To jest chyba efekt frustracji, co zresztą napisał już wcześniej, że dostał mniej głosów ode mnie dlatego, że mnie atakował. I teraz stara się to nadrobić.
Nie przypominam sobie, żebym kiedyś coś takiego napisał...Pisałem jedynie, że liczba głosów które otrzymałeś to ostatni dzwonek żeby coś z tym zrobić. Skoro teraz dostałeś tyle głosów to za 2 sezony może się okazać, że dostaniesz 2 razy więcej i wygrasz wybory bez pomysłu jak trenować odwróconych. Tak, jeśli nawet wygrasz, to przynajmniej od razu będziesz wiedział jak spełniać swoje obietnice wyborcze;-) Nigdy nie sądziłem, że na pomyśle odwróconych można zdobyć tyle głosów. Dlatego uznałem, że błędem było nie komentowanie Twoich krótkich wcinek z "odwróconymi" wcześniej. Pomyślałem sobie: niech sobie gada, po co mam się denerwować. Z tego i tak nic nie będzie. Po wyborach zapaliła mi się czerwona lampeczka i muszę nadrobić to czego nie robiłem wcześniej.
Szczerze powiedziawszy wolałbym unikać rozmów z takimi "wszechmogącymi" jak Ty, bo to wymaga ode mnie mocnych nerwów, ale nie mam innego wyjścia. BB z "odwróconymi" to nie jest BB dla mnie, a póki co ta gra wciąż mnie bawi i chciałbym żeby tak jeszcze pozostało.
Last edited by kozlik4 at 7/7/2010 3:07:29 PM