BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 (XII)

U21 (XII) (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
138124.245 in reply to 138124.244
Date: 4/15/2010 11:14:37 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
peki, priznaj da si platio profesorici da ti napise ovaj sastav :p

I 100% se slazem sa onim"to sto je neko 1. ne znaci da je bolji od 100.

u svojoj biografiji cu u buduce da pisem i "citiran jedan put" peki, pokusaj tu recenicu da pojasnis i samuraju, posto kontam da njemu jos uvek nije jasno znacenje iste

This Post:
00
138124.246 in reply to 138124.245
Date: 4/15/2010 12:16:19 PM
Overall Posts Rated:
33
peki, priznaj da si platio profesorici da ti napise ovaj sastav :D :D :p

Aaaa pa moja profesorka, se ne izrazava, ni povremeno, vulgarno!:)
I 100% se slazem sa onim"to sto je neko 1. ne znaci da je bolji od 100.

u svojoj biografiji cu u buduce da pisem i "citiran jedan put" :D :D :D peki, pokusaj tu recenicu da pojasnis i samuraju, posto kontam da njemu jos uvek nije jasno znacenje iste :)

On te je verovatno drugacije shvatio.Zavisi kako gledano, odnosno da li se odnosi na tim ili menadzera!?!
P.S Da li bre vi mislite da je ijedan selektor do sada mogao da uradi "nesto", bez pomoci nas dobrovoljaca???Nije!!!Pa ovo je neverovatno velik posao, ima samo pracenje 250 ovosezonski draftovanih igraca(jer su svi oni potencijalni reprezentativci), pa jos toliko ostalih...I moze li to jedan, ili 5-6 njih???Ne moze!!!I ne mogu vise o ovome da pisem, da vidim ima li pitanja pa da idem vise sa ovog foruma, da vodim svoj tim, i odmorim se...
Ajde neka se jos neko izjasni javno povodom toga!Ima li jos neko, osim veseljaka i Marka, koji bi moje pomaganje oko treninga smatrao "ponizenjem", jer sam ja jos "zelen" u svemu ovome?!?!

From: azzikka
This Post:
00
138124.247 in reply to 138124.246
Date: 4/15/2010 12:31:27 PM
Overall Posts Rated:
7070
i meni je sumnjiv ovaj Peki, dosta je sazreo od kad ima zaduženja :)

This Post:
00
138124.248 in reply to 138124.246
Date: 4/15/2010 12:34:32 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
Ja nemam nista protiv tebe Peki, i drugih neiskusnijih menadzera koji su aktivni igraci buzera, cak naprotiv, uvek treba da ima novih i mladjih, samo mislim da bi mnogo vise trebali da se cimate oko menadzera u trecoj, cetvrtoj ligi, nego kod prvih, drugih liga (jer vecina menadzera su dovoljno iskusna, da znaju sve u vezi treninga, samo je pitanje dal hoce ili nece da trenira reprezentativca) kapis?!

Last edited by Mr. Feniks at 4/15/2010 12:35:32 PM

Message deleted
This Post:
00
138124.250 in reply to 138124.248
Date: 4/15/2010 12:55:37 PM
Overall Posts Rated:
33
Ja nemam nista protiv tebe Peki, i drugih neiskusnijih menadzera koji su aktivni igraci buzera, cak naprotiv, uvek treba da ima novih i mladjih, samo mislim da bi mnogo vise trebali da se cimate oko menadzera u trecoj, cetvrtoj ligi, nego kod prvih, drugih liga (jer vecina menadzera su dovoljno iskusna, da znaju sve u vezi treninga, samo je pitanje dal hoce ili nece da trenira reprezentativca) kapis?!

Ma shvatam ja tebe!Ti i ne traba da se bunis, jer si ti peceni drugoligas!Ja cu pomagati trecoj i cetvrtoj ligi, ali moram i pratiti razvoj igraca, koji su u vlasnistvu iskusnih menadzera!Sta ja znam, mozda padne njemu na pamet da se bori u kupu, i pritom zapostavi treniranje igraca(kao sto se desava), i jedan dva treninga, i ode mast u propast!Vidis na primer ti, ne traniras vise Marojevica, a on se nalazi medju 20 najboljih 20-godisnjaka...I sta ces sa njim???Pa stavi ga odmah na TL, ako ga preuzme neki menadzer sa trenerom lvl 7(sto je malo nemoguce:)), mozda i bude nesto od njega...Uz malo srece, da ga zaobidju povrede, i moze biti od koristi!
I to sto I i II ligasi znaju da treniraju igrace, to nam samo prestavlja olaksicu!Sad neko se pita(eto veseljak npr) kako mu ja mogu pomoci?!Pa ako treba, na kraju krajeva, ja cu zapisivati svaki njegov trening, i isplanirati ga tako da pred kraj sezone(2-3 nedelje), svaki njegov podskil bude na minimumu.Da uklopimo tako da u odredjenom momentu(pre vazne tekme na kraju sezone), njegovi skilovi budu u potpunosti istrenirani i da moze u tom momentu(u slucaju povrede nekog glavnog beka)da udje u repku, i zaigra a nju!Eto to je sada malo suludu, ali nam moze biti od koristi, ako se sve dobro isplanira, i treniramo 2-3 beka na taj nacin, tako da budu na maximumu u 3 razlicite nedelje!Jer su povreda stalna i nista iznenadjujuca pojava!Kapis ti sada???

This Post:
00
138124.251 in reply to 138124.246
Date: 4/15/2010 1:12:55 PM
Бесни Цветићи
III.3
Overall Posts Rated:
500500
Second Team:
Mad Mamba Academy
Ja imam protiv i to sam rekao i kotooru. Od ljudi koji su dobili zaduzenja, postoji 3 coveka, mozda ni toliko, kojima bih poslao skilove mog igraca iz nekoliko razloga.

A ti si lik koji tim nije napravio treniranjem vec koga je usralo da igraca sa drafta proda za 3 milke i onda da obrce pare na TL. Ok, kotoor je u pravu da treba iskoristiti tvoje danonocno blejanje na BB-u, ali si ti samo za neke "fizicke" poslove posto jedino sto znas to je da postavis pitanje sto samo po sebi iskljucuje davanje odgovora.

No guts, no glory!
This Post:
00
138124.252 in reply to 138124.250
Date: 4/15/2010 1:23:34 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
Vidis na primer ti, ne traniras vise Marojevica, a on se nalazi medju 20 najboljih 20-godisnjaka...I sta ces sa njim???Pa stavi ga odmah na TL, ako ga preuzme neki menadzer sa trenerom lvl 7(sto je malo nemoguce:)), mozda i bude nesto od njega...Uz malo srece, da ga zaobidju povrede, i moze biti od koristi!

E brate ako se Marojevic nalazi medju 20 igraca u svom godistu, onda smo mnogo najebali, posto ja smatram da on mnoogo zaostaje za treningom, i da nista ne moze da se nadoknadi, nema ni potencijal, nije treniran ni cele sezone na jednoj poziciji, a ako je on toliko bitan za repku, ja cu ga rado prodati ako neko hoce da plati realnu cenu, a ne da ga dam za dzabe...

This Post:
00
138124.253 in reply to 138124.251
Date: 4/15/2010 1:29:13 PM
Overall Posts Rated:
33
Znate sta, idite svi lepo ***!!!Kad me iznervirate, iako sam lepo vaspitan...I ja sam prodao tog igraca jer je vredeo.Evo sada jedini sa 20 godina igra za repku.Sada bi vredeo 6M, ali eto, nisam ga zadrzao.
Nego tebi je krivo sto igras 6 sezona, a nisi video u svom timu igraca preko 20k, a ja igram 2.5 sezone pa sam dovodio i igraca sa platom 100k!To je razlog-iskompleksiranost!To je cist primer neinteligencije i debilizma(molim GM-a da ovo ne uzme kao neko tesko vredjenje, jer je i on meni rekao da blejim,neka bude sve u duhu rasprave)!I ja ovde ne blejim, ranije sam provodio dosta vremena, a sada samo po mozda pola sata, u vrh glave sat, kad su utakmice...Samo procitam sta ima novo...
Ja sam do sada imao probleme samo sa veseljakom, glavenim i tobom...To je ta ekipica-istih...Mozete misliti kakvih...Veseljak je vodja.

Last edited by no Frks at 4/16/2010 5:14:11 AM

This Post:
00
138124.254 in reply to 138124.252
Date: 4/15/2010 1:31:01 PM
Overall Posts Rated:
33
Vidis na primer ti, ne traniras vise Marojevica, a on se nalazi medju 20 najboljih 20-godisnjaka...I sta ces sa njim???Pa stavi ga odmah na TL, ako ga preuzme neki menadzer sa trenerom lvl 7(sto je malo nemoguce:)), mozda i bude nesto od njega...Uz malo srece, da ga zaobidju povrede, i moze biti od koristi!

E brate ako se Marojevic nalazi medju 20 igraca u svom godistu, onda smo mnogo najebali, posto ja smatram da on mnoogo zaostaje za treningom, i da nista ne moze da se nadoknadi, nema ni potencijal, nije treniran ni cele sezone na jednoj poziciji, a ako je on toliko bitan za repku, ja cu ga rado prodati ako neko hoce da plati realnu cenu, a ne da ga dam za dzabe...

E to je istina!Pa moja dva 19-godisnjaka su bolja od njega!Samo njih 2 odskacu, jos dva solidna, ostalo zaostalo...za sezonu!

This Post:
00
138124.255 in reply to 138124.254
Date: 4/15/2010 1:41:47 PM
Overall Posts Rated:
3535
Uh ala su dugacki ovi postovi ! Plasim se da sam napravio vveliki propust sto ih nisam procitao :)

Advertisement