pa naravno da imam...al je on osnovan sa potrebom da se suoci sa ovim vladajucim...i zato kazem da nema rada dokle god moraju da se stvaraju klanovi...hvala na ponudi
Nema rada!?! Nema rada!?! Pa sta cemo mi "neznalice" onda??? Kako ce zajednica sada da nastavi bez "doprinosa" tvog, Jekila, obla, kocka i tjoshka?
Pa jedino TI ovde stvaras klanove i jedino TI nesto uslovljavas zajednicu! Ko si bre TI u ovoj zajednici da se mi tobom bavimo i da nas ti uslovljavas?
Po STOTI put te pitam: sta si ti ovde doprineo osim papagajske i neargumentovane retorike protiv mene? Zar tebi TAKVOM i slicnima da ukazemo poverenje? Na osnovu cega? Kojih rezultata? Koje vizije? Kojeg koncepta?
Jedino sto ti i tebi slicni mogu da mi zamere je sto im u lice kazem istinu o njima samima i o njihovim licemernim i neargumentovanim dusebriznickim postovima inspirisanim licnom iskompleksiranoscu i ostalim neljudskim motivima!
Pa ti i nekolicina tebi slicnih ste ili lencuge da nesto pomognete ili ne znate kako da to uradite ili ste jednostavno zlonamerni i to je sustina svega! Zato me i ne volite jer znam ko ste i svima ukazujem na to. A sto je najgore, sami ste to izazvali prozivajuci me bez veze...
Dalje, sta ti pricas protiv selektora i strucnog staba? Pa pogledaj poverenje selektoru (strucnom stabu i saradnicima) ->
75%...a ja se kladim da ti u klubu nemas ni 2,5 loptice poverenja od svojih virtuelnih navijaca!
Umesto da se lavovski angazujes na svakom polju i tako steknes poverenje i respekt ti se bavis lazima i spekulacijama o mom naimenovanju! Pa ako si TI spreman da to uradis i ako je TEBI to jedini nacin da se nametnes i ako TI tako razmisljas - to je tvoja slika a ne moja! Znas kako kaze nas narod, ko ne veruje da ima postenih ljudi? (ovo je i glavni razlog zasto sam se ponovo oglasio iako sam rekao da necu...)
CITAJ PAZLJIVO i PO NEKOLIKO PUTA sta su napisali Marko Car, Jabus, Sirko i Samuraj! Ljudi su nenormalnu energiju ulozili da ti na razne nacine objasne kako treba da razmisljas! To ti je uputstvo kako da krenes napred! Opameti se i uvek si dobro-dosao.
Apelujem na sve da prekinu bespredmetne diskusije i da se svi oni koji to zele prikljuce velikom timu ljudi koji vec dugo daju sve od sebe da podignu ugled nase BB zajednice.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos