BuzzerBeater Forums

Hellas - II.4 > Season 58

Season 58

Set priority
Show messages by
From: RichOne

This Post:
00
315319.242 in reply to 315319.241
Date: 10/30/2022 5:35:39 AM
GoodLuckRookies
III.13
Overall Posts Rated:
6363
Ήταν το φαβορί του 1,40 για άνοδο :D .Πολλά μπράβο στον Aimar αλλά νομίζω και εσύ ξεχώρισες αυτή τη σεζόν. Οχι μόνο δεν έπεσες αλλά τα πράγματα ήρθαν έτσι που πούλησες τον Vazelofonia για 1,8 για να τον ξανααγοράσεις μόλις για 900 χιλιάρικα σε ένα κόλπο γκρόσο που θα μείνει στην ιστορία του buzzerbeater. Πολύ καλή σεζόν θα έλεγα. Ιστορικές ομάδες στον όμιλο και έμπειροι manager. Εμείς σας αφήνουμε προς το παρόν και ελπίζω να τα ξαναπούμε στην Α1. Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει λίγα λόγια αν θέλει o Yakuza καθώς μου έκανε εντύπωση το restart. Νομίζω αν έμενε με το ίδιο ρόστερ θα ήταν το φαβορί για την άνοδο την επόμενη σεζόν.

From: Aggelos

This Post:
00
315319.243 in reply to 315319.242
Date: 10/30/2022 8:29:18 AM
Oranjie
II.2
Overall Posts Rated:
1212
Second Team:
Oranjie Academy
Η αλήθεια είναι πως μου βγήκαν όλα τέλεια !!! Κατάφερα σώθηκα οικονομικά, έμεινα
Στην κατηγορία. Αγόρασα ένα pg στα 500κ κ μόλις μετά τους τελικούς πουλήθηκε 1.4! Αντίστοιχα πούλησα τον τακαρο 1.8 κ από
Αυτά αγόρασα το sg μου για 900κ, τέλος παρακολουθούσαμε τις τελευταίες πωλήσεις κ φέραμε πίσω τον βαζελοφονια για αλλα 900κ. Νομίζω πως δεν θα μπορούσαν να πνε καλύτερα τα πράγματα.

Θα μου λείψουν τα σχόλια σου κ οι αναλύσεις σου. Έδινες λίγο χρωμα στο παιχνίδι

From: Sun Tzu
This Post:
00
315319.244 in reply to 315319.243
Date: 10/30/2022 10:15:28 AM
Yakuza BC
II.4
Overall Posts Rated:
2323
Παίδες, καλησπέρα!
Με πάει ορθοπεταλιά η δουλειά τον τελευταίο καιρό και δεν προλαβαίνω να γράψω.
Συγχαρητήρια στον Aimar και καλή επιτυχία στην Α1!
Εμείς μπήκαμε σε rebuilding mode αμέσως μετά τον αποκλεισμό μας, όπως είχαμε πει.
Ο λόγος για αυτό ήταν ότι ακόμα κι αν μέναμε με το ίδιο ρόστερ για μια ακόμα σεζόν, τότε, μπορεί να είχαμε ελπίδες για άνοδο, αλλά μετά την άνοδο θα ήμασταν οικονομικά εξαντλημένοι και δεν θα μπορούσαμε να στηρίξουμε μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α1.
Μου άρεσε πολύ η παρέα σας και ελπίζω να ξανασυναντηθούμε!

Α, και τον τίτλο του MVP του φόρουμ τον παίρνει ο RichOne.
Είμαι μακράν ο καλύτερος του φόρουμ και μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Καλή επιτυχία σε όλους!

This Post:
11
315319.245 in reply to 315319.243
Date: 10/30/2022 11:20:44 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13601360
Σεζόν τέλος με τη Valencia Basket Club (Taronjas) να επιστρέφει στην Α1 μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Όμιλo ΙΙ.4 και το καλύτερο φόρουμ για τη σεζόν 58. Μία χρονιά που ασχολήθηκα λιγότερο από κάθε άλλη καθότι η Εθνική Νέων U21 απαιτούσε πολύ χρόνο, αλλά μάλλον είχε σταθερά θεμέλια για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

υγ1. στενάχωρο για την ομάδα Yakuza Bc, που έβαλε όλα τα χαρτιά για ξεκάθαρο πούλημα. είχε στηρίξει αρκετά στο συγκεκριμένο προτζεκτ.

