BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB reprezentacija Srbije XV

BB reprezentacija Srbije XV (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
171118.245 in reply to 171118.243
Date: 2/22/2011 10:43:33 AM
Overall Posts Rated:
1414
"Obraz je u pitanju", "braca crnogorci"! Ja mislim da si ti smesan,potrcko.

From: Sensej

This Post:
00
171118.246 in reply to 171118.241
Date: 2/22/2011 10:44:41 AM
Overall Posts Rated:
1414
Bili smo naivni pa smo prevareni. Slazem se. Ko je kriv sto veruje ljudima koje ne poznaje

This Post:
00
171118.247 in reply to 171118.238
Date: 2/22/2011 10:58:50 AM
Overall Posts Rated:
5151
P.S.Može kotur da vam kaže kako sam ja postupio kada sam od njega dobio ponudu za TIE vs TIE nije davno bilo...Zašto tada niko ne reče svaka čast fino što ste nam pomogli da prodjemo dalje...Ehhh

a sto si tada prihvatio? veerovatno jer vam nije bilo bitno. a sad kad vam je bitno, aj da slazemo da pa pobedimo.

da iole razmisljate, mogli ste vi meni da ponudite TIE-TIE i ja bi opet pristao. a ovako ste morali da cekate da vam "sansa" dodje.

e vitezi moji crnogorski.

Bilo je bitno,pobjednik tog meča sigurno ide dalje poraženi ispada.Vaša reprezentacija na krilima igrača koje je flavius pripremio naša tada najslabija,a u taj meč ušla bez 2 pleja...Nisam prihvatio ali sam čoveku napisao da šta god da bude TIE neću odigrati ni u snu..On odigrao normal i naravno pobijedio ali tada se niko nije sjetio da kaže da sam vam praktično otkrio taktiku...Nego,svi ste imali obraza da pljujete po tom čovjeku koji samo želeo najbolje ali mi nemamo jer smo vas 'očekivano' ispalili za TIE...

EDIT:Sve preko TIE-a uz onaj poraz od Engleske u prvom kolu a na kraju mečevi sa Poljacima i Špancima predstvljalo bi veliki problem,zar ne?Ništa osim TIE-a nije se ni moglo očekivati,naročito uz toliku organizaciju i menadžerske kvalitete...

Last edited by DACHO at 2/22/2011 11:01:30 AM

This Post:
00
171118.248 in reply to 171118.244
Date: 2/22/2011 11:02:54 AM
Overall Posts Rated:
740740
Ne govorim o taktici na utakmici, imali su taktiku da iskoriste tvoj glupi predlog i da dobiju kakvu takvu sansu za pobedu.
A sto bi on odbio da ti odigras tie? To sto on nije odigrao tie govori o tvojoj naivnosti. A to sto dogovaranje o zalaganju na utakmici ne smatras nemoralnim cinom, onda ti sinko nemas obraz. Znam da ce sad cela Srbija da te podrzi i da me ispljuje, ali svako ko na ovo gleda objektivno zna da sam ja u pravu. Zamisli, da smo izgubili, onda bi ti ovo bilo opravdanje ili ne bi ni smeo da pomenes,a? Ugledaj se na Sirka, igras posteno, pa makar izgubio.

a da li mislis da se nijedan selektor pre mene nije dogovarao TIE-TIE utakmice? e sad pazi ovako kad vec mislis da je moj predlog glup. TIE-TIE utakmice se ne predlazu da bi se izvukla korist iz same te utakmice. zar ne mislis da bi i njima koristio TIE-TIE za poljake za koje mi je receno da spremaju crunch? zasto da obojica igramo NORMAL i ostanemo istog entuzijazma, kad bi TIE-TIE ostavilo nas u istom odnosu na samoj utakmici, a obojica bi imali benefite od toga za naredne utakmice. ali to oni ne mogu da shvate ili jos bolje i ne trude se da shvate jer su lazovi. a kada bi ti rekao da su poljaci i spanci dogovorili TIE-TIE za svoju utakmicu, sta bi na to rekao? gde to onda stavlja nas u odnosu na te dve velesile?
sinko to dogovaranje je nesto sto je opste poznata stvar na utakmicama reprezentacije. nego ocigledno nisi dovoljno upucen a pravis se previse pametan.
a zar ne vidis da sam igrao posteno i ispostovao svoj deo dogovora. i na nesrecu crnogorskih vitezova pobedio.
a da smo izgubili, kao sto sam u prvom postu ove teme rekao, sam bi svu odgovornost na sebe preuzeo. kao sto cu i preuzeti kada se ne budemo kvalifikovali na evropsko prvenstvo. kazem KADA, a ne AKO, jer cak i da sve odradimo kako treba, znam jednog viteza koji ce nas onemoguciti da odemo dalje.

This Post:
00
171118.249 in reply to 171118.248
Date: 2/22/2011 11:14:38 AM
Overall Posts Rated:
1414
Znaci ako to koristi puno selektora onda je to moralno? Ako vecina politicara krade onda je to moralno, ako vecina balkanaca tuce zene onda je to moralno. Ne govorim ja da li je to pameno ili nije, nego da se mozes opeci ako se igras vatrom. Sta mislis koliko menadzera se zajebalo sa tom taktikom, mozda vise nego sto ju je ispostovalo, i sta mislis koliko njih je izvuklo korist kad jje nekog ispalio. Mozemo ovako ceo dan, svaki tvoj argument ima rupu. Da su popaj i dzeri igrali posteno ne bi ih banovali. IGRAJ POSTENO MAKAR IZGUBIO, necu posle da se ispostavi da sam glasao za prevaranta

This Post:
00
171118.250 in reply to 171118.248
Date: 2/22/2011 11:17:07 AM
KK Sloga PnM
III.11
Overall Posts Rated:
5252
a kada bi ti rekao da su poljaci i spanci dogovorili TIE-TIE za svoju utakmicu

i ja sam skoro siguran u ovo, jer svima odgovara da cuvaju entuzijazam,
samo crnogorci mislili da pobedom protiv srba se vec i plasirali na prvenstvo, stvarno me razocarali, jos sad neka prica o postenju, daj te molim vas, pa to je sasvim normalno da dve reprezentacije kao i dva kluba odigraju ponekad dogovoren entuzijazam, i nema ko to nekad nije odigrao, tako da neznam cemu ta polemika sad oko nekog morala, a gde vam je moral i postenje kad imate po 2-3 naloga itd...
Dajte da vise ne spamujemo temu, ko sta ima da pise o repki, sledecim utakmicama, igracima, neka pise, vazi?:-)

Last edited by Mr. Feniks at 2/22/2011 11:17:49 AM

This Post:
00
171118.251 in reply to 171118.247
Date: 2/22/2011 11:17:42 AM
Overall Posts Rated:
1414
P.S.Može kotur da vam kaže kako sam ja postupio kada sam od njega dobio ponudu za TIE vs TIE nije davno bilo...Zašto tada niko ne reče svaka čast fino što ste nam pomogli da prodjemo dalje...Ehhh

a sto si tada prihvatio? veerovatno jer vam nije bilo bitno. a sad kad vam je bitno, aj da slazemo da pa pobedimo.

da iole razmisljate, mogli ste vi meni da ponudite TIE-TIE i ja bi opet pristao. a ovako ste morali da cekate da vam "sansa" dodje.

e vitezi moji crnogorski.

Bilo je bitno,pobjednik tog meča sigurno ide dalje poraženi ispada.Vaša reprezentacija na krilima igrača koje je flavius pripremio naša tada najslabija,a u taj meč ušla bez 2 pleja...Nisam prihvatio ali sam čoveku napisao da šta god da bude TIE neću odigrati ni u snu..On odigrao normal i naravno pobijedio ali tada se niko nije sjetio da kaže da sam vam praktično otkrio taktiku...Nego,svi ste imali obraza da pljujete po tom čovjeku koji samo želeo najbolje ali mi nemamo jer smo vas 'očekivano' ispalili za TIE...

EDIT:Sve preko TIE-a uz onaj poraz od Engleske u prvom kolu a na kraju mečevi sa Poljacima i Špancima predstvljalo bi veliki problem,zar ne?Ništa osim TIE-a nije se ni moglo očekivati,naročito uz toliku organizaciju i menadžerske kvalitete...

Jesi li ti pisao na crnogorskom ili sprskom? Zanima me jer moras da pises na srpskom na srpskom forumu.

From: DACHO

This Post:
00
171118.252 in reply to 171118.251
Date: 2/22/2011 11:19:12 AM
Overall Posts Rated:
5151
Razumiješ li ti šta sam ja napisao?

This Post:
00
171118.253 in reply to 171118.251
Date: 2/22/2011 11:20:57 AM
KK Sloga PnM
III.11
Overall Posts Rated:
5252

Jesi li ti pisao na crnogorskom ili sprskom?

crnogorski jezik ne postoji, kao ni bosanski skoro sam procitao negde da su sve to izvodi iz srpsko-hrvatskog jezika
(a tako mi je i pisalo u knjizici djackoj kad sam bio osnovna skola (srpsko-hrvatski odlican 5)) :-)))

This Post:
00
171118.254 in reply to 171118.250
Date: 2/22/2011 11:21:00 AM
Overall Posts Rated:
1414
Polemika je nastala kad su prebacivali crnogorcima da nemaju obraz, a ta sama ispala ima jacinu kao i predlog za tie tie. Tako da je glupo kritikovati nekog, ako ni ti nisi bolji od njega

This Post:
00
171118.255 in reply to 171118.252
Date: 2/22/2011 11:23:25 AM
Overall Posts Rated:
1414
Razumijem ja i da si pisao na engleskom, tako da nisi uspeo da pitanjem odgovoris na pitanje

Advertisement