BuzzerBeater Forums

BB Srbija > glupa pitanja

glupa pitanja (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
143686.242 in reply to 143686.241
Date: 7/14/2010 10:09:06 AM
Overall Posts Rated:
122122
popravices prosek ocena za poruke ovom porukom

Fair play!!!
This Post:
00
143686.243 in reply to 143686.241
Date: 7/14/2010 10:20:19 AM
Overall Posts Rated:
22452245
recimo, ja sam se, chitajuci tvoj post o mashin-bravaru, donekle nashao isprovociranim... dodushe, ne po nacionalnoj osnovi, vec strogo vezano za dotichnu personu (jbg, mnoge porodice su osetile gvozdenu ruku njegove "pravedne politike", pa tako i moja)... razlozi zashto nisam reagovao su prosti:

a) ako si namerno provocirao, onda to vishe govori o tebi, a ja bb ne vidim kao neshto za takvu vrstu rasprave, pa cu radije preskochiti
b) ako si nenamerno (shto mislim da jesi), onda nemam razloga za odgovorom, jer si evidentno loshe srochio neshto shto je bilo u svrsi zajebancije

elem, konstruktivan savet: odredjene teme treba preskochiti ili ih srochiti na jako suptilan nachin

sory, evo ispričavam se, stvarno mi nije ni najmanja namjera bila da provociram, nego da kažem da sam bio u Beogradu,davne 87 u vojsci............a ostalo je bila zafrkancija, na ono da se ja i Big Daddy .....
A posle idete na pice u Madjarsku...

svima se ispričavam još jednom .........naravno osim,jednom, zna on ko je...........kad se on meni isprića i ja ću njemu nema problema, iste sekunde ću se isprićati

sory LA-popaye, nisam htio da ovo tak ispadne........ali šta ćeš ima nas svakakvih......

Pozz

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
143686.244 in reply to 143686.242
Date: 7/14/2010 10:23:54 AM
Overall Posts Rated:
9393
popravices prosek ocena za poruke ovom porukom :P

bolje me pustite da osvojim kup, 'besh ocene za poruke :P

@marijoh:

izvinjenje prihvaceno :)

This Post:
00
143686.245 in reply to 143686.243
Date: 7/14/2010 10:36:28 AM
Overall Posts Rated:
122122
u konacnom rasporedu, racuna se samo dobra ili losa namera ... sve ostalo se ili prevazidje ili zaboravi ili se shvati da je beznacajno ...
Kao sto vec rekoh, mislim da nisi imao losu nameru i to mislim na osnovu poruka koje smo razmenjivali ove sezone.
Evo ja se tebi izvinjavam ako smo mi tebe uvredili, sigurno nismo imali nameru

Fair play!!!
This Post:
00
143686.246 in reply to 143686.245
Date: 7/14/2010 10:38:24 AM
Overall Posts Rated:
9393
popravicesh ocenu za postove, ovim textom :P

This Post:
00
143686.247 in reply to 143686.246
Date: 7/14/2010 10:39:41 AM
Overall Posts Rated:
122122
popravicesh ocenu za postove, ovim textom
ne verujem ;)

Fair play!!!
This Post:
00
143686.248 in reply to 143686.243
Date: 7/14/2010 11:16:27 AM
Overall Posts Rated:
178178
Meni je dovoljno sto si izvinjenje uputio svima ostalima iz nase zajednice, meni ne moras...animozitet (bez razloga) prema meni i nerazumevanje kod pojedinaca na koje ne mogu da uticem su nesto sa cime moram da racunam kada sam se prihvatio ovog posla.

Iskreno, zao mi je ako sam te uvredio svojom malkice ostrijom replikom...i sto rece Jabus, budi suptilniji kada se zafrkavas sa, za mnoge osetljivim stvarima.

I ti i ja znamo da sam u pravu.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
143686.249 in reply to 143686.248
Date: 7/14/2010 11:32:22 AM
Overall Posts Rated:
22452245
Meni je dovoljno sto si izvinjenje uputio svima ostalima iz nase zajednice, meni ne moras...animozitet (bez razloga) prema meni i nerazumevanje kod pojedinaca na koje ne mogu da uticem su nesto sa cime moram da racunam kada sam se prihvatio ovog posla.

Iskreno, zao mi je ako sam te uvredio svojom malkice ostrijom replikom...i sto rece Jabus, budi suptilniji kada se zafrkavas sa, za mnoge osetljivim stvarima.

Iskreno se i ja tebi ispričavam..

