga palju muutunud, just tugevamaks) või proovin sulle uuesti vastu tulla.. Kõvasti mõtteainet on, eriti vaadates sinu viimast kaotust RSK-le..Naljakalt suureks kujunes..
Kindel on see, et playoffi koht on olemas.. Tuleb vaid valida kelle vastu tahan tulla. fakt on ka see, et mingit playoffi seeriat minult oodata ei tasu, kaotus esimeses ringis suht kindel.. Ehk järgmine hoooaeg :)

This Post:
00
107434.249 in reply to 107434.248
Date: 3/23/2011 8:52:23 AM
Overall Posts Rated:
11
See hooaja alguses kaotus sulle oli jah sellepärast, et ma võtsin rahulikult ning sa agressiivselt. Lisaks polnud mul veel ka innustus piisavalt kõrge. Eks nüüd ole näha, mis mäng siit tuleb. :D Ise tunnen enda meeskonnas puudust kõige rohkem korralikus VÄ või VTst. Kuskil 2 milli võiks kokku ajada ja siis saaks korraliku mehe. Oma MJ üle olen ma hetkel ülimalt õnnelik. :)

This Post:
00
107434.250 in reply to 107434.248
Date: 3/28/2011 7:53:49 AM
Overall Posts Rated:
99
Järgmine mängude voor saab olema väga põnev.Variante on palju, kui sina kaotad võid jääda ka 5-ndax ja mina kukkuda kolmandax, kui kah ei võida.Peab kohe mõtlema, et mis valemiga seda Pae United-it murda. Sul Tauri tõehetk käes, kas käsi kullas või perse mullas. Mine tea, kui Pae mehed jalad kõhu alt välja võtavad , läheb ka mul väga raskeks. Aga elame näeme.!!!

This Post:
00
107434.251 in reply to 107434.250
Date: 3/30/2011 9:00:16 AM
Overall Posts Rated:
3838
Mul läks nüüd innustus küll persse.. Ei käinud paar päeva online ja jäi mänguks normaalse peale. Pealegi oleks odavam vist jääda liigas 5.daks kui playoffides kohe pähe saada?

Advertisement