Jebote ne treba da glasate za onog ko je interesantniji, nego za onog ko je BOLJI menadzher! Ne trebaju repki menadzheri sa interesantnijim planom, nego oni sa BOLJIM, a najbolji plan ima (shto se i pokazalo rezultatima) STRUCHNI SHTAB! Iz rezultata se vidi ko je bolji menadzher i ko je bolji taktichar.
Glasa se za onog ko je bolji menadzher, a ne za onog ko je napisao bolji uvodni post ili ima lepshi banner ili aktivniji je na forumu.
A i odlichan je put kojim je vodjena repka u protekle 2 sezone (SShtab), tako da ja tu nishta ne bi menjao. Mislim da je repka bolje plasirana nego shto su njene realne mogucnosti (mozhda greshim, dugo me nije bilo). Struchni Shtab je sastavljen od odlichnih menadzhra koji su se pokazali u nashoj ligi i to je dovoljan kriterijum da vode repku.
Nemojmo da pravimo nauku od jedne,u principu, proste igre! Jedina razlika kod ljudi koji je igraju je u provedenom vremenu u njenom igranju i od uslova u kojima su poceli da je igraju. Ja sam skoro 100% siguran da je svakom pocetniku npr u II, III, IV pa i V sezoni bilo mnogo lakse da se probije do prve lige nego li sto je to sada.Takodje sam siguran da su ti koji su dosta ranije poceli da igraju buzzer u velikoj prednosti u odnosu na onog koji tek pocinje i da taj pocetnik sigurno ne moze da ih dostigne, pa ni za 5 sezona. Razlog je ocigledan,mnogo vise ljudi igra ovu igru!
Ja sam eto prvih sezonu ipo "protracio" sto zbog lutanja (kako sto pre doci u drugu ligu,zeleci da preskocim neke stepenice) sto zbog manje vremena provedenog u saznavanju jedinog pravog nacina za uspeh (uopste manje obracanja paznje na igru).
I sada kada bih imao tvoj tim,ne verujem da bih postizao losije rezultate! Dakle postoje bolji menadzeri ali su bolji samo od apsolutnih pocetnika!
A druga stvar bi bilo govoriti o pravoj kosarci gde sigurno postoje cak i velike razlike (izmedju ljudi koji igraju buzzer) i na terenu i pored njega. Sa stanovista nekoga ko je trenirao kosarku dobar deo zivota i ko ima milion akcija (taktika) u glavi ova igra je jako prosta...
Tako da respekt svima i ko god da pobedi treba mu pruziti punu podrsku!