Kakve bre packe, i kavo omalovazavanje, to sto je igrao celu sezonu Prvij ligi
Push, i
normal pristup igri, to je samo istina, a ne omalovazavanje.
A njegovu pricu
pa ja sam odma rekao da tu ne može da se izmisli nešto posebo, značajno i revolucionarno. otprilike bi rad bio sličan samo što bi pokušali da ga obavljamo na jednom višem nivou. mislim da je SŠ imao dovoljno vremena da napravi neki vrhunski rezultat i nije uspeo. isto tako mislim da kad bi bio na čelu repke u najmanju ruku bi bilo isto ovakvo stanje, a pokušao bi da bude mnogo bolje. tipičan primer je švajcarska koja je uspela da sa oko 350 korisnika bude 4. u svetu i koja ima odličnu mladu reprezentaciju koja će verovatno biti prva u našoj grupi.
i još jedna vrlo bitna razlika je što će se mnogo više pričati o repki i njenim igračima na forumu i podnositi izveštaji javnosti o napredku igrača, naravno ne kroz skilove, nego opisno. što će se po početku utakmice izneti kakva je taktika, šta se pokušalo sa njom i sl. što će se posle utakmice dati komentar iste. što će se slobodno raspravljati na forumima, bez vređanja drugih korisnika...
da ce on da podigne na visi novu, naravno da cu da se ismejem,
ali recenica da bi kad bi on bio selektor bilo u najmanju ruku isto kao sad a mozda i bolje (tu on mene omalovazava tj. nas 8), e tu je ova prica o ucenju u medjusezoni.
E ovo o slobodi je bezobrazno i netaco, sto mozes da proveris po topicima na forumu oko repke.
Sve u svemu, mozda sam cak i bio blag.