kotoore, nakon sve ove gungule zameram ti samo dve-tri stvari
1. Sam si odlucio da se kandidujes na prethodnim izborima, izobecavao dosta toga i onda odlucio da vise nemas vremena, Sta god da je razlog, to je neozbiljan postupak. Ne prema tebi naravno, imas ti svoje razloge ali prema nama je neozbiljno (bez obzira da li smo glasali za tebe ili ne)
2. Ok je da ti imas misljenje da je iskustvo mizeran faktor u ovoj igrici ali reprezentacija NIJE tvoja i potpuno je nebitno da li iskustvo ima manji ili veci uticaj. Nek ima i promil uticaja pa ce da prevagne na neciju stranu zbog toga
3. U predizbornoj kampanji si ti "pljuvao" bivse i tadasnje selektore zbog losih rezultata tako da sad nemas pravo da se bunis ako te drugi pljuju zbog gresaka. Ustvari imas pravo ali onda gubis svaku ljudsku osobinu ...
Situacija je kakva takva je, unazad ne umemo jos da idemo tako da nema druge do kraja sezone nego napred. A sad ces morati da ne citas postove na forumu ili da se raspravljas ali tako je to. Mozda je jedno "izvinite" moglo dosta toga da ublazi ali svi smo mi razliciti pa ne mislimo svi isto ...
Bori se za sto bolji plasman reprezentacije do kraja sezone, u tome te podrzavam 100% (cak sam se prihvatio pomaganja oko treninga ovih mladih bekova)
Cuti bre vise!! Nemoj da si jedini normalan ovde!! nemoj da me teras da te okumim!! :D
Evo javljam se i ja povodom cele ove frke!
jesi zasluzio pljuvanje Koture. To kao tvoj pomocnik ti kazem! Kriv si i krivicu moras da prihvatis!!
Znas li koliko imam sna od trenutka kad sam izabran na funkciju?? Ja mogu napamet da izracunam...
Na sve to: Radim, vidjam se sa devojkom, gledao sam svaku utakmicu na SP 2010! Peko rostilj, druzio se...Skautovao ne znam koliko igraca, pisao po exel dokumentima, kontaktiram menadzere. rasporedjujem poslove..sta god oces!!! :D
Lepo prihvati sve ovo kao tvoj poraz na BB-u, pa idemo dalje. Trudi se da ispostujes celu BB Srbiju i ostvaris sto bolji plasman. Sve ostalo je ok.
Evo zbog mene lepo spustite svi j*b*nu loptu i nastavimo sa radom!!!
Mi smo Srbi i najaci smo kad se udruzimo protiv celog sveta!!!! Ajde i sad svi zajedno da vodimo BB rat za najbolju Repku sveta!!!!
Svi mi gresimo...samo sto su oni pravi koji pojedu svoja go*na!!!
Verujem u sve vas,
Sire
Last edited by Sire at 7/12/2010 6:41:29 PM