Madarsko - Slovensko 108-96
Celkom tazko sa mi hodnoti tento zapas, preto sa vopred ospravedlnujem, ak neposkytnem dostacujuce info.
Mal to byt vrchol sezony, zavrsenie tvrdej prace nielen ludi okolo U21 ale aj samotnych manazerov.
Bohuzial sa stalo to, co uz bolo napisane, zapas sa posunul o 24 hodin zrovna v obdobi ked som nebola online a nemala som sancu sa to dozvediet.
Na zapas sme teda nenastupili uplne v najsilnejsom zlozeni. Za nestastny moment povazujem hlavne absenciu zreneneho Knazka, na miesto ktoreho teda obcas naskocili aj guardi, kedze dalsi center uz na supiske nebol.
Nebyt tohto momentu, je velmi tazko povedat ci by sme finale zvladli. Madarsko bol velmi silny super, mal lepsiu naladu nez my, kedze sme si ju znicili v zapase proti Rusku. My sme vsak hrali doma a mali sme asi aj o nieco lepsi tim. Mozno prave preto sme prehrali len o 12 bodov.
V kazdom pripade vsak nelutujem ziadne rozhodnutie co sa nalady tyka, pretoze sme kludne mohli skoncit tak ako najlepsi tim zakladnej casti - Srbsko (vypadli uz v druhom vyradovacom zapase).
Dosiahli sme vsak historicky uspech a chybal nam asi aj kusok stastia, aby sme dosiahli na vitaztsvo.
Chcem sa podakovat vsetkym manazerom, ktori poctivo trenovali nasich hracov, nielen tych vo finalnom vybere, ale vsetkym, ktori sa snazili dostat svojich hracov do repre a nakoniec to nevyslo. Chcem sa podakovat skautom, ktori tymto manazerom radili. A tiez komunite, ktora pri mne stala a drzala palce. Dakujem vam a verim, ze este nejaky dalsi rocnik bude rovnako silny a na dalsi podobny uspech nebudeme dlho cakat.