.jer nisam htio nikoga provocirati.....

ali ti se ipak previše oštro postavljaš,da jednostavno isprovociraš daljnje komentiranje..........

da si odmah nastupio ko Jabus , ne bi došlo ni do jednog mog odgovora tebi nego bi se odmah ispričao i na tome bi završilo.....

ali ne volim kad me se bez razloga naziva provokatorom kad to nisam.....onda nemogu prešutiti jednostavno

odgovor na ovo ću zadržati za sebe, jer ne želim ulaziti u daljnje diskusije.......ali mislim da znaš odgovor....pa makar to opet smatrao provokacijom.....he,he.....ispričavam se,još jednom

Pozz...

Last edited by marijoh (NTscout) at 7/14/2010 11:33:21 AM

This Post:
00
143686.250 in reply to 143686.249
Date: 7/14/2010 11:51:31 AM
Overall Posts Rated:
178178
Smatram da sam duzan ne samo tebi vec i ostalima (ovima mojima po stoti put) da prikazem stvari iz druge perspektive. Sada samo caskamo, ne raspravljamo se...

Zamisli za trenutak sebe na mestu GM-a? Da ti pomognem, u tom slucaju si ti jedan a sa druge strane, kako si sam rekao - ima svakakvih. Dobronamernih i onih drugih, zatim racionalnih, iskompleksiranih, frustriranih...sa nekima ne bi ni iskusan psihoterapeut izasao na kraj - citaj nasao najbolji pristup.

Dalje, kada si postao GM (i to sam mnogo puta ponovio ovde) ti nisi izgubio pravo na licno misljenje. I sta sada? Moras svaki put pisati u kom svojstvu je tvoj post - kao GM-a ili kao korisnika ili...

Ima jos toga...tvoj i moj "okrsaj" je tebi jedini "event" danas u kojem aktivno ucestvujes. Ja, sa druge strane imam na desetine raznoraznih slucajeva dnevno. Nekada i ne stignem da svakome "procitam njegova prava".

Svestan sam ja svojih akcija i posebno reakcija ali veruj mi - prema svakome sam onakav kako svojim delima zasluzi.
Takav sam i u privatnom zivotu - strog ali pravedan.

Na kraju budi posten prema sebi i reci mi koja je prva asocijacija kada pomislis na nekog GM-a? Pandur. Serif...zar ne?
Pa gde si ti video "finog" serifa u stilu: "Izvinite gospodine, ako biste mogli, molim vas najlepse, da taj pistolj koji je otkocen i uperen u mene - stavite nazad u futrolu! Hvala unapred!"
Malo da se nasalimo ali kada bolje razmislis i nije toliko smesno...

Pozz

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
143686.251 in reply to 143686.250
Date: 7/14/2010 12:20:43 PM
Overall Posts Rated:
22452245
Evo da ti kažem ....naš GM - Kivan je puno drugačiji od tebe, i Treant je isto bio puno drugačiji od tebe.......
A i posao GM- a po meni je ne raspravljati na forumima, nego jednostavno paziti da se takve stvari kao ova danas ne događaju...ti jednostavno ako misliš da je neko izašao izvan okvira uljudnosti, i počeo provocirati mogao bi ga upozoriti,kao Jabus, pa ako on i dalje nastavi, jednostavno ga baniraš i nema više razgovora....i vjeruj mi imao bi puno više poklonika...

a ne ovako ulaziti u rasprave, pa onda onaj kog si ti napao nezna jel ti nastupaš kao GM ili kao osoba , xy, i on ti počne odgovarati ko ja novim provokacijama i tako u nedogled dok neko ne popusti i onda poćnu isprike, kao sad ....

A mislim da je sve to nepotrebno, da si jednostavno rekao da sam izašao iz okvira i da bi svojim postom mogao nekog isprovocirati, ja bih odmah, stao, a mislim i mnogi s kojima se ti sukobiš...jer bi znali da je slijedeći slićan post ban sa foruma...

a ovako kad ti nastupaš ko šerif, naravno onda se probudi bunt i revolt u onom sa druge strane, zakaj bi ti nekažnjivo mogao pisati nešto a onaj drugi zato kaj nije GM nebi, i onda dođe do konflikta........

Kad bi svi znali da sa tobom nema previše priće, i da svaka tvoja opomena ,je sa razlogom i da nema previše rasprave mislim da bi to imalo više efekta...

Nemoj se naljutiti to je samo moje mišljenje, tako bar rade naši GM-ovi,strogi ali pravedni i ne ulaze u previše diskusije...jer svaka diskusija je kontraproduktivna.......

pozz....bez ljutne

This Post:
00
143686.252 in reply to 143686.251
Date: 7/14/2010 7:38:44 PM
Overall Posts Rated:
872872
Sta se bre ispricavate i izvinjavate?! Nastavite sa raspravom, ne moze ovako da se zavrsi...
Koja je slicnost izmedju fudbalera i nogometasa? A, ko to zna?

Advertisement