No näha on jah, et soetasid omale ühe. Pole paha..2.11 pikk, 26a vana...rebib lauda, annab mõne söödu, isegi punte viskab, kui hea päev on. Ütleks, et selline keskpärane vana,,,siin liigas saad sellise vanaga hakkama, aga kui ülespoole sihi võtad, siis ehk...tuleb teda motiveerida...
Ma arvan ka, et sa püüad mu nõrka kohta ära kasutada...No...elame näeme!!!Mul mõni mees veel ikka jäänud, kes KM kohal tegutseda võiks, aga ....ega ma väga kiidelda saa....Karikaga lasin meeste vormid vussi....Kuid tühja sest, liiga mängud lõpevad alles järgmisel kuul, sinnamaani aega mehi veel motiveerida.Ütlen ausalt, et ei planeeri see hooaeg suurt miskit, teen oma mängud ära ja mõtted ning mängija müük-ost juba plaanitud järgmise aasta plaanidega arvestades.Katsun oma treenitaval HR. Martsepal see hooaeg veel skille upitada, et treenida vana normaalseks ja kes võiks mind edaspidises buzzeri hooaegades tublisti aidata.Nii et,,,rebige sõbrad rebige, ma lasen lõtva.
Ah jaa Tauri,,,sulle nagu ikka sõbramees sõbrale,,,,katsun ikka täna korralikult vastu astuda, ei saa ju lõdva randmega enda selle aasta suurimat konkurenti alahinnata...Edu ja võrk põlema!!!