@ Villagkoures :
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αυτοκτονίες από Procrustes και Vikings, με τους πρώτους να πέφτουν από την Ακρόπολη και να βρίσκουν πορτοφόλι!!!!! Ε, ρε γλέντια!
μας πήρε μερικές μέρες για να συνέλθουμε απο το σοκ της Τρίτης....τρομερό πρωτάθλημα και μπράβο στην ΟΜΑΔΑΡΑ...οι Procrustes το τέντωσαν το σκοινί....και ΔΕΝ έσπασε...:)
@ ALEXANDROS7: 1)
eseis apo ekei oi mple tha mas trelanete!!!
an den thelete na vgeite prwtoi,dwste m emena mia wild card na erthw egw apo ekei!xaxaxxaxaxa!!!!
είναι τρελοιιιιιι, είναι τρελοίιιι είναι τρελοί οι μπλέ οι πρόεδροιιιιιι
2)
telika egw einai megaluteros kouvas apo ton Thor!!katafera na spasw ta axasta!!!
είσαι κουβα..νός?????
@vasilisn:
τι έγινε ρε παιδιά σήμερα; είναι ανάδρομος ο ερμής;;;;
ψιτ...ούτε του παπά ή του Πάπα μην το πείς αυτό που έγινε την Τρίτη....;) και παρακαλώ έναν να μου εξηγήσει ΑΝ μπορεί...γιατί εχάσαμεν??????
@Kung Flu:1)
Και σου λέει :"ποιός το ..μάει το πλεονέκτημα έδρας ,αφού έχω ομαδάρα τα πάντα όλα μέσα θα μπαίνουν και ας παίζω και εκτός..."....!!!
έτσι ρε Kung Flu..αυτό έλεγαν στα αποδυτήρια οι παίκτες μετά το τέλος του αγώνα...αγνοούνται οι μισοί όμως απο τότε...πληροφορίες ότι ο πρόεδρος τους έβαλε σε πλοίο και το βούλιαξε και τους άφησε να γυρίσουν κολυμπώντας κρίνονται ως υπερβολικές...
2)
Μ'αρέσει που δεν είχες σίγουρους εμένα ,εσένα και τους Vilagkoures...! Στα χνάρια των μεγάλων Vikings πατάς και εσύ στις προβλέψεις...!!
καλάαα ούτε πλησίασε στο μεγαλείο του θεού THOR
το θέμα είναι ΑΝ ισχύσει αυτό που έγραψαν στα νέα προχθές ότι ισχύει πλέον +50 όταν παίζεις με bot...τότε μπορούμε ακόμα την 1η θέση !!!