Pa dobro, treba ti malo vremena da pohvatas sve konce igrice, dosad si uglavnom igrao u bot ligi. Sastavio si dobar tim, ali recimo ne cuvas formu igracima. Lako ti je igrati tri meca nedeljno sa najboljim timom, ali igraci se previse umaraju. Iskusniji menadzeri uglavnom nesto kombinuju(u mom slucaju prosto predajem jednu utakmicu nedeljno jer nemam kvalitetne igrace, a i treniram Andjelica na centru, kome je skok 5). Onda neke igrace si skoro kupio, a njima treba neko vrijeme da se naviknu na novi tim(drasticno im padne forma prilikom transfera).
Zatim neki igraci ti imaju rupe, poput Gladena sa dodavanjem 1, spoljnom odbranom 3, ili Di Liberto, koji je dosta dobar, ali ima ID 4 SB 1, sto znaci da ce ga klasican LI bek sprziti u napadu, neki LI bekovi imaju i po 17+ IS.
Moji igraci nisu toliko losi koliko mislis,evo uporedicu ukupan broj skilova tvojih i mojih igraca
Hamlik 125 - Dernovsek 124
Di Liberto 110 - Tadic 110
Kwang 106(nije igrao)
Gladen 104 - Obradovic 108
Kobuladze 101 - Andjelic 104
Sadovski 98 - Viojan 84
Gledajuci rejtinge, utakmice protiv Gomilandora i Maritima si dobio na srecu, po buzzer-manageru bio si losiji 123-138, 131-143, a protiv mene si jednostavno imao losije rejtinge i izgubio 134-142.
Kao sto rekoh, treba nam vise iskustva u pravom takmicenju, da bi naucili da igramo, liga nam je sprdnja. U velikim nacijama se tesko probiti, u utopiji u cetvrtoj ligi su mi prihodi od meca startovali sa nekih 70k, dok ovdje svi brzo dodju do 500k prihoda u prvoj igi.
Tebi ce igraci do kraja sezone popravljati formu, posto vise ne igras kup, a sta bi radio u velikoj naciji, sa 6 nivoa liga, tamo kup traje citavu sezonu..