Evo što bi ti ja predložio(znam da ti misliš zato jer sam ja u nižoj lizi pa da sam neki budalaš koji ništa ne zna,ali poslušaj savijet ako misliš napredovat).I evo sad ću ti sve pisat po natuknicama pa da ne biš rekao da ti sve lijepo ne napišem:
1)Druge sezone budi 8 i draftaj nešto dobro kao i svijetlost brod (recimo nekog hrvatskog playa ili tako nešto,samo da nije centar jer mi ih je više pun kurac trenirao sam bio još dokle sam imao jedan drugi klub dva centra i skoro niti jedan trening im nisam propustio i prodo sam ih za dvije sezone treniranja jednog za 1 500 000,a drugog za 800 000k) pa s tim igračem nabavi još jednog ili dva trenirca pa ih skupa treniraj,preporučio bih ti da kupiš samo jednog trenirca jer je sa tri trenirca puno teže kombinirat minutažu i sve to......
2)Poslije prodaj ova tvoja dva centra(jedan je krilni),makar ne dobiješ puno za njih ali bolje da sada dobiješ 700 000k nego poslije 400 000k
3)Ovog beka,playa i dva krila pusti jer su to odlični igrači,mislim solidni,za mene odlični ali za nekog jačeg npr.Dugave možda i nisu toliko dobri
4)Nadajmo se da ako prodaš tog igrača kojeg si skautao(opet se vraćam na prvu natuknicu) za barem 1 000 000k do 2 000 000k
to bi se moglo desit jer si u drugoj lizi pa za nazadovanje dobiješ uvijek nekog dobrog igrača ako si pravilno skautao.Te pare+prodaja ta tvoja dva playa skupiš brdo love i još+prodaj ova tvoja centra i krilna centra(natunica 2) i imaš ekipu za borbu za drugu ligu i prolazak dalje.
"napomena"=Ovo što ću ti sada izračunati nije točna procijena i može se desiti da dođe do nekih varijacija poslije ali donekle je i točna(približno točna)
$$$$$$$ 6 500 000$$$$$$$ to ti je moj procijena za dvije do tri sezone.I još jedna napomena uračunao sam da te pare dobiješ bez prodaje igrača kojeg si dobio na draftu!!!!!!!!!!