Evo da ti kažem ....naš GM - Kivan je puno drugačiji od tebe, i Treant je isto bio puno drugačiji od tebe.......
A i posao GM- a po meni je ne raspravljati na forumima, nego jednostavno paziti da se takve stvari kao ova danas ne događaju...ti jednostavno ako misliš da je neko izašao izvan okvira uljudnosti, i počeo provocirati mogao bi ga upozoriti,kao Jabus, pa ako on i dalje nastavi, jednostavno ga baniraš i nema više razgovora....i vjeruj mi imao bi puno više poklonika...
a ne ovako ulaziti u rasprave, pa onda onaj kog si ti napao nezna jel ti nastupaš kao GM ili kao osoba , xy, i on ti počne odgovarati ko ja novim provokacijama i tako u nedogled dok neko ne popusti i onda poćnu isprike, kao sad ....
A mislim da je sve to nepotrebno, da si jednostavno rekao da sam izašao iz okvira i da bi svojim postom mogao nekog isprovocirati, ja bih odmah, stao, a mislim i mnogi s kojima se ti sukobiš...jer bi znali da je slijedeći slićan post ban sa foruma...
a ovako kad ti nastupaš ko šerif, naravno onda se probudi bunt i revolt u onom sa druge strane, zakaj bi ti nekažnjivo mogao pisati nešto a onaj drugi zato kaj nije GM nebi, i onda dođe do konflikta........
Kad bi svi znali da sa tobom nema previše priće, i da svaka tvoja opomena ,je sa razlogom i da nema previše rasprave mislim da bi to imalo više efekta...
Nemoj se naljutiti to je samo moje mišljenje, tako bar rade naši GM-ovi,strogi ali pravedni i ne ulaze u previše diskusije...jer svaka diskusija je kontraproduktivna.......
pozz....bez ljutne
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!