BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.242 in reply to 254065.234
Date: 2/24/2014 9:41:35 AM
Overall Posts Rated:
2828
-Nem ismerem nálad jobban az egyenleged, nem is érdekel.
-Leszarom kaptál-e levelet.
-Egy játékos skiljeit se ismerem .

DE, nekem nem is ez bajom veled , hanem az amit itt csinálsz arra szavaztam egy k..va nagy nemmel.
Arra h aki ide téved a fórumra az a te agymenéseid olvassa, arra h miattad forrong folyamatosan egy közösség.
Ez a szavazás igen is legitim és szemléletes h mit gondolnak rólad itt az emberek (ami csakis a te sarad)

Tudom jól h soha semmilyen szavazás nem fog meggyőzni hiába a 93 % a 40 ember ..., mert akkor majd belekapaszkodsz ilyen szarokba , részigazságokba , önigazolásokba stb stb...

Elhiszem h nagyon okos ,sikeres, tököm tudja mi vagy ...de komolyan nézz egy kicsit magadba , mert ez már a vergődés netovábbja .

This Post:
00
254065.243 in reply to 254065.241
Date: 2/24/2014 9:43:27 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Ezt kérdezem én is tőletek, pedig ott se vagyok különb! Ott mégis elismer 6500 fő - komoly fórum nem bohóckodós-, itt meg 10-nek miért csípem a szemét ugyanolyan stílus mentén?

***,

Addig oké-de hogy jön ez ide?

Azért, mert tuti,amit mondok pl az egyenlegemről, a skillekről vagy önkéntes hallgatásról stb..stb.. és a szorzáspélda is tuti!

Emlékszel a pm.-ben írt kulcsszavakra?
(Személyeskedés, agresszivitás, ferdítés,csúsztatás,utólagos okoskodás,kioktatás.)
Talán ezek miatt?

This Post:
00
254065.244 in reply to 254065.241
Date: 2/24/2014 9:48:29 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ha ott Isten vagy, menj oda maradj ott! Minket hagyj békén!

Hitler is rohadt nagy Isten volt a németek szemében és? Ez nem jelenti azt, hogy a világon máshol is a talpát nyalták. Remélem ezzel egyetértesz te is. Maradj ott a mennyországban a 6500 alattvalóddal, ezen a szemétdombon ne kaparássz. Az a 10 fő lassan 50 főre duzzad ahogy a szavazást nézem! De ez ne zavarjon téged, hiszen te vagy az Istenkirály!

Még mindig van lejjebb!

u.i: elnézést a többiektől, de nem bírom ki, hogy ne írjak, ez egyszerűen felháborító és vérlázító!

Last edited by JoeBlack at 2/24/2014 9:50:03 AM

This Post:
00
254065.245 in reply to 254065.242
Date: 2/24/2014 9:51:25 AM
Overall Posts Rated:
350350
na végre, kimondtad, hogy legalább részben van igazság abban, amit mondok! És ha ez így van, akkor illegitim a szavazás miszerint semmivel sem értetek egyet velem kapcsolatban. Ugyanis ott ellentmondasz annak, amit most állítasz: részben minimum igazam van.
A hibás részt kell megkeressétek a hibakupacotokban és javítsátok ki a hibát. Erre hívom fel a figyelmet,azzal, h "tiltakozom" szerintetek.

Oké, felőlem dugjátok a fejetek a homokba, "nyalizzatok" tovább - Détári szavaival élve -, csak akkor ne csodálkozzon senki, h észhez próbál téríteni titeket egyetlen ember is! Nem kéne struccpolitikát folytatnotok, ez a lényege a mondadómnak!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/24/2014 9:53:30 AM

This Post:
00
254065.246 in reply to 254065.245
Date: 2/24/2014 9:54:09 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
na végre, kimondtad, hogy legalább részben van igazság abban, amit mondok! !

Ez pontosan melyik rész is?

This Post:
00
254065.247 in reply to 254065.246
Date: 2/24/2014 9:57:00 AM
Overall Posts Rated:
350350
belekapaszkodsz részigazságokba

This Post:
00
254065.248 in reply to 254065.245
Date: 2/24/2014 9:57:50 AM
Overall Posts Rated:
2828
Atya isten mit ismertem el? azt h leszarom ezeket dolgokat ?!!
Válaszolsz egy kérdésre nekem?

Mi tudna meggyőzni téged abban h esetleg nincs igazad ?
Mert 40 ember nem , most csűröd itt ezzel a kérdés feltevéssel.

Last edited by Pipiitáá at 2/24/2014 10:01:22 AM

This Post:
00
254065.249 in reply to 254065.245
Date: 2/24/2014 10:00:53 AM
Overall Posts Rated:
411411
Szerinted ha 10 állításodból talán 3-ban van valami igazság akkor már király vagy? A többiek állítottak 10 dolgot amiből 7 megállja a helyét és erre azt írod, hogy struccpolitikát folytatunk, illetve te mondod meg itt frankót? Hatalmas gond van az értékrendeddel! A frankót a többiek mondják meg, te a sok hülyeség közbe talán mondasz valami értelmeset? Nem ettől leszel Isten ezen a fórumon.

This Post:
00
254065.250 in reply to 254065.248
Date: 2/24/2014 10:05:52 AM
Overall Posts Rated:
350350
Pont ez az, hogy les..od, amit válaszoltam! Meg mindenki más is

DE, nekem nem is ez bajom veled , hanem az amit itt csinálsz

te hagynád, h a képedbe hazudjon bárki nyíltan az egyenlegedről a fórumon,
h milyen pm levelezést folytatsz,
arról, hogy csak jobban ismerem a skilleket? stb..

