Nemate pravo da unesete deset puta veću ponudu od trenutne cifre. Nova najveća ponuda ce se prihvatiti kada unesete prihvatljivu cifru. Da Vas podsetimo, licitirati preko prave cene igrača je protiv pravila igre, čak i ako je vaša ponuda ispod maksimuma UPOZORENJE: Prema Buzzerbeater pravilima nije dozvoljeno davati ponudu za igrače koja je daleko iznad tržišne vrednosti istih. Alati za detekciju varanja će takvu kupovinu registrovati, a to može dovesti do izbacivanja obe ekipe koje sudeluju u takvom transferu.
Sta da ti kazem, ne daju mi da ti dam malo vise para :DMa nema veze :=)
Sta da ti kazem, ne daju mi da ti dam malo vise para :D
Nemate pravo da unesete deset puta veću ponudu od trenutne cifre. Nova najveća ponuda ce se prihvatiti kada unesete prihvatljivu cifru. Da Vas podsetimo, licitirati preko prave cene igrača je protiv pravila igre, čak i ako je vaša ponuda ispod maksimuma UPOZORENJE: Prema Buzzerbeater pravilima nije dozvoljeno davati ponudu za igrače koja je daleko iznad tržišne vrednosti istih. Alati za detekciju varanja će takvu kupovinu registrovati, a to može dovesti do izbacivanja obe ekipe koje sudeluju u takvom transferu.
Nemate pravo da unesete deset puta veću ponudu od trenutne cifre. Nova najveća ponuda ce se prihvatiti kada unesete prihvatljivu cifru. Da Vas podsetimo, licitirati preko prave cene igrača je protiv pravila igre, čak i ako je vaša ponuda ispod maksimuma UPOZORENJE: Prema Buzzerbeater pravilima nije dozvoljeno davati ponudu za igrače koja je daleko iznad tržišne vrednosti istih. Alati za detekciju varanja će takvu kupovinu registrovati, a to može dovesti do izbacivanja obe ekipe koje sudeluju u takvom transferu.al stvarno je glupo, mislim ako je dobar igrac a mozda nije cena adekvatna, mene ce dabanuju ako ponudim koji dinar vise..