BuzzerBeater Forums

România - I.1 > Pronosticuri si discutii 2

Pronosticuri si discutii 2

Set priority
Show messages by
This Post:
00
264933.245 in reply to 264933.244
Date: 7/2/2015 3:35:22 AM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
jibou termina pe 3 sigur fiindca n-are cosaverajul necesar contra BD. sincer nu cred ca conteaza cine va termina pe fiindca oricum vor juca finala in deplasare...so...
personal cred ca tu termini pe 1 fiindca ai cosaveraj si nu e exclus sa te si delimitezi de 2.

cel mai prost lucru care se poate intampla e ca toti sa incepem sa ne dam CT ca disperatii si sa ajungem la baraj cu entuziasm 5. pesonal inclin sa dau maximul in urmatoarele 3 meciuri si la final sa-mi refac entuziasmul ca sa mai am vreo sansa la baraj.

conferinta adversa e tricky.e o dinamica ciudata intre 4 si 6, favoritul are accidentati, daca pierde cluj cu BCC atunci si el intra in hora. e ca draq

This Post:
00
264933.246 in reply to 264933.11
Date: 7/2/2015 5:22:38 AM
Carbó VB Ploiesti
II.4
Overall Posts Rated:
147147
da... situatia e intr-adevar dubioasa aici... chiar daca n-am reusit saa castig cu Remus, am reusit sa-i accidentez un om si asta il va pune in ceva dificultate... cu BC Constanta am pierdut in prelungiri din pacate, dar asta e... inca am sperante pentru locul 4 sau 5... mai ales fiindca mai urmeaza o achizitie pentru mine. nici 6 n-ar fi prea rau, dat fiind ce se intampla la voi in conferinta.

This Post:
00
264933.247 in reply to 264933.246
Date: 7/2/2015 10:15:44 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
ai prins o perioada buna sa fii in conferinta albastra, fata de alte sezoane. La noi e unul din cele mai incinse sezoane. cred ca meciul din cupa azi dintre mine si Ares va fi unul interesant si va voi spune dupa si de ce, daca banuiala mea se adevereste.

This Post:
00
264933.248 in reply to 264933.247
Date: 7/2/2015 12:36:13 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
da, se pare ca banuiala mea nu se adevereste. nu credeam ca Ares risca sa faca peste 90 min la titulari

This Post:
11
264933.250 in reply to 264933.249
Date: 7/4/2015 2:24:13 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
S-a mai terminat o etapa.
La noi s-au cam limpezit lucurile, cel putin in privinta locurilor de retrogradare.
Se joaca la retrogradare de la locul 5 la locul 7. locul 8 sunt de acord cu defenders.
Brigada are dreptate accidentarea lui Zbigniew Drgas ma asigura de locul 2. in aceste conditii nu mai pot bate adversarul direct, si sa mai pierd un meci nu mi se pare imposibil, avand in vedere disperarea cu care se joaca la retrogradare.
Oricum obiectiv indeplinit si sezonul acesta. Am terminat peste locul 5 si antrenamentul a mers cam prost, deci pe jumatate indeplinit. Poate mai reusesc sa indrept cate ceva acum pe final.
Pe Ares doar Jibou sau Zalau vad sa-l mai opreasca de la titlu, doar jibou de la cupa. Bine mai ramane si varinta unei accidentari in PO.
Jibou si Reghin au avut meci de care pe care, dar prelungirile vor afecta formele ambilor combatanti. sincer eu as prefera sa pierd la un punct un meci decat sa vad prelungiri, si sa mai puna bomboana pe coliva si sa mai si pierd dupa 1-3 reprize de prelungiri.

This Post:
00
264933.251 in reply to 264933.249
Date: 7/4/2015 2:24:14 PM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
S-a mai terminat o etapa.
La noi s-au cam limpezit lucurile, cel putin in privinta locurilor de retrogradare.
Se joaca la retrogradare de la locul 5 la locul 7. locul 8 sunt de acord cu defenders.
Brigada are dreptate accidentarea lui Zbigniew Drgas ma asigura de locul 2. in aceste conditii nu mai pot bate adversarul direct, si sa mai pierd un meci nu mi se pare imposibil, avand in vedere disperarea cu care se joaca la retrogradare.
Oricum obiectiv indeplinit si sezonul acesta. Am terminat peste locul 5 si antrenamentul a mers cam prost, deci pe jumatate indeplinit. Poate mai reusesc sa indrept cate ceva acum pe final.
Pe Ares doar Jibou sau Zalau vad sa-l mai opreasca de la titlu, doar jibou de la cupa. Bine mai ramane si varinta unei accidentari in PO.
Jibou si Reghin au avut meci de care pe care, dar prelungirile vor afecta formele ambilor combatanti. sincer eu as prefera sa pierd la un punct un meci decat sa vad prelungiri, si sa mai puna bomboana pe coliva si sa mai si pierd dupa 1-3 reprize de prelungiri.

This Post:
00
264933.252 in reply to 264933.251
Date: 7/6/2015 3:46:37 PM
The Defenders
II.2
Overall Posts Rated:
462462
Second Team:
The D-fenders
reiterez ce am zis mai devrene. acum e momentul de retrogradare.
avand in vedere ca Jibou a mai cumparat un PG cu 2 milioane, deja nu mai am dubii in care conferinta este echipa cea mai potenta.
cu ultima achizitie ajunge la un total de 13 milioane cheltuit in 3 luni. (aprilie-mai-iunie).
cred ca toti ne-am intenerit intr-o mare masura dar de departea cea mai echilibrata echipa ca varsta, stadion si jucatori achizitionati o are jibou.

personal am dubii cat de bun poate sa fie SF pe care ai dat aproape 5 milioane. am vazut astfel de juc pe TL, personal nu cred ca vreun jucator face mai mult de 3 mil pe baza skillurilor, in rest platest extra pt fiecare an sub 29. la jibou e cam clara treaba.
5 titulari de 28 de ani fiecare... asa ca sa fie clara treaba long term. 2 rezerve jucatori romani tot tineri la nivel de titulari, si inca 3 rezerve ca sa acopere si problema depth chartului si performantei constante, fiind foarte capabil sa supravietuiasca aproape oricarei accidentari nefericite.

nu vreausa fiu inteles gresit, cred ca toti avem echipe dar cu lipsuri. anul asta s-a bagat in stadion fiindca efectiv nu credeam ca mai e loc de imbunatatire. alte echipe care au stadion le lipseste un titular (de obicei SF de calibrul celorlalte poszitii) sau dacau au titulari n-au rezerve (precum mine).

dac jibou nu avea bonus de promovare in fani la stadion mai ziceam, dar cu acest elan nu vad sa se opreasca. celalalte 3 echipe din PO de la noi sunt in covalescenta in urma unui sezon imprevizibil, iar ares daca nu il bate pe jibou in finala, practic va bate in cuie soarta conferintei noastre asa cum a fost cazul la ei cand cluj domina.

game over. nu prea mai are rost sa speculam

This Post:
00
264933.254 in reply to 264933.252
Date: 7/7/2015 12:29:09 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
era normal ca jibou sa se intareasca pe exterior pentru ca acolo avea lipsuri. oricum sezonul acesta eu nu am facut nici o miscare pentru ca antrenamentul nu e gata, dar va veni vremea cand voi fi gata si cu antrenamentul.

tu poate ai dubii pentru SF-ul de 5 milioane, dar vazand ce ratinguri pot scoate cu el in forma, si vazand ce skilluri are sunt de parere ca a meritat toti bani. sunt de parere ca si tu daca ai fi avut titulari decenti si ai fi avut bani de o extrema extraordinara cred ca ai fi dat banii. Si sa ai un jucator care poate juca lejer pe 3 pozitii eu zic ca merita. plus ca nu ai luat in calcul ca eu mai si antrenez. din punctul tau de vedere care te-ai obisnuit cu jucatori batrani, poate ca nu se merita, dar eu nu imi fac o echipa doar pentru 1 maxim 2 sezoane, eu o vreau pentru cel putin 5 sezoane, ca sa fiu sigur de un campionat in cele 5 sezoane.

eu dupa achizitia pe care sper ca o voi face azi, consider ca am terminat cu achizitiile si am nevoie doar de rabdare inca un sezon sa finalizez antrenamentul.

Tu deja il vezi pe Jibou in finala, dar jucand probabil atat de mule meciuri in deplasare nu sunt atat de convins ca va reusi sa ajunga in finala in acest sezon. Sincer sa fiu oricare loc de la noi in acest moment poate ajunge in finala.

Brigada e posibil sa prinda locul 1 daca nu face nici o greseala, si 2 meciuri acasa il avantajeaza suficient.
Eu chiar daca am un accidentat azi sper sa ma acopar.
Jibou ai vorbit tu destul despre el
Nankatsu e finalistul sezonului trecut. Chiar daca nu a mers cum ar fi fost de asteptat de la el, explicatia e cea pe care a dat-o si reghin. acum ca a terminat cu nationala, cred ca diferentele din tur sunt vizibile. si iti dau doar un exemplu. in tur cu echipa completa a fost batut de Danube. in retur fara PG a castigat. si cu asta cred ca mi-am spus punctul de vedere.

da probabil ca ai dreptate ca in conferinta albastra ar putea fi mai usor, dar doar daca nu se mai intaresc. si nu vad cum ar putea sa stea fara sa se intareasca.

deocamdata conferintele sunt echilibrate, chiar nu ai de unde sa stii daca conferinta albastra va fi mai slaba. daca e sa te iei dupa ciclicitate, in mod normal a venit timpul suprematiei conferintei rosie, dar ramane de vazut

This Post:
00
264933.255 in reply to 264933.253
Date: 7/7/2015 12:31:27 AM
Iwillsurvive
II.4
Overall Posts Rated:
116116
like pentru comentul acesta. ai spus in esenta cam ce gandesc si eu.

Advertisement