BB era complet diferit acum 10 sezoane cand jucatorii cui 3 skilluri principale >15 erau o raritate
Parca nu erau chiar asa rari, in schimbi erau chei, nici urma de secundare, care contau si atunci, nu in masura in care conteaza azi, dar contau. Sau poate nu imi mai aduc eu bine aminte si chiar se gaseau greu. stiu ca in perioada respectiva antrenam extreme, dar m-am plictisit dupa 4-5 sezoane. A iesit totusi o extrema decenta ca rezerva de RBBA.
Acum 10 sezoane daca aveai 10-15 milioane in cont puteai sa iei un B3. Azi nu mai esti asa sigur indiferent cati bani ai in cont (nu ma refer la managerii care au poate 30+ milioane si care nu stiu ce sa faca cu ei). Luai jucatori de 300+ salarii cu super principale si lipsa secundare. Atunci jucai cu 2 PIV pe postul de PIV si EXF, acum joci mai mult cu 2 EXF pe PIV si EXF. de aceea cred ca nu vom mai vedea ratingurile care le-a scos I love teheran cand castiga B3. La vremea aia cine jucat outside pierdea intr-o proportie foarte mare.
Daytrading-ul era in floare si sunt useri care nu stans de nu stiu ce sa faca cu banii.
Sunt multe de spus cum era acum 10 sezoane.
Last edited by Iwillsurvive at 6/19/2015 5:46:42 AM