Ega ei olegi kuhugi taha pugeda. Ilmselgelt pole minu sats nii hea kui sinu oma. Mul oli küll põhi VT mängust puudu aga selle taha ei saa ka pugeda, kuna sinu KM oli samuti mängust väljas. Mis puutub mu uude KM-i, siis sellega oli omamoodi jama. Kuna ma töötan baarmenina ja mul polnud eriti aega siin BB-s passida ja otsida, siis ma otsustasin enne tööle minekut kellegi ära soetada (kindluse mõttes). Ja siis mul oligi praktiliselt ainult 1 võimalus. Sama kreeklane, kelle vorm on arvestatav. Sellise vormi pealt ei saa midagi kindlat loota ja sp otsustasingi ma lõpuks mitte tulla korvialuse taktikaga su vastu. Ah, mis siin ikka pikalt spekuleerida, vähemalt on teada, et sinu ja minu vahe on 5p. Samas huvitav, mis oleks jäänud seis kui oleks koduväljak olnud? See selleks..
Nüüd olen kahevahel.. Kas võtta kõik järgnevad rahulikult ja panna RSK vastu täis pank (suutsin hooaja alguses kodus agressiivsega lisaajal 2p-ga võidu koju tuua, kuigi võistkond on sellest ajast väga palju muutunud, just tugevamaks) või proovin sulle uuesti vastu tulla.. Kõvasti mõtteainet on, eriti vaadates sinu viimast kaotust RSK-le..Naljakalt suureks kujunes..
Kindel on see, et playoffi koht on olemas.. Tuleb vaid valida kelle vastu tahan tulla. fakt on ka see, et mingit playoffi seeriat minult oodata ei tasu, kaotus esimeses ringis suht kindel.. Ehk järgmine hoooaeg :)