Mégis mit csináljak? nyomjam fel a barátom , mert a képembe hazudik nyíltan? És még ő kéri ki a végén, h lehazugozom... Hááát, érdekes...
Fel vagyok háborodva 1-2 dolgon és ezt kifejtem! Ennyit csinálok csak..

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/24/2014 10:06:53 AM

This Post:
00
254065.251 in reply to 254065.250
Date: 2/24/2014 10:14:20 AM
Overall Posts Rated:
2828
Ez amiket felhozol max Charlie és közted van...
A másik 39nek nem ez a baja veled, de ezt meg te szarod le.

This Post:
00
254065.252 in reply to 254065.210
Date: 2/24/2014 10:16:20 AM
Overall Posts Rated:
310310
Na látod, én is ezért felelek.
Illemtudó vagyok és nem hagyom, hogy alaptalanul vádaskodj, elferdítsd a dolgokat, valótlant állíts.
Ja és kérném, hogy NE FELELJ! Tőlem ne várd el, hogy megint beírod a baromságaidat, én meg hagyjam szó nélkül. Ha abba akarod hagyni, hagyd abba. Az nem fog működni, hogy beírsz egy rakás hülyeséget, meg valótlan dolgot és úgy akarod bebizonyítani az igazad, hogy ne válaszoljak rá.

És akkor a valóság:
Te azt állítottad, hogy te biztosan tudod, a mostani keret jobb, mint a 16. szezonbeli. Bár én ezt elismertem, te még utána is azzal zargattál, hogy kérjem el a skilleket és meglátom. Magyarul te sem tudod a mostani keret skilljeit, tehát nem tudod összehasonlítani, ergo megint alaptalan kijelentést tettél. Ha két dolgot akarsz összehasonlítani azt csak úgy lehet, ha mindkettőt ismered.

Van amúgy rajtad kívül érdeklődő. Tőlem is kérdezték már többen is Czédli skilljeit, mindenkinek meg is mondtam (például neked is). Innentől tehát felesleges azt bizonygatnod, hogy ez csak a külső fórumon megoldható.

Igen, ha mákunk van, akkor meg idén vertük volna a grúzt és a franciát is és 7-0-lal jutunk tovább. Ha "mi lett volna, ha" alapon akarsz érvelni, akkor ennyit erről. Ha meg arról, hogy mi történt ténylegesen, akkor ne magyarázd a bizonyítványodat. Egy tőlünk független meccsen, óriási szerencsével dőlt el, hogy továbbjutunk. Nem a te érdemed.

Na akkor újból a keret. Azt mondtad, ez bivalyerős keret, első hely a reális, stb. Akkor tehát Domi edzette ki őket, ez az ő érdeme, úgyhogy le lehet pattanni a témáról. Ha meg gyenge a keret, akkor Domi érdeme, hogy jó eredménnyel, magas ts-sel jutottunk tovább. Erről is le lehet pattanni. Mindkettőt együtt meg végképp felesleges felhoznod.

A trabantos példa akkor idén is megállja a helyét, hiszen te mondtad el, mennyire nehéz ez az ág. Tehát ha Domi egynél több győzelmet ér el, túlszárnyalt téged.

Mikhailos példa: "ne egyezkedj - magyarul ne LAZÁZZ" Na ez a gond. Megint továbbgondolod, amit más mondott. Ez a kettő ugyanis nem egyenlő. Például el lehet utasítani az ajánlatot és mégis be tudod állítani a lazát. De ezt már eddig sem értetted, most sem fogod, mert megint meg vagy róla győzödni, hogy te jobban tudod, ki mire gondol, mint az illető maga. Mutasd meg, hol írta Mikhail, hogy normál, vagy mots kellett volna. Ne azt, hogy te miből következtetsz erre, hanem hogy konkrétan hol van leírva. Sehol. Én viszont már megmutattam, hogy hol írta a lazát.

A románnál te konkrétan leírtad, hogy 70% esély van a motsra, 30% a normálra. Leírtad, hogy biztos bent jönnek és azt is leírtad, hogy 80-90% esély van a zónavédekezésükre. Ezek közül egyik sem jött be. Még egyszer mondom, ne azt tippeld meg, hogy Domi mit fog beállítani. Azt, hogy az ellenfél mit fog, az már teljesítmény. A franciánál akkora szád volt, hogy te tudtad előre, mit fog csinálni. Csak éppen nem írtad le. Még a külső fórumon sem, ahol nyugodtan irkálhatnál. Utólag könnyű ám okoskodni. Amikor meg előre okoskodtál, semmit nem találtál el.

Tóthot meg feleslegesen hozod fel. Én játékosom volt? Nem. U21-es volt? Nem. Ennyi.
Rendben, akkor Schar volt a legkisebb fizetésű, elismerem, tévedtem (te is megtehetnéd néha). Te meg arra vagy büszke hogy minden idők második legkisebb fizetésű válogatottját sikerült kiedzened és még fel is voltál háborodva, hogy miért nem játszik. Ráadásul te kritizálod folyamatosan a keretet minden évben, hogy mit akarunk ilyen alacsony fizetésű játékosokkal. Talán jó példával kéne elöljárni.

Nem muszáj válaszolnod, mert egyetlen kérdést sem tettem fel neked ebben a hsz-ben, tehát nincs mire válaszolni. Ha mégis megteszed, akkor viszont ne kérd rajtam számon, hogy miért írok vissza.

Don't feed the troll
Advertisement