Δε νομίζω ότι είναι στενάχωρο. Πήρε την απόφαση να κάνει all in σε μία κίνηση που εμπεριείχε ρίσκο ονομάζοντας τη σεζόν 58 σε Do or die. Δεν τα κατάφερε οπότε έγινε το δεύτερο. Εγώ θα πω, επειδή είναι ένας μάνατζερ που φαίνεται ότι ασχολείται πολύ με το παιχνίδι, να επιστρέψει ακόμη καλύτερος και γιατί όχι ακόμη πιο ψηλά.

Ευχαριστώ τον Aggelo των Oranjie, ενώ τώρα διαβάζω ότι... έκλεψε τον Vazelofonia φέρνοντάς τον πίσω στη μισή τιμή!

Ήταν το φαβορί του 1,40 για άνοδο :D

Η αλήθεια είναι ότι το έδωσες από την αρχή.

Ας πούμε όμως και δύο λόγια ακόμη για τη σεζόν. Τρία ματς παίξαμε με τη Yakuza BC και η αλήθεια είναι ότι μας δυσκόλεψε και στα τρία. Είχα αναφέρει όταν ο Sun Tzu αναρωτιόταν για τη δυναμική των "νυχτερίδων" και για το γεγονός ότι πόνταρε στο μικρό τους ρόστερ ότι: "Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι να ξέρεις που βρίσκεσαι. Σίγουρα ο καθένας παίζει το παιχνίδι με τον τρόπο που θέλει ο ίδιος, ωστόσο εάν δε θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεων θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί."

Σε πιο ελεύθερη μετάφραση σήμαινε ότι η ομάδα θα ενισχυόταν ενόψει των πλέι οφ, από τη στιγμή κιόλας που δεν εξασφάλισε το καλύτερο ρεκόρ στη δεύτερη κατηγορία. Το 7άρι ρόστερ ήταν για να γίνει σχετική οικονομία (τρόπος του λέγειν σε αυτό τον όμιλο) και να μπαίνει όσο λιγότερο μέσα γίνεται. Στο πλάνο ήταν να πουληθεί ο Billanti και να έρθει ένας ακόμη καλύτερος ψηλός ή κάποια περιμετρική αλλαγή καθότι ο Ιταλός κρατούσε καλά στη regular season παρότι 36. Τελικά, με το all in από πλευράς Yakuza, η οποία έχτισε μία περιφέρεια επιπέδου Α1, αναγκαστήκαμε να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Περισσότερο απ' ότι θέλαμε. Όχι για το ποσό της μεταγραφής αλλά σε συνολικό μπάτζετ.

Η ομάδα διάθετε μπάνκα καθότι την περσινή σεζόν δεν ήθελε να ακολουθήσει τη μισθολογική τρέλα του κόκκινου ομίλου στην Α1 και έκανε σχετική οικονομία ενώ στο τέλος πούλησε δύο παίκτες και κυρίως το αστέρι της Jean-Marc Étienne.

Ουσιαστικά ο τελικός περιφέρειας ήταν σαν τελικός και στην τρίτη περίοδο έβλεπα απορημένος την αντίπαλη ομάδα να έχει 7/9 τρίποντα, να σκοράρει -παράλογα- 36 πόντους απέναντι στις περιμετρικές μου και κάποια στιγμή να ισοφαρίζει! Τελικά στην 4η περίοδο η εμπειρία και η φανέλα έπαιξε ρόλο, παίξαμε καλύτερη άμυνα και φτάσαμε στη νίκη.

Εάν κάτι ήταν άτυχο ήταν ο τραυματισμός του καλύτερου παίκτη της Arsenal kalamakiou, Javier Ubidea. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε το αποτέλεσμα της σειράς, αλλά είναι μεγάλο πλήγμα όταν χάνεις το βασικό σου όπλο στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Υγ. Ευχαριστώ και τον Sun Tzu και συμφωνώ για RichOne αν και σταμάτησε στον τρίτο γύρο τα ενδιαφέροντα preview.

Υγ. 2 Παράλογα και τα δύο ριμπάουντ του W. Yew Tuck στον τελικό περιφέρειας.

Last edited by Aimar 21 at 10/30/2022 11:32:41 AM

From: cpp
This Post:
33
315319.246 in reply to 315319.245
Date: 10/30/2022 12:29:57 PM
Biancorossi
III.8
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Biancorossi II
Συγχαρητήρια και από μένα στον Pablo "El Mago" Aimar (τι ωραίος παίκτης που ήταν ο Αργεντίνος), καλή διαμονή στα σαλόνια της Α1 εύχομαι. Στον ημιτελικό, δυστυχώς με μας, τραυματίστηκε ο Ubidea και έτσι οι τελικοί είχαν ξεκάθαρο φαβορί. Με Ubidea διαθέσιμο πιστεύω σήμερα θα είχαμε το 3ο ματς των τελικών, με φαβορί τις Νυχτερίδες μεν, αλλά πάντα όταν σε ένα ματς κρίνεται όλη η σεζόν ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται.

Η επόμενη σεζόν μοιάζει ότι θα φέρει αλλαγές στη δυναμική των ομάδων του ομίλου. Τα ρόστερ αλλάζουν ήδη και άλλα θα αλλάξουν στην πορεία. Έρχονται 4 νέες ομάδες στον μπλε και 2 στον κόκκινο, φαίνεται ότι θα έχουμε ανακατατάξεις.

Σίγουρα θα λείψει από το φόρουμ ο RichOne, καλή επάνοδο στη II εύχομαι.

From: Aimar 21

To: cpp
This Post:
00
315319.247 in reply to 315319.246
Date: 10/31/2022 7:07:55 AM
A1
Overall Posts Rated:
13601360
Ευχαριστώ και μπαλίτσα μόνο και μόνο για τον τρόπο που αναφέρεσαι στην παικτούρα!

This Post:
00
315319.248 in reply to 315319.247
Date: 10/31/2022 11:20:26 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Συγχαρητήρια για την άξια επάνοδο. Τιμή για την ομάδα μου που προκάλεσε τη μοναδική σου ήττα.

From: RichOne
This Post:
00
315319.249 in reply to 315319.248
Date: 10/31/2022 12:09:33 PM
GoodLuckRookies
III.13
Overall Posts Rated:
6363
Είχα επενδύσει αρκετά σε σκάουτινγκ. Τελικά πήραμε το pick που θέλαμε με 5 αστέρια potential και rating από 18χρονους. Τώρα πως γίνεται αυτο το παλικάρι να έχει 1 od και 1 handling με σύνολο 40 tsp.... Τέσπα επειδή έχω αγοράσει ήδη 7άρη προπονητή νέων και 6αρη κανονικό θα προπονηθεί και ελπίζω μετά από πολλές σεζόν να τον έχω στρώσει.

From: str77

This Post:
11
315319.250 in reply to 315319.249
Date: 10/31/2022 8:45:02 PM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10941094
Second Team:
Back2Back
Γιατι δυστυχως οι μπαλες στην αξιολογηση βγαινουν βαση μισθου κ οχι βαση ικανοτητων. Ο δικος σου μαλλον εχει καλα core skills που ανεβαζουν το μισθο, οποτε βγαζει κ 5 μπαλες αξιολογηση. Γενικα το θεμα με τα ντραφτ ειναι μεγαλη ιστορια

This Post:
00
315319.252 in reply to 315319.251
Date: 11/8/2022 5:19:06 PM
A1
Overall Posts Rated:
13601360
Συγχαρητήρια για την άξια επάνοδο. Τιμή για την ομάδα μου που προκάλεσε τη μοναδική σου ήττα.

Τεράστιος Κάκαλος ακόμη και με καλή περιμετρική δε σταματιόταν. Να ευχαριστήσω εσένα αλλά και τον EGM της παρέας για τα καλά του λόγια.