Ahojte!
V pondelok sme vcelku potupne prehrali s Armenskom a to 134-132 co ma dost neprijemne prekvapilo ale pri pohlade na ratingy to nie je take prekvapujuce.
Taktiku sme mali spravnu oproti superovi ale pri takej slabej vonkajsej obrane ako mame v tejto dobe sa tazko vyhraju aj zapasy, kde super hra dovnutra.
Dnes hrame svoj siesty priatelsky zapas a to opat doma a este slabsiemu superovi ako je Armensko a to Senegal.
Senegal je vo svete 93. v rebricku z 94 moznych krajin a my sme 29. Rozdiel v rankingu je obrovsky a dufam, ze sa to ukaze aj na palubovke.
Rano zbotovalo par hracov, ktorych som zachranil. Je tam na vyber par slusnych guardov, takze mozno treneri guardov, ktori nemali stastie v drafte, si mozu vybrat.
Po dlhsej dobe budeme hrat vseobecnkym utokom a to Push the Ball (Tlac loptu). Je to sposobene tym, ze super je vyrazne slabsi ako my a teda nemali by sme mat problemy so skorovanim.
Zaujimavostou je, ze kazdy starter dnes ma maximalnu moznu formu, co dufam bude viest k skvelym vykonom.
Na dnes bol zvoleny kader:
PG: Boksansky/Jasensky/Dunajsky
SG: Ondrias/Ferak/Dunajsky
SF: Krahulik/Dubravcak/Krahulik
PF: Docekal/Durcenka/Jabados
C: Vatral/Smola/Jabados
Extra:
Zmeny oproti zapasu s Armenskom:
Na PG poste je starterom Boksansky, ktory je v skvelej forme a aktivne trenuje, co je vzdy dobra kombinacia pre miestenku v U21. Nahradnikom je Jasensky, ktory aj po prestupe do Ceskej republiky trenuje dalej.
Na SG poste je starter Ondrias, ktory ako Boksansky je v skvelej forme a hlavne pomaly dobieha Dunajskeho v treningu. Nahradnikom je Ferak a rezervou Dunajsky, ktoremu sa pomaly vzdaluje moznost miesta v U21.
Na SF je starter Krahulik kvoli vyrazne lepsej forme ako u Dubravcaka, i ked uz zacina stracat co sa tyka schopnosti. Nahradnikom je Dubravcak.
Na C je starterom prvy krat Vatral a bolo to velmi tesne co sa tyka kto bude startovat ale Vatral ma lepsiu formu, tak startuje on. Nahradnikom je Smola a rezervou Jabados.
V utoku hrame taktiku Push the Ball (Tlac loptu), lebo super je ovela slabsi a mali by sme dat vela bodov.
V obrane hrame Man to Man (Osobna obrana), pretoze super ma slabsi utok ako my nasu obranu a nema vyznam oslabovat urcitu cast obrany.
Tak dufam, ze o 19:45 bude svietit cierny vysledok na U21 stranke.
Asasasa