Erre egyszerű a válasz, másfél szezonnal ezelőtt még nem így nézett ki. Az elmúlt 6 hétben értelemszerűen nem tudtam róla semmit, és emlékezz vissza, hogy nem én nyertem a választást, tehát ez kiterjed a szezon kezdetéig. Az idei keretet nem én állítottam össze, úgy kaptam, hogy nem volt benne. 16 játékos volt a keretben, mikor átvettem, és értelemszerűen idén nem lehetett betenni, mert bizonytalan volt a formája az eltiltás miatt. Remélem, hogy ez így elegendő. Plotárt és Szoboszlait hívtam, az eddigiek alapján úgy látom, hogy nem volt különösebben rossz döntés. Egy erőcsatár és egy bedobó még mindenképpen kellett. Így vagyunk 18-an most. Ha kirúgok valakit, az csapatszellem esést okoz, de ezt tudnod kell, voltál kapitány. Szívesen megtenném, hogy most bekerüljön, de azért meggondolandó.
Szép és jó dolog 5,1 milliót áldozni egy játékosért. Azt kérdezném, hogy lesz még belőle válogatott?
Különben nem ér(t) meg ennyi pénzt...
Könyörgöm, nem én döntöm el azt, hogy egy játékos mennyibe kerüljön. Teljesen esetleges, ez most úgy jött ki, hogy meg tudtuk venni, és nem tehettünk arról, hogy a piacra került.
Nem nézem bolondnak, de ennyi pénzért jóformán tudi mondja meg mikor kezdjen majd a válogatottban.
Valamit valamiért...
Komolyan mondom, helyenként kezdem azt hinni, hogy semmi sem jó. Az sem, ha a kerettagok itthon játszanak meg az sem, ha külföldön. Ha pedig itthon akarjuk tartani a kerettagokat vagy pedig haza akarjuk hozni, arra költeni kell. A 18 kerettagból jelenleg 10 játszik itthon, és arra fogok törekedni a stábommal, hogy ez lehetőleg növekedjen a jövőben és ne csökkenjen.