האם ההנהלה אשמה בסגל ששיחק אצלנו העונה? חד משמעית כן, האם ההנהלה אשמה בכך שמדי עונה התקציב מתכווץ? כן. אם ההנהלה אשמה בכך שמרקיז היינס עדיין במכבי? חד משמעית כן. אבל ההנהלה לא אשמה בכך שגודס שם את הכדור המכריע, במשחק של להיות או לחדול, בידיים של אותו מרקיז היינס שלא היה צריך להיות פה.
ולמרות כל זה, למרות הסגל החלש יחסית שהיה פה, גיא גודס קיבל סגל טוב יותר ממה שיש לכל קבוצה ישראלית אחרת בליגה, האשם היחידי בכך שמכבי הפסידה לאילת בסדרה! (לא פיינל פור, לא משחק בודד, סדרה!) הוא גיא גודס, האשם הגדול ביותר בתבוסות שחטפנו לאורך העונה הוא גודס, האשם הגדול ביותר בכך שעפנו עפה בסוויפ בהצלבה מול פנר' שלא ראתה פיינל פור, וחטפה פעמיים על הראש בפיינל פור, ואח"כ הודחה בטורקיה עוד לפני הגמר הוא גודס. נראינו העונה ביזיון, צריך להודות בזה, ולמרות איך שנראינו לאורך כל העונה, לרגע לא דמיינתי שזה מה שיקרה אתמול. הייתי משוכנע שיהיה דו ספרתי, ברצינות גמורה. הימרתי על זה אפילו מול חברים שלי. לא חלמתי בכלל על תסריט של הדחה, ההימור היה האם ננצח בדו, או לא נצליח לנצח בדו ואילת יגררו אותנו למשחק צמוד יחסית. פאדיחה, לרגע לא חשבתי שיש צ'אנס אחר. שאנחנו נפסיד בסדרה? אין מצב. לא ראיתי את זה בא.
הכלים שהיו לו גדולים וחזקים בהרבה מהכלים שהיו לשיבק ביד. אני לא מעריך את שיבק כמאמן ענק. ולמרות זאת, עם סגל שחקנים חלש בהרבה, הוא ניצח את מכבי וגודס. אז כן, האשם הגדול ביותר בהדחה בסדרה! (פאקינג סדרה, עד עכשיו אני לא קולט את זה) מול אילת הוא גודס. אם גודס חשב שהכלים שנתנו לו לא מספיקים בשביל לקחת אליפות בארץ, ושיש קשיים גדולים וסגל מצומצם, שיתכבד ויתפטר. המטרה במכבי היא ברורה, אליפות וגביע כל עונה, הצלבה+ באירופה. אם הוא חושב שקשה לו, שהתנאים שיש לו לא מספיקים בשביל להצליח במשימות האלו, אין שום בעיה, שייקח אחריות ויתפטר. מתחילת העונה גודס מחפש תירוצים, אחרי כל הפסד מתרץ ומסביר למה ההפסד לא כישלון, ושזה לא כ"כ נורא. הוא פשוט לא מאמן לקבוצה גדולה.
חוץ מזה, לא הייתה שיטה בהתקפה העונה, בתחילת העונה השיטה הייתה לתת את הכדור לסמית ושיעשה עם זה משהו, בהמשך לעשות אותו דבר עם פארגו. מכבי לא הכניסה כדורים לגבוהים, סופו לא קיבל כדורים בלואו פוסט, כמו שהוא צריך כמעט בכלל, לאורך העונה כולה. האשם הגדול ביותר באיך שנראינו העונה, הוא גיא גודס. אין לי ספק בזה. לצערי, אני לא בטוח שבעלי הקבוצה יפילו את האחריות על גודס, אני רואה סיכויים לא רעים בכלל שהם יחליטו להמשיך איתו. מאוד מקווה שלא. מאוד מפחד שכן.