BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > У-21 репрезентација (2 дел)

У-21 репрезентација (2 дел)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
273845.242 in reply to 273845.241
Date: 3/27/2017 2:43:32 PM
Overall Posts Rated:
2929
Debito na DEDO pocna neuspesno.Poraz od Izrael so 20 kosa razlika.No toa nema da ne obeshrabri vo narednite natprevari.Ocekuvam formata na igracite da se podobruva no samo ako gi trenirate svoite reprezentativci.Bez trening ne ste napravili nisto za MAKEDONSKITE NADEZI. POZZ DEDO

This Post:
00
273845.243 in reply to 273845.242
Date: 4/1/2017 4:03:51 PM
Overall Posts Rated:
2929
Nedelava nekoi mladinci pokacija na stilovite.K e gi zamolam osobeno nasive menadjeri koi imaat reprezentativci da gi treniraat za onie pozicii nakoj igraat.Ne gi trenirajtr na prodornost ako vs mu e 1 ili 3 so toa ste izgubile zaluden trenig.Po se sto gledam kaj vnucinjava onie igraci sto igraat nadvor od Makedonija imaat potrebna min.a i treninzite kako da se za niv..,za razlika od nasive.Jas ne znam angl i ke go zamolam Kico da im pise deka imaat edno gole fala sto gi treniraat i neka prodolzat taka i ponatamu. A za nasive menadjeri ako ne gi trenirate i nemaat dobra forma nema da igaat .Ako treba ke zrtvuvam ent i ke bidat izbrkani bez razlika koj i da e igrac.Toa moze da im se prenese i na menadjerite od dr. drzavi.POZDRAV DEDO.KOJ RAZBRA KOJ NE .SE E VO VASITE GLAVCINJA

This Post:
00
273845.244 in reply to 273845.243
Date: 4/10/2017 1:24:53 PM
Overall Posts Rated:
2929
vo tek e natprevarot so ceska povelete

From: panac

This Post:
00
273845.245 in reply to 273845.244
Date: 4/11/2017 4:04:50 AM
StreetBasketMK
MKD BB Elita
Overall Posts Rated:
1515
http://www.buzzerbeater.com/player/39695225/overview.aspx

This Post:
11
273845.246 in reply to 273845.245
Date: 4/15/2017 5:43:53 AM
Overall Posts Rated:
2727
Sega vaka, znaci ne sakav da komentiram, ama ne e fer na muabetite koj gi upativte pred nekolku sezoni za selektorite, znaci se digna golema galama jas koga bev selektor, zosto sum go stavil vo postava igracot moj vo mladinska reprezentacija. Mislam deka posle imase prigovori i za pred posledniot selektor deka si vnesuval svoi igraci, a eve sega i ovoj selektor vnesuva igrac svoj vo reprezentacija, i duri igracot igral utakmici, znaci mesto toj igrac mozel da se vnese nekoj podobar od toj igraci, ova go kazuvam spored izgovorite sto vie togas gi davavte, mozebi nekoj drug podobar od ovoj e izostaven za da igra ovoj na selektorot. Kade e sega Gari da komentira negativno, bidejki toj bese najbucen togas, ili oti bratmu e selektor, i sega e dozvoleno, a prethodno nie ne razbiravme da vodime selekcija, i sega ovoj selektor nema pisano okolu igracite od reprezentacija kako napreduvaat bidejki toa pred nekoja sezona se barase od nas, i red drugi baranja bea pobarano od nas, a i segasniot selektor recisi istoto go raboti, ama e zatisje pred bura. Znaci selektore, nemam nisto protiv tebe, i ne sum nisto protiv od ova sto go pravis, znaci si ja vodis reprezentacijata za sega dobro i samo taka prodolzi, no sakam da kazam deka sekoj selektor ja vodi reprezentacijata na svoj nacin, nekoj postignuva rezultati, nekoj poslabo, no ne treba da se galami za sitnici, bidejki site rabotat isto, no za nekoj se diga galama, za nekoj toa sto go pravi istoto kako prethodniot selektor, toa e uspeh. Koj kje svati sto sakam da kazamokej, koj ne saka da svati i ne mora, samo jas da si go kazam moeto. Pozdrav na site.

This Post:
11
273845.247 in reply to 273845.246
Date: 4/15/2017 2:17:38 PM
Overall Posts Rated:
2929
Eve Emil jas ke ti odgovoram.Kako prvo za mojot igrac ,toj bese i pred mene vo reprezentacija i se pokaza soliden a i sega igra dobro.Ako imase nekoj podobar od nego sigurno deka mojot nemase da bide vo timotZa razlika od tebe i nekoi drugi stavavte 18 g igraci bidejki igrale vo tvojot tim za sto gi zrtvuvavte mnogu podobrite igraci bidejki igrale na istata pozicija.A za toa kako napreduvaat toa e moja rabota a dosega nikoj ne me prasal za toa zatoa sto ne gi interesira.Sekoja cest na KICO koj redovno me prasuva kako napreduvaat igracite i kakva taktika pravam za utakmicite.Drugite muva ne gi laze i tuku OP ke se javat so nekoj komentar koJ ne drzi.Pogledni go tvojot sostav i ovoj sto e seka i ke se uveris samiot.Jas pisav ako nekoj znae nekoj odlicen igrac koj igra vo stranski timovi da mi javi no odgovorot e 0.
Zasega sum zadovolen od menadjerite kako gi treniraat igracite i kako napreduvaat so isklucok na NEKOI .Dali se raboti za 21g ili onie od 18 d0 20 treba da si znaat deka kaj mene nema protekcii. Ako ne se treniraat nema da igraat a toa ke znaci nadvor od reprezentacija.Ako bidam i narednata sezona selektor ke igraat samo onie igraci koi ke imaat plata nad 20 000 od igracite sto ke bidat od 20 do 21, a tie od 18 do 19 treba da bidat okolu 10 000 i nagore, pa razmislete .Toa treba da go pravi koj i da bide selektor.ZATOA TRENIRAJTE GI NASITE NADEZI ,A IGRANJETO VO U 21 SAMO PO SEBE KE SI DOJDI.E TOGAS KE VIDITE KOLKU KE SE JAVAT DA GO VODAT TIMOT POZDRAV DEDO.CEKAM ODGOVORI I MISLENJA OD MENADJERITE

This Post:
00
273845.249 in reply to 273845.248
Date: 4/17/2017 7:44:43 AM
Overall Posts Rated:
2727
Znaci ne e problem gospodine Gari vo negativnite kritiki, tuku jas ubavo kazav, "Kade e sega Gari, da dade komentar", taka kazav bidejki te nema za pozitivna ili negativna kritika koga e vo prasanje bratti, znaci toa e tvoeto spomenuvanje vo postot. A za "DEDO", znaci ubavo e naznaceno vo prethodnite kritiki na prethodnite selektori, deka treba da se dade izjava kako napreduvaat igracite koj se vo reprezentacija, bez razlika dali nekoj go pobaral toa ili ne, a toa go nema i od tebe, a ne deka ako ti pobaraat kako napreduvaat, ti togas kje objavis. Ne znam dali postoi se uste toj natpis, deka prethodnite nekoi selektori davale ottcet za napredokot na mladincite, a sega jas i pretposledniot selektor toa ne sme go napravile, i sme vnesuvale nasi igraci. Ti da, si go vnesol vo igra, i da, prethodno igral igracot vo reprezentacija, no i ti si kukal da igra, ubavo e pisano vo post, deka trebalo da se pogledne tvojot igrac, kako sto me sluzi sekjavanjeto, deka i jas nemav izostaveno podobar igrac koj trebalo da igra, no se digna golema galama, zosto sum si go vnesol vo reprezentacija sopstveniot igrac bez da bide osteten drug igrac, koj sto e situacijata i so tvojot igrac "DEDO". Mislam deka jas go imam igrano samo vo edna dve utakmici, a dodeka tvojot e igran vo sekoja, znaci pak kje kazam, ne sum protiv toa DEDO, tuku ja kazuvam kritikata pogresno postirana pred nekolku sezoni, deka site go pravat toa, ama ete za nekoi, a za nekoi ne.

This Post:
00
273845.250 in reply to 273845.249
Date: 5/1/2017 2:33:57 PM
Overall Posts Rated:
2929
Eve ja i prvata pobeda pod vodstvoto na DEDO.Po izvonrednata partija na Lunik Vyshku nadezite ja ostvarija prvata pobeda i toa protiv jakata Rusija.Se razbira i dobrata taktika na DEDO. Odime protiv Crna Gora na vtorata pobeda. POZZ DEDO.

From: kico

This Post:
00
273845.251 in reply to 273845.250
Date: 5/2/2017 5:40:06 AM
Overall Posts Rated:
2121
Ajde cestito angel

This Post:
00
273845.252 in reply to 273845.251
Date: 5/13/2017 1:30:20 PM
Overall Posts Rated:
2929
Site onie koi imaat deca od 18 do 20g neka gitreniraat ako ne neka gi prodada da moze nekoj da gi trenira.Ova osobeno vazi za busavlonec,koj ima igrac no gi trenira i mu igraat igraci od drugi drzavi.POZ DEDO.

Advertisement