Miałeś przedstawić wyliczenia a nie przedstawiłeś. A ode mnie ich wymagasz.
Czyli jak nigdy ich nie dostaniesz to pomysł "odwróconych" upadnie?;-)...Faktycznie trochę się zagalopowałem z tym wyliczeniami:D Ja jestem przeciwnikiem "odwróconych" i nie zamierzam Ci pomagać. A poza tym mnie interesuje plan dla PG, a tutaj akurat doświadczenie mam mniejsze. Z resztą pisałeś wcześniej, że jesteś bardziej pewny swojej tabelki niż mojego doświadczenia, więc na niej się oprzyj.
Zrozum...To Ty chcesz wprowadzić "odwróconych". Ja ich NIE CHCĘ. Twój pomysł jest ryzykowny i rewolucyjny. Jak chcesz go obronić to go broń. Możesz się obrażać ale tak mnie i podejrzewam, że nie tylko mnie nie przekonasz. Ja zrobiłem swoje wyliczenia i według nich wychodzi, że na trening odwróconych trzeba minimum 8 sezonów. Teraz Ty zrób swoje na podstawie tabeli, na której podobno się opierasz i nam je przekaż. Wtedy będę mógł to odnieść do mojego doświadzczenia i zacznie się dyskusja na argumenty. Do tej pory nie udowodniłeś, że "odwróceni" są realni do stworzenia więc jak mamy rozmawiać na argumenty???
Jeszcze raz powtarzam, najpierw udowodnij, że się da a później będziemy rozmawiać o zaletach i wadach takiego rozwiązania.