Ο πάνσοφος γέροντας μετά την επιστροφή του από το Κ.Α.Α,είχε απομονωθεί στην φτωχική καλύβα του,με μοναδική συντροφιά του ένα βιβλίο,κάποια DVD και τόνους αλκοολούχα ποτά!!Φήμες λέγανε ότι μελετούσε νυχθημερόν την ''Ιερά Βίβλο της Καλαθόσφαιρας'' και παρακολουθούσε φανατικά Ευρωπαική Καλαθόσφαιρα,καθώς γνώριζε ότι ήταν η μοναδική ελπίδα για να ανέβουν επίπεδο οι LEGENDS!!
Στην πρωινή προπόνηση της ομάδας,εισέβαλλε μέσα φουντωμένος και ανταριασμένος...
''ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΛΕΧΡΙΤΕΣ!!!!!''...ούρλιαξε!!!''ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕ????ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΑΜΠΑΛΟΣ?????ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ DVD ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!''
Σύσσωμο team και αθλητές πήγαμε στην αίθουσα προβολής,ο Κοτίδης έβαλε το DVD και είπε:''Οι κίτρινοι θέλουν νίκη με 12 πόντους!Οι πράσινοι να μην χάσουν με 12!Οι κίτρινοι θέλουν να πάνε παράταση,μπας και....Οι άλλοι δεν θέλουν να πάνε παράταση,μην χάσουν εκεί με 12!
https://www.youtube.com/watch?v=HiS8rKkuaXgΗ προβολή τελείωσε και ο τσαντισμένος πάνσοφος απαίτησε:''Τα σχόλια σας τώρα!!!!Τι είδαμε????''
Ο Θωμάς ο Μάτσιος πήρε το λόγο:''Οι κίτρινοι δεν θέλανε να χάσουν,αλλά οι πράσινοι θέλανε να χάσουν!!Αλλά οι κίτρινοι δεν θέλαν και να κερδίσουν και τότε οι πράσινοι είπαν..ε δεν γαμι΄@@ται,ας κερδίσουμε εμείς!Αλλά τότε οι κίτρινοι είπαν...''ΟΟΟΧΙΙΙ ΠΟΥΤ@ΝΑΚΙΑΑΑΑ.ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ!!ΘΑ ΠΑΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ!!Τελικά οι κίτρινοι κέρδισαν και ας μην ήθελαν να κερδίσουν..ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!!
Ο πάνσοφος όμως ήταν έτοιμός να εκραγεί:''ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΜΗΝ ΔΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΩΡΗ ΜΑΚΑΜΠΙ???ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ 12 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ???ΤΑ ΑΡΧ@@ΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ!!ΑΜ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ???ΠΑΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝΕ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ???ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ!!!
''ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΥΓΧΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΤΕΣ!!ΓΙΑΤΙ????ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑ@@ΚΙΕΣ!!!ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΟΥΛΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΨΕΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ!!!!!!ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΟΑΜΠΑΛΟΙ!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΣΑΣ!!!Ο ΚΟΤΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ!!ΑΡΑΛΙΚΙ ΤΕΛΟΣ!!!''
ΥΓ:O Κοτίδης αποχώρησε φουντωμένος- όπως πάντα άλλωστε-,αλλά έχω μια απορία ρε παίδες!Δεν υπήρχε ένας κανονισμός που όταν ήταν εμφανές ότι χάνεις βολή επίτηδες,τρως τεχνική ποινή?Τέτοιες βολές δεν έχω ξαναδεί!