Ja nemam Slovaka preto,lebo zatial ziadny nezapadol do treningu podla mojich predstav aj ked sa o to v uplnynolych 2 sezonach snazim (Matejovi som pisal svoje predstavy este ked bol pri NT kormidle o hracovi HOF pod kos este pred draftom,no nic sa nenaslo a so psychom uz tuto otazku riesime dlhsie),no v 2.lige som na tom po financnej stranke neni najlepsie a nemozem si dovolit kupit hraca,ktory nie je podla mojich predstav(je horsi ako zahranicny) len preto ,ze je Slovak...(aj ked velmi chcem mat Slovaka v tyme,neber to tak,ze mi to prekaza,alebo to robim nasilu,len aby ste ma tu na fore nepohovarali,ze nemam Slovaka) Uvedeime priklad-Gazura by som zobral namiesto Pohlmanna,ktori su na tom priblizne rovnako,problem neni v tom,ze by som ho musel trenovat na obvode,ale to,ze je dost vyrazny fauler,s cim u Pohlmanna nemam problem a takych hracov nekupujem...(plus potencial iba 9,viem ze Pohlmann ina 8,ale ked uz takato vymena,tak HOF),som v kontakte aj s manazerom Bulaka,s ktorym sa po sezone mozno dohodnem,ale este chce cas na zistenie situacie na trhu,som zvedavy aku cenu zahlasi...s manazerom Hamajdaka som bol v kontake ja,napisal,ze mi ho preda za 7M,co som bral ako zart a na druhy den ho dal na TL za 5M...
Last edited by Lucasinho at 3/18/2011 2:33:21